Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 45 10
Call-Girls 82550
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από πολύ καιρό είπα να δοκιμάσω ένα Test Drive με κορίτσι του συγκεκριμένου γραφείου, το οποίο ήταν και το τελευταίο στο οποίο εργάστηκε το καλύτερο escort ever (Veronica). ΈρωταςΈρωτας
Βλέποντας τις φωτογραφίες και διαβάζοντας τις κριτικές των συναγωνιστών είπα να δοκιμάσω την Ινέσα.

Αποό κοντά είναι πιο γλυκιά από τις φωτό, ειδικά όταν χαμογελάει. Όμως θα διαφωνήσω λίγο με τους συναγωνιστές για τις υψηλές βαθμολογίες που της έχουν βάλει. Πρόσωπο οκ παίρνει 8 άνετα ειδικά λόγω των ματιών της και του χαμόγελού της που την ομορφαίνει πολύ. Όμως στο σώμα δεν μπορώ να βάλω πάνω από 7 λόγω μικρής χαλάρωσης και αγυμνασιάς η οποία δεν κάνει μπαμ τώρα που είναι 25 όμως σε λίγο θα την ρίξει κι άλλο. Πόδια και κώλος δεν βοηθάνε για παραπάνω. Οπότε μέσος όρος 7.5.
Επικοινωνία τώρα, ρε παιδιά η κοπέλα τα αγγλικά όχι μόνο δεν τα κατέχει, αλλά δυσκολεύεται πολύ να καταλάβει τι της λες με αποτέλεσμα να χάνεται χρόνος και να δημιουργείται αχρείαστη ένταση καθώς την πιάνει ανασφάλεια. Ειδικά για μεγάλα ραντεβού μπορεί να χαλάσει όλη την ατμόσφαιρα. Οπότε δεν μπορεί να πάρει πάνω από 6 όσο καλή διάθεση και να έχει.
Τώρα στη γενική συμπεριφορά κι εκεί είχαμε ένα θεματάκι καθώς ήρθε μάλλον "φτιαγμένη" από τον προηγούμενο συναγωνιστή πράγμα που μου πήρε κάμποσο χρόνο να την χαλαρώσω. Οπότε 7 και εκεί.

Δυνατό σημείο στο σεξ η πίπα της. Βαθιά, υγρή, απολαυστική και δεν βιάζεται να τα φτύσει στο μπάνιο μετά. Έχει απαλό - βελούδινο δέρμα, είναι περιποιημένη, χωρίς πλαστικούρες. Λίγα τατουάζ, μικρό βυζάκι που χωράει στο στόμα και φυσικά ματάρες.Οι φωτό είναι αντιπροσωπευτικές. Έχει φυσιολογικές αντιδράσεις στο κρεβάτι και ειδικά όταν καυλώνει και αρχίζει να ζητάει όλο και πιο έντονο πήδημα. Υγραίνεται πολύ εύκολα και ζητάει περιποίηση, της αρέσει και δαχτυλάκι (μόνο μπροστά) πράγμα που είναι καλό για το gfe πρόγραμμα που αρέσει σε μένα. Γενικά όμως δεν είχαμε και καμιά ιδιαίτερη χημεία ώστε το ραντεβού να απογειωθεί. Καλούτσικη συνεδρία με 2 βόλια που δεν θα επαναληφθεί.

Δεν την συστήνω για μεγάλα ραντεβού, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα που κάνω 2 ωρα και 3 ωρα. Η έλλειψη επικοινωνίας είναι ανασταλτικός παράγοντας. Και κάτι ακόμα. Κανένας δεν αναγράφει στις κριτικές ότι το κορίτσι καπνίζει αυτή τη μαλακία (ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ?? κάπως μου το είπε αλλά δεν το συγκράτησα κιόλας) το οποίο ρε μάγκες βρωμοκοπάει. Καλύτερα να κάπνιζε μπάφο δηλαδή. Πώς το καπνίζετε αυτό το σκατόπραμα ??? Της είπα να μην κάνει συνέχεια και με κοίταζε σαν εξωγήινο.

Η κοπέλα στο τηλεφωνικό ευγενέστατη, η συνεννόηση με το γραφείο άψογη.

ΥΓ. Τα χρήματα μου τα ζήτησε πριν ξεκινήσουμε που είναι κι αυτό λίγο ξενέρωμα αλλά τι να κανς ? Να μαλοις ??

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 29, 2019
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
300€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Aragorn135
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
12.556
Πόντοι:
10.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, delipas, Διαγραμμένο μέλος 172222 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2019
τα χρηματα πριν ναι οκ, οι μην μαλοις ! Ναι!

Αυτη η μαλακια που καπνιζε λεγετε IQOS ειναι η νεα μοδα - δεν ειναι ουτε ηλεκτρονικο ουτε κανονικο τσιγαρο - Και ναι εχεις δικιο μυριζει σαν καμενη πιτσα ( Χμμμ; ) χαλια ειναι το μπουρδελο!
review reaction 1 hornyasfuck
02 Οκτωβρίου, 2019
Μιλάμε δεν παλεύεται το γαμήδι. Έτσι μου ερχόταν να της πω ή το σβήνεις ή βγες έξω να το καπνίσεις. Καλύτερα κανονικό τσιγάρο παρά αυτή η μαλακία . Έλεος!
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2