Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 17 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Γεια χαρά σε όλουςΚαπέλο έχοντας σταμπάρει μαργκο απτο coming soon έψαχνα μέρα να ευκαιρησω για να την κλείσω.Μια μέρα πρίν το ρεπό μου παίρνω για να κλείσω όταν ακούω απ'την Αννα πως η Μαργκο είναι φουλ 4 μέρες μπροστάΧμμμ;.Σοκ καθώς τόσες μέρες αναμονής δεν μου χε ξανατύχει άντε μια δύο το πολύ.Στειλτε αύριο μου λένε μήπως έχει καμία ακύρωση.
Σκέφτομαι δεν μπορεί για να ναι φουλ μπουκ θα ναι τοπ πως και δεν έγραψε κανεις σε αυτό το τουρ τόσες μέρες στο μπου;(μετά ήρθε η κριτική συμπαίκτη)σηκώνομαι την επόμενη μέρα λέω δεν στέλνω μπας και ακύρωσε κανεις.Και τσουπ έρχεται απάντηση ότι υπάρχει ακύρωση για incall το μεσημέρι σε 2,5 ώρες από τώρα για μια ώρα.Ε λοιπόν παίχτες πρώτη φορά στην πορνοκαριερα μου ένιωσα τέτοια πρεμούρα για ποτε έκλεισα για ποτε ετοιμάστηκα για ποτε έφυγα ούτε που κατάλαβα γίναν όλα αστραπιαία και χαλάλι της τελικά.Προς τιμήν του το γραφείο μου έκανε και την έκπτωση που είχε ταξει απτό προηγούμενο μέτριο ραντεβού καθώς και -10 στα ινκολ.Πρώτη φορά στο Athenaum μην μπερδευτείτε έχει 3 το ένα αριστερά και άλλα 2 απέναντι περνάς την πεζοδιαβαση.Πολυ κυριλέ όλα καμία σχέση με το άλλο παλιά επί της Συγγρού επίσης.Αλλο ένα καλό ήταν η διακριτικοτητα των υπαλλήλων ούτε ταυτότητες απεναντίας καταλαβαίνουν σε ρωτάνε αν πας σε κάποιο δωμάτιο ώστε να σε οδηγήσουν ευγενικά διακριτικά.Φτανω λοιπόν στο δωμάτιο χτυπάω διακριτικά νιώθοντας σαν "εσκορτ"Μεγάλο χαμόγελο
Ανοίγει η Μαργκο χαμογελαστή γυμνή από μέσα με ένα κόκκινο νυχτικο.Η κοπελίτσα έκανε σαν να είδε κάποιον παλιό της γνώριμο αγκαλιές φιλιά φουλ εγκάρδια.Πρόσωπο απλό άβαφτο τα μαλλάκια της πιασμένα πίσω απλή λιτή και απέριττη στην αρχή δεν τρελάθηκα αλλά με κέρδισε η οικειότητα της.Αμεσως να τακτοποιήσει τα ρούχα μου να μου δώσει πετσετουλα για ντουζάκι εκτίμησε και αυτό που της έδωσα αλλά και τα λίγα ρωσικά μου.Πολυ καλά αγγλικά πάω για μπάνιο βγαίνω αμέσως να με σκουπίσει τον έχει πασα τον άντρα τώρα καταλαβαίνω τα φουλ μπουκ και την λίστα αναμονής των γαμπρωνΜεγάλο χαμόγελο Με αρχίζει στα γλωσσόφιλα και στο μπαλαμούτι όρθια και καπάκια γονατίζει και αρχίζει πίπα βαθιά υγρή με κοίταγμα στα μάτια λέω μέσα μου χαλάλι η καταδρομικη είναι όντως αστέρι η Μαργκο.Χαμογελαστη διαρκώς με καυλα και πάθος το ζούσε όπως και εγώ.Της βγάζω το νυχτικο και αντικρίζω ένα κορμάκι λαμπάδα γυμνασμένο με κοιλιακούς σφίχτη αλλά αδύνατη όχι μυωδης ούτε τουμπανε πιο πολύ σε αθλήτρια στίβου η ενόργανης θυμίζει με στηθακι μικρό αλλά με ρωγες παιχνιδιαρικες.Συνεχιστηκε η πίπα στο κρεβάτι που μετατράπηκε σε 69 όπου το απολαύσαμε και οι 2.Γλυψιμο μπάλες φιλιά στην τσαπού ρούφηγμα στο κεφαλάκι και γλύψιμο απ την ριζα ως το κεφάλι.Μαστορισα η Μαργκο όπου ανέβηκε από πάνω και μετά από σκληρό καβαλημα τελείωσα έτσι.Μπανακια γλυψιματα εκατέρωθεν ακολούθησαν 2-3 στάσεις στησιματα φοβερά φωνές συμμετοχή στο φουλ και να γυρίζει να με κοιτάει λάγνα.Της ζήτησα να ξαπλώσει δίπλα μου να μου τον παίξει και να ανταλλάξουμε φιλιά.Πραγματικα τα γλωσσόφιλα της καλύτερα και από κοπέλες μου τέτοιο πάθος όπου ενώ χτυπούσε το timer το αγνόησε και βεντουζα τα χείλη της στα δικά μου μέχρι που ξερόχυσα και αμέσως έφερε χαρτάκι να με σκουπίσειΠροσκύνημα μετά στο σοσιαλ της είπα ότι γράφουν τα καλύτερα για εκείνη και χάρηκε πολύ επίσης θα ήθελα να κάτσω πιο πολύ μαζί της και σε δικό μου ξενοδοχείο αλλά είναι φουλ κλεισμένη.Το δωμάτιο της σύγχρονο αλλά μικρό με 2 μονα κρεβάτια ενωμέναΜαλακία
Αμέσως να μου δώσει τα ρούχα μου μόνο που δεν με έντυσε αλλά μετά με έφτιαχνε σαν να μουν άντρας τηςΈρωταςέφυγα δίνοντας της την υπόσχεση να την ξαναδώ σε σπέσιαλ δωμάτιο με πιο πολύ χρόνο και χάρηκε σαν παιδί.Τι να πει κανείς για την Μαργκο αξιολατρευτη πραγματικά τώρα ξέρω όπως λέω και στον τίτλο γιατί όλος αυτός ο πανικός μαζί της.
Η κοπέλα το ζει σε κάνει να μην την χορταίνεις να ξεχνάς ότι είσαι με έσκορτ να ζεις κάθε λεπτό να πιάνει τόπο και το τελευταίο σεντ να θες να χεις πολλά ευρώ να την κλείσεις ώρες αλλά παράλληλα βάζει και τον πήχη ψηλά και μετά οι υπόλοιπες με την μετριότητα τους φαίνονται τόσο υποδυεστερες μπροστά της.Εχω μεριμνήσει ήδη να την ξαναδώ έφυγα απτό δωμάτιο και χαμογελούσα παντού σαν να κέρδισα το τζόκερ(ο ρεσεψιονιστ που με αποχαιρέτησε ευγενικά θα έλεγε μέσα του πέρασε καλά αυτός)σκεπτόμενος πως θα ήταν η ζωή μου αν είχα σύντροφο ένα τέτοιο διαμάντι.Τοπ ραντεβού γαμπροί στοιχηθειτε πάρτε χαρτάκι και αναμείνατε θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με αριθμό πρωτοκόλλου και επιλαχόντεςΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο τα λέμε παίχτεςΚαπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
steveman7
Γλομπεάρχης
206
Πόντοι:
30.573
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 jimy.m., mallias20, mysterious και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2019
Τώρα φίλε μάθαμε και εμείς και σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
25 Σεπτεμβρίου, 2019
Εντάξει ρε τύποι σκάτε 100-150 ευρώ για μια ώρα για να γαμήσετε μια γκόμενα επιπέδου Φυλής ΣπασίκλαςΕμμμμMoney Mouth,μην τρελένεστε έτσι.
25 Σεπτεμβρίου, 2019
Ηδη έχουν ειπωθεί τα πάντα για την Μαργκο εγώ απλά επαληθευσα.Να σαι καλά cupracingΚαπέλο
27 Σεπτεμβρίου, 2019
Join the club monsier!!!!! Για τούτο το πλάσμα και το Μαρινάκι δεν υπάρχουν αρκετά λόγια στην πλουσιότατη γλώσσα μας να εκφραστείς!Καπέλο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4