Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 38 10
Call-Girls 93867
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πριν με ενημερώσει το γραφείο για τη συγκεκριμένη πήρα και ζιτησα άλλη κοπέλα που δεν ήταν διαθέσιμη εκείνη την ώρα αλλά βρισκόταν στο ίδιο ξενοδοχείο με μενα.

Μου πρότειναν λοιπόν μέχρι να πάρω την άλλη που ήθελα δίωρο και θα γράψω κριτική για τη άλλην επίσης ,να δοκιμάσω τη μια ώρα Έρρικα που είναι στα τοπ τουρ του γραφειου και μόλις τελειώσω να έρθει η βασική επιλογή μου.

Διαβάζοντας τις κριτικές εδώ για Έρρικα,όλες εκτός της τελευταίας που λίγο με έβαλε σε σκέψεις ενθουσιάστηκα.

Καλώ πίσω και λέω στειλτην αλλά καπάκι οπωσδήποτε την βασιΚη και πρώτη επιλογή μου.

Σε 25 λεπτά ακριβώς έφτασε Έρρικα, χτυπημα πόρτας και με το που ανοίγω....

Η κοπέλα είναι μια γυναίκα που σηκώνεις το κεφάλι να τη δεις.ειμαι 1.82.
Είναι που είναι δύο μέτρα φοράει και δεκαποντο και το περπατάει σαν να είναι nike.

Ντύσιμο φόραγε ένα τζην σκισμένο σε σημεία,που τελείωνε ακριβώς στη κωλοχαραμαδα,αφού όταν πέρασε μέσα και περπάταγε φενοταν πάνω η κωλοχαραμαδα της,στο περπάτημα...χωρίς καν να σκυψει.
Από πάνω ένα ο θεός να το κάνει μπλουζάκι,μόνο το στήθος κάλυπτε και γόβα πέδιλο μαύρο φοβερό.

Επιδερμίδα είναι μπεμπέ,καθώς παρόλο που σε διαστάσεις είναι ΓΥΝΑΙΚΑ, είναι ακόμα κοριτσοπουλο.

Φάτσα έχει γωνίες,αυτό το ρωσικό που άλλους αρέσει άλλους όχι,αλλά έχει πολύ γλυκό χαμόγελο που σε κερδίζει.
Μαλλί εξτε πολύ ωραίο και περιποιημένη όλη.

Γδυνεται και ένα μικροσκοπικό στριγκακι ανάμεσα στα μουνόχειλα της και στο κωλο της χάνοντας,δύο μέτρα γυναίκα...

Στο πρόγραμμα

Φιλιά δε τσιγκουνευεται και δαγκώνει και χειλάκια που τα κάνει πιο πρόστυχα
Βυζί μικρό,ειδικά για το σώμα πολύ μικρό,αλλά φυσικό και όμορφο θα έλεγα.
Μουνακι απαλό,μωρού...υγρό πολύ ειδικά μόλις το σαλιωσεις λίγο.ωραια γεύση.

Γουστάρει πολύ γλυψιμο και ανταποκρίνεται όλο το σώμα της.

Στο γαμησι απλά έκανα ότι ήθελα.δαχτυλα και κάνα χαστούκι δέχεται εύκολα,και γουστάρει.
Να κοντρολαρεις το σώμα είναι λίγο θέμα,γιατί σε πηδάει και αυτή καλά,αλλά εγώ προσωπικά στα τέσσερα που την έβαλα τη γάμησα μια Χαρά και την έχυσα στη κωλάρα της που τα αλοιψε μόνη της.

Δεν ήθελα να χύσω δεύτερη φορά γιατί μετά περίμενα τη φαντασίωση μου,οπότε κράτησα δυνάμεις.

Συγουρα όμως όσο είναι εδώ θα τη ξαναπάρω,γιατί το αξίζει,και σε καυλώνει απτη πρώτη ματιά που θα τη δεις.
Της το είπα κιόλας,θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 24, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί