Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 17 10
Call-Girls
14850
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Με τις αποθεωτικές κριτικές και τον μεγάλο χρόνο αναμονής , ψάρωσα και εγώ και πήρα Margo. Δεν πέρασα τόσο καλά όσο αναφέρουν οι συνάδελφοι παρακάτω και περιγράφω γιατί. Υποδοχή έγινε με ένα ωραίο νηκτικό-νεγκλιζέ (πως τις λένε αυτές τις μαλακίες ακόμα δεν έχω μάθει) και γυμνή από μέσα. Για 1η εντύπωση δεν εντυπωσιάστηκα.Η κοπέλα είναι στο 1,6 , αδύνατη με οκ προσωπάκι για τα γούστα μου με διακριτικό βάψιμο και πιασμένα τα μαλλιά κότσο ψηλά σαν νοικοκυρά τα οποία δεν ήθελε να τα λύσει. Είναι μικρόσωμη και δεν μιλά πολύ. Φιλάκι με το καλησπέρα, της είπα το όνομα μου απάντηση δεν πήρα και όδευσα προς το μπάνιο. Το δωμάτιο άθλιο (ιδίως όταν είναι από τα δυνατά χαρτιά του γραφείου , το να έχει 2 κρεβάτια μονά ξεχωριστά , σε μικρό δωμάτιο και μικρό μπάνιο χωρίς αφρόλουτρα είναι φάουλ !!). Ο αγώνας ξεκίνησε με πίπα πολύ ωραία , την οποία την κατέχει καλά και ρουφάει μέχρι τέλους με λάγνα επιτηδευμένα βλέμματα τα οποία είχαν καλό αποτέλεσμα γιατί γρήγορα προχωρήσαμε σε ιεραποστολικό όπου και ήρθε η 1η λήξη.Συμμετοχή ιδιαίτερη δεν είδα αλλά να αναφέρω ότι το δέρμα ωραίο, το βυζάκι (βυζάκι; ανύπαρκτο αλλά κανείς δεν το αναφέρει) οκ σχηματικά με καλή ανταπόκριση και το κωλαράκι πολύ καλό το οποίο όμως δεν δίνει πλέον και δεν το κουνάει καταλλήλως στα 4.Επίσης επειδή διαβάζω ότι είναι γυμνασμένη και τέτοια, φίλτατοι η κοπέλα είναι 22 ετών , λεπτού λα (ζήτημα να είναι 50 κιλά) με νεανικό δέρμα. ποδαράκια και κοιλιακοί να φαίνονται λόγω αφαγίας όχι λόγω γυμναστικής. Λογικό είναι να έχει όμορφο σώμα και καλό κωλαράκι αν δεν τρώει βλακείες ή καθόλου. Μην μακρηγορώ άλλο , πριν τον 2ο γύρο , κουβεντούλα δεν μπόρεσα να πιάσω με τίποτα , 2 κουβέντες και πολλές, μου είπε ότι Αγγλικά ξέρει πολύ λίγα ( ή δεν ήθελε πολλά πολλά )με ξεκίνησε στην πίπα πάλι όπου περιεργαζόταν το πουλί μου άσκοπα και επειδή κάτι με μπέρδεψε όλο αυτό και δεν ήθελα να αρχίσω ,το γυρίσαμε σε λίγο μασάζ το οποίο δεν κατέχει διόλου. στην πορεία είχαμε ιεραποστολικό πάλι με λίγες κραυγούλες και όπου όταν τραβήχτηκα μου ζήτησε να μην τελειώσω στο πρόσωπο της . Της είπα να μην ανησυχείς και με τελείωσε με το χέρι . Ένα μέτριο ραντεβού , συνεπώς δεν έχει χαρτάκι για αναμονή
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 24, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα