Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 4 10
Call-Girls 4839
Γενική βαθμολογία
 
2.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Ραντεβού μετά από συζήτηση με το γραφείο προς αναζήτηση μιλφ αλλά όχι γριέτζο,απλά κάτι σε έμπειρο.
Το γραφείο μου πρότεινε Μασσα σαν προτεραιότητα αλλά θα μπορούσε πιο αργά από την ώρα που την ήθελα και έτσι μέσω φωτογραφιών επέλεξα Λίντα.

Έφτασε στην ώρα της ακριβώς.

Αρχικά να πω πως ένταξη επειδή διάβασα και τη προηγούμενη κριτική όπως και όλες,θα πω από μεριάς μου πως οι φωτό δεν είναι άλλο βλέπεις άλλο έρχεται,καθώς εμφανισιακά ήρθε και ήταν ναι μεν πιο πρισμενη και όχι τόσο έλεγκαντ όπως δείχνει στις φωτό αλλά δεν ήταν άλλος άνθρωπος.

Εξαρχής η επέμβαση στα χείλη που δεν ξέρω καν τι είναι αυτά που βάζουν η κάνουν,είναι υπερβολική σε σημείο να χαλάει την όλη εικόνα του προσώπου της.
Έχει την ηλικία της όχι ασχημη όμως.

Θα σταθώ στην άσχημη της συμπεριφορά,που ήταν κάτι μεταξύ νεύρων,κακοκεφιάς και κακού χαρακτήρα.

Τα λεφτά ζιτηθηκαν εξαρχής δε μπορώ να πω με άσχημο τρόπο ,απλά επέμενε.οκ,πάμε παρακατω.

Στο μπλα μπλα ήταν λιγομίλητη έως καθόλου και πήγε για μπάνιο.οταν βγήκε μου είπε να πάω και εγώ,παρόλο που της είπα πριν παει αυτή ότι εγώ έκανα όσο σε περίμενα.
Ο τρόπος που επέμενε να πάω για μπάνιο αποτι την κατάλαβα ήταν να κερδίσει χρόνο και όχι το να πάω για μπάνιο,ήδη ήμουν με τη πετσέτα όταν μπήκε γιατί όντως δεν είχα και πολύ χρόνο.γιαυτο είχα κάνει και από πριν αλλωστε.
Για να μη χαλάσω τώρα το σκηνικό καθώς ήθελα να απολαύσω την ώρα μου,πήγα και σε 4-5 λεπτά ξαναβγαινω.

Μου αρχίζει ένα στυλακι να κάτσω να μου κάνει μασάζ και όταν της είπα να ξαπλώσει να γλύψω λίγο το μουνακι της ,μου έκανε νο νο νο.
Επίσης βαραγε το τηλέφωνο της και της είπα βάλτο αθόρυβο ή κλειστο όπου μου είπε είναι απτή δουλειά.Ψεμα σίγουρα γιατί όσες φορές έχω πάρει απτό συγκεκριμένο γραφείο ποτέ πέρα απτή κλήση του τέλους δεν έχουν ενοχλήσει άλλες κοπέλες.
Εκεί λοιπόν άρχισε η κατάσταση να γίνετε άσχημη,κάθησα ξάπλα όχι για μασάζ,που και σαφώς δε ξέρει να κάνει,γιατί κουνάγε τα χέρια της πάνω μου σαν νεκρή,ούτε να σε καυλώσει ούτε να σε χαλαρώσει,σαν να έχεις βάλει ένα μηχάνημα να κουνάει ένα χέρι.
Πάει να αρχίσει τη πίπα της όπου πριν καν αρχίσει πάει να βγάλει προφυλακτικό και της λέω χωρίς,στραβωσε η μούρη της με τις ασχημοχειλαρες της και μου λέει νο νο νο.
Μου χάιδευε τα αρχιδια εν το μεταξύ και σταμάτησε απτά νεύρα της με μια απότομη κίνηση που και καυλωμένος νασουν θα πέθαινε ακαριαία ο κύριος κάτω.
Με τα πολλά και με τα λίγα τη ξάπλωσα να τη πασπατεψω λίγο όπου και καυλωσα φιλώντας τις τρύπες της,αλλά η κυρία ήταν σαν ψυγείο.δε ξέρω μου φάνηκε πολύ περίεργο,πως να είσαι φτιαγμένη πρόστυχη,να κάνεις αυτή τη δουλειά και στη συμπεριφορά να είσαι σαν τοίχος.
Δε φιλάει ,δε τσιμπουκωνει χωρίς,δε κάνει νάζια,δε χαϊδεύει ούτε χαϊδεύεται,δε ξέρει να κάνει καν μασάζ ή έστω να κάνει ότι ξέρει, τι σκατα λοιπόν απορεις θέλει και κάνει αυτή τη δουλειά.

επειδή την είχα κρατήσει και κακως βέβαια αλλά δεν είχα και χρόνο να περιμένω άλλη κοπέλα,και επειδή είχα δώσει και τα λεφτά,είπα να της ρίξω ένα χύσιμο έστω με μαλακιά.
Καυλωσα τον κύριο με το χέρι μου,του πέρασα σκούφο και μπήκα.
Και αποκει που ήταν νεκρή,πάτησε το play και άρχισε το αχ ωχ βαχ κτλ.
Όταν την έχυσα εξαφανίστηκε...ναι ναι εξαφανηστικε.
Πήγε να καθαριστεί.
Βγαίνοντας είχε ένα ύφος αγγαρείας και βαρεστημαρας.

Της είπα δε τη θέλω κάτι άλλο,ήταν ήδη το ματς στο 35ο λεπτό αλλά τι να την έκανα εκεί παραπάνω,έπιπλα είχε αρκετά το δωμάτιο,δε χρειαζομουν άλλο.

Επικοινώνησα μετά με το γραφείο,ενημέρωσα σαφώς πως δεν είχα παραπονο απτην εμφάνιση τόσο,ούτε καθαριότητα του ατόμου κτλ,αλλά το άτομο αυτό είναι ένας απελπιστηκος χαρακτήρας που δε βγάζει ούτε τη ζωντάνια ούτε αυτό που ψάχνουμε στα call girls.
Προσωπικά απτό γραφείο αν και έχω ξαναψωνισει δεν έχω παράπονο,είναι στη δουλειά τους άψογη,όπως και κορίτσια που έχω πάρει αποκει,αλλά η συγκεκριμένη καλό είναι να γυρίσει σπίτι της το συντομότερο με αυτή τη συμπεριφορά και το χαρακτήρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 24, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
8
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Obi-Wan(1), pilofori, feragamo και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Σεπτεμβρίου, 2019
Tα μισά $ μπροστά, και τα άλλα μισά $ μετά..
Εδώ έπιπλα αγοράζεις και η εξόφληση γίνεται με δόσεις Χαμόγελο
26 Σεπτεμβρίου, 2019
πεστα μεγαλε μας εχει πρηξει αυτό το γραφειο με τα παλτα
26 Σεπτεμβρίου, 2019
ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία ευτυχώς που διαβασα το post σου φίλε !!!! ετοιμος ημουν να την κλεισω θα το κλαιγαμε το 140αρι
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3