Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 59 10
Call-Girls 98272
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Έχουν γραφτεί τόσα και τόσα για το συγκεκριμένο μωρό...αλλά σαν φαντασίωση έπρεπε να τη πάρω.
Αρχικά έλεγα για δίωρο αλλά δε μπορούσε ακριβώς την ώρα που ηθελα,μου είχαν πει βέβαια να προκλησω γιατί και αυτή και η Έρρικα που πήρα είναι σχεδόν όλη μέρα κλεισμένες,αλλά ρίσκαρα

Παρόλα αυτά την απόλαυσα μια ώρα γεματη.
Μετά από μια ώρα Έρρικα που θα μου μείνει στο μυαλό για αρκετές νύχτες και μαλακίες,μέχρι να τη ξαναπάρω,έκανα το ντουζακι μου και περίμενα από ώρα σε ώρα το μωρο τη μάσα,που μου είπε τελικά το όνομα της είναι Μαρία -Μασσα.

Γυναίκα,όχι κοπέλα,σωματικά βέβαια είναι μικρωκαμωμενη αδύνατη,αλλά διατηρημένη πολύ καλά

Έμπειρη εσκορτ θα την έλεγα!!!
Ντύσιμο άψογη από πάνω μέχρι κάτω,την περνεις πας για φαγητό ,καφέ,ποτό και μετά το ξεπατωνεις αν δε σε ξεπατωσει.

Στο πρόγραμμα.

Ζιτησα έξτρα σκουιρτινγκ γιατί αυτό έπρεπε να το ζήσω και χύσιμο στόμα γιατί αυτό έπρεπε να τη ξευτιλησω και να γουστάρω.

Πίπα με τσιμπουκοχειλαρες φτιαχτεί,γλύφει τα πάντα...

Δαγκώνει ρογες και παίζει με αυτές όσο τη γαμας με το στόμα της,της αρέσει.
Της γλύφεις το πάτο όλο και σπρώχνει να σε πνίξει βρίζοντας στα ρωσικά.

Τη γαμησα σε τρεις στάσεις με πολύ ένταση και μετά κάναμε παύση γιατί δεν ήθελα να χύσω ,ήθελα να τη δω να με σκουιρταρει,να με κάνει μούσκεμα και να αδειάσω στο στόμα της με μαλακιά.

έκατσε απέναντι,έβγαλε ένα ροζ δονητακι κουνελάκι και άρχισε να γαμαει το μουνι της,με έβαλε να τον παίζω μπροστά της ακριβώς.
Χάιδευε το μουνι της και το γαμαγε,μια στη κλητοριδα πάνω μια μέσα βαθιά σε κύκλους.
Και άρχισε το σόου...άρχισε να με καταβρεχει και να φωνάζει,έχυνε σίγουρα. Και να τον βάζει μέσα της και να το βγάζει και πλυμμηρα. Έγινα μούσκεμα όλος σαν να ήμουνα στο ντουζ.

Πόσο να αντέξω σηκώθηκα άνοιξε το στόμα της με λαχτάρα και κοιτώντας με κατευθείαν στα μάτια της γέμισα το στόμα χυσια καυτά.
Έτρεμα!!!

Τέτοια εμπειρία δε πίστευα μπορώ να ζήσω πέρα από τσόντες που είχα δει .

Τα άδειασε στο μπάνιο.

Για μένα μοναδικη εμπειρία.πραγματικη επαγγελματίας εσκορτ που άμα έχεις λεφτά τη περνεις σε βάση στάνταρ 2-3 φορές το μήνα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 24, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Metr69
Προμότορας
201
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, TurboLover και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Σεπτεμβρίου, 2019
Μου θυμισες τα δικα μου μαζι της ...1!!!
τοσο χυσι απο μουνι δεν εχω ξαναπιει ποτε μου....λατρεια
review reaction 1 hornyasfuck
25 Σεπτεμβρίου, 2019
Τσέκαρα το προφιλ (και άρα την αντικειμενικότητά σου) για να δω αν προμοτάρεις. Πάντα τέτοια!
26 Σεπτεμβρίου, 2019
τζαμπα την εβγαλες για πουτο φαι και μετα ξεπατωμα με σκερτινγκ. Ποιος εισαι ο τσέος του γραφειου;
26 Σεπτεμβρίου, 2019
Έχει βγάλει φήμη για το συντριβάνι της, είναι στα άμεσα...
B
Bully954
26 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είναι για σόου η κοπέλα,εγώ της το είπα αδικείται θα ελεγα
26 Σεπτεμβρίου, 2019

Δεν έχω ανάγκη τέτοια γιατί πληρώνω,και όποιος πληρώνει μπορεί να γράφει τα καλά και τα καλά ευκολα.οποιον τον βολεύουν λογικό να γράφει μόνο καλά,αυτά άλλωστε γινοντε χρόνια εδώ μέσα
26 Σεπτεμβρίου, 2019

Ούτε πουτο βγήκαμε αν διαβάσεις καλα τι έχω γράψει ούτε σκερτινγκ έκανε αδερφέ ισοβιτη
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7