Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 3 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μια ζωή καλύπτω μαλακίες ''αλλωνών΄΄ η παράφραση ενός ελληνικού τραγουδιού που θα μπορούσε να περιγράψει την πρόσφατη επαγγελματική μου κατάστασή.
Επίσης έιχα μπουχτίσει και απο τα παράπονα των γκομενών που ''δεν έχω ποτέ αρκετό χρόνο για αυτές''.Χωρίς να έχουν άδικο βέβαια.

Χρειαζόμουν ανανέωση. Τηλέφωνο στο Glamour και η ''παραγγελιά' προς την Αννα ήταν σαφής. Θέλω κάτι νέο, φρέσκο και ανανεωτικό.
Η Αννα απάντησε ''Εχω μια νέα κοπέλα, αλλά μόλις τώρα ξεκινησε δεν ξέρω τίποτα για αυτήν''.
Λες και τό έχει η μοίρα μου σκέφτηκα.
''Καλά θα μάθω εγώ για αυτήν''.
Λίγες ώρες αργότερα μάθαινα.
Η Γιούλια είναι 22 ετών Ρωσσίδα. Καστανα μάτια και μαλλιά, αλλά μαλλιά βαμένα ξανθιά. Πολύ όμορφο νεανικό προσωπάκι κατάλευκα δόντια, χαιρόμουν στη κυριολεξία να την βλέπω να χαμογελάει. Πολύ λεπτό σώμα με 1,5άρι στητό βυζί, και ωραίο κώλο.

Πολύ καλά Αγγλικά, αρκετά επικοινωνιακή, και ευγενική.

Στα του αγώνα. Φιλάει βαθιά και παθιασμένα.
Εξαιρετικό στοματικό με ιδιαίτερη φαντασία και ''πρωτοτυπίες' που μου θύμισαν επαγγελματίες σε τσόντες. Καλή συμμετοχή, και αρκετές εναλλαγές στάσεων. Ζεί και απολαμβάνει το σέξ σε όλες τις φάσεις, με ωραίες αντιδράσεις και όμορφες πενιχρές κραυγούλες.

Αρκετά καλό μασάζ στο ενδιάμεσο των δυο γύρων που συνολικά παίχτηκαν.

Βγήκα απο το ariston και έπιασα τον εαυτό μου να χαμογελάει ''ηλιθίως' άνευ λόγου και αιτίας. Αυτό σημαίνει ότι πράγματι πέρασα καλά.

Το ελαφρύ φθινοπωρινό αεράκι χάιδευε το πρόσωπό μου και μου υπενθύμιζε με έμφαση το μήνυμα της ανανέωσης που βίωνα.

Λίγο αργότερα θα άρχιζαν τα γκομενικά τηλεφωνήματα που θα με επανέφεραν στην πραγματικότητα.

Hasta la vista, που έλεγαν οι νοτιαμερικάνες γκόμενές μου κάποια χρόνια πρίν τις οποίες πολύ πεθύμησα με την παντελή Σλαβοποίηση μου τα τελευταία χρόνια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση