Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 4 10
Call-Girls 4838
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλημέρα αγαπητοί συναγωνιστές. Πρώτη κριτική μετά το καλοκαίρι. Χρωστάω βέβαια δύο κριτικές.Καποια στιγμή θα ανέβουνε!!!
Διάλεξα την Linda γιατί,πρώτον,δυο ανεξάρτητες που πηρα τηλέφωνο δεν μπορούσαν και δεύτερον την είχα βάλει στο μάτι από προηγούμενα τουρ και τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Τηλέφωνο στο γραφείο και κλείστηκε το ραντεβού.
Πάω στο ξενοδοχείο στέλνω τον αριθμό του δωματίου και κάνω ένα μπανάκι. Έρχεται η κοπέλα να μια μικρή καθυστέρηση,ζητάει συγγνώμη και με φιλάει στα χείλη. Δεν προλαβαίνει να μπει στο δωμάτιο και μου ζητάει τα χρήματα. Της τα δίνω, τα μετράει και τα βάζει στο τσαντάκι της.Τότε έγιναν και οι συστάσεις και αμέσως ξεντυνεται και πάει στο μπάνιο.Κανει το ντουζάκι της και έρχεται στο κρεβάτι με ένα σετ εσωρούχων (δεν το είχα ζητήσει) και αρχίσαμε τα μπαλαμουτι. Δεν φιλάει με γλώσσα, μόνο ακουμπάει τα χείλη της στο στόμα σου.Στο υπόλοιπο σώμα μια χαρά χρησιμοποιεί την γλώσσα της.Η πίπα της καλουτσικη θα την χαρακτήριζα. Δεν έκανε προσπάθειες για deep through,χρησιμοποιεί το χέρι της αρκετά, αλλά πρέπει να της αρέσει το τσιμπούκι για κάθετε αρκετή ώρα. Γλύφει και μπάλες. Μάλιστα όταν κατέβηκε στον μικρό με σήκωσε όρθιο και αυτή κάθησε στα γόνατα και άρχισε το γλύψιμο. Μετά την σήκωσα και ξεκίνησα εγώ το γλύψιμο,ξεκινώντας από τον λαιμό και συνέχισα μεχρι τα βυζία της.Εκεί πέρασα μπόλικη ώρα, γλυφωντας και χουφτωνοντας (άλλωστε το λέω σε κάθε κριτική, ότι είμαι μέγας βυζολάγνος) και έδειξε οτι της αρέσει γιατί έβγαζε γλυκούς αναστεναγμους.Φοράω την κάποτα και της ζητάω να ανέβει.Ανεβηκε και άρχισε σιγά σιγά και όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε στροφές(στο τέλος του ραντεβού μου είπε, ότι σε αυτή τη στάση τελείωσε)και έβγαζε μπόλικους και δυνατούς ανασταναστεναγμους και κατι έλεγε στην γλώσσα της.Ετσι μας βρήκε η λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Μπανάκι και από τους δύο, πρώτα αυτή και μετά εγώ και καθίσαμε για λίγο μπλα μπλα.Μπορεις να συννενοηθείς γιατί τα μιλάει τα Αγγλικά.
Πάνω στο μπλα μπλα άρχισα τα χουφτωματα και αρχίσαμε το χαμουρεμα. Πάλι δεν φίλησε με γλώσσα.Στο στόμα μόνο με τα χείλη.Ψαχνεις να βρεις την γλώσσα και ίσως την ακουμπήσεις κατά λάθος και αμέσως τραβιεται μολις το καταλαβει.Οταν όμως φεύγει από το στόμα μια χρησιμοποιεί την γλώσσα της. Πάλι το ίδιο μοτίβο ακολούθησε, λίγο λαιμό, λίγο στήθος ηαι αφού ένιωσε ότι ο μικρός έχει ανεβάσει σημαία κατεβαίνει αμέσως για πίπα. Αυτή τη φόρα χρησιμοποίησε και τα βυζια της. Καλουτσικο ισπανικό. Τότε μοη ήρθε η ιδέα να πάω να κάτσω στην πολυθρόνα που είχε το δωμάτιο και έβαλα την Linda στα γόνατα και άρχισε το τσιμπούκι. Ωραία θέα να σε τσιμπουκωνει και να σε κοιτάει στα μάτια. Πιστεύω πως αυτό ήταν το high light του ραντεβού. Ύστερα της ζητάω να φέρει το προφυλακτικό, το φοράω και ανεβαίνει από πάνω μου και αμέσως άρχισε γρήγορα ανεβοκατεβαίνει. Επειδή με είχε κάνει τούρμπο την σταματάω την παίρνω αγκαλιά και την πηγαίνω στο κρεβάτι. Την ξαπλώνω και αρχίζω το μπαλαμουτι. Εκεί με φίλησε με γλώσσα. Μάλλον άφησε τον εαυτό της ελεύθερο. Κάναμε καλό παιχνίδι και κάπως έτσι ξαναμπηκα μέσα της.Κραυγες καυλας και από τους δύο (από εμένα σίγουρα,τώρα για την κοπέλα...)και ανταλλαγή φιλιών, με γλώσσα πάλι. Ύστερα την γυρνάω ανάποδα και της τραβάω λίγο τον γοφό και τον τουρλωνει και μπαίνω και αρχίζω το σφυροκόπημα.Δεν άντεχα πολύ και έβγαλα το προφυλακτικό και της τα έριξα στην πλάτη και έτσι μας βρήκε το τέλος του παιχνιδιού.
Η Linda έκανε μπάνιο, ντύθηκε, με φίλησε στο στόμα, μου είπε ότι πέρασε καλά και ότι τελείωσε στο πρώτο γύρο,μου είπε μακάρι να τα ξαναπούμε και έφυγε.

Υ.Γ.1. Όπως λέω στον τίτλο η Linda είναι ζουμερή γιατί έχει κάποια κιλακια παραπάνω. Δεν είναι άσχημα, απλώς σε κάποιον μπορεί να μην του αρέσει. Εγώ δεν είχα θέμα.

Υ.Γ.2. Οι φωτογραφίες έχουν επεξεργαστεί, αλλά σε γενικές γραμμές είναι η κοπέλα που βλέπεις.

Υ.Γ.3. Αποτυχία θα χαρακτήριζα την πλαστική στο στόμα.Ειναι σαν ροφος.

Υ.Γ.4. Η Linda δεν θα σου πει ποτέ όχι, αλλά σε όλο τον αγώνα έχει μια φάτσα που δείχνει ότι βαριέται.

Υ.Γ.5. Άμα ρίξει την τιμή στο πρωκτικό τότε θα την ξαναπάρω και για αυτό έβαλα ότι ίσως θα ξανασυναντουσα.


Αυτά έγιναν στο γήπεδο με εμένα και την Linda. Καλά να περνάτε και το κυριότερο καλά να γαματε!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
20 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
128
Likes:
22.247
Πόντοι:
28.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, TOMCRUISE, james034 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού