Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 52 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Συνάντηση στα νότια... ψιλή και νταρντανα. Όχι λεπτή, μεγάλες βυζάρες, μεγάλη κωλαρα λατινική. Το μενού είχε τα πάντα. Ωραια πίπα, κωλο που πρέπει να τον ανοίγεις με τα χέρια για να τον χώσεις βαθειά... Είχε και μασαζακι χαλαρωτικό. Είχε και δυνατό τελείωμα στο στόμα. Κοπέλα με κυβικά. Όχι χοντρή αλλά υπερπληθωρικη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
843
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, GALLAS, doc_lin και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2019
Καλησπέρα αρχηγέ πες μας λίγο πότε με πήρες και που για την ακρίβεια, και γίνε λίγο ποιο σαφές γιατί δεν με βοηθάς έτσι όπως με περιγράφεις δεν είμαι, αλλά εντάξει κατανοητό από τη στιγμή που δεν με ξέρεις σου δίνω και ένα δίκιο εδώ που τα λέμε.
Το λοιπόν θα σε βοηθήσω εγώ το ύψος μου είναι 1 69 όσο αφορά τα κιλά δυστυχώς δεν έχω ζυγαριά εδώ που είμαι αλλά αν θες πάω σε κάνα φαρμακείο δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό, αν και πιστεύω πως επειδή η φωτογραφίες μου είναι χωρίς photoshop να καταλάβουν στο περίπου το πώς είμαι όλοι εδώ μέσα πάμε πάρα κάτω τώρα.

Αν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για μένα είμαι γεννημένη στην Δομινικανή Δημοκρατία στον Άγιο Δομήνικο Σάββατο γεννημένη στις 19-11-1983 Και με μεγάλη περηφάνεια έχω δύο υπηκοότητα, ο κωλος μου είναι για μεγάλα προσόντα και αυτό μπορεί πολλοί άνθρωποι εδώ μέσα να το πούνε αλλιώς πάμε για αλλά και το τελευταίο έχω πολύ καιρό πλέον που δεν κάνω μασάζ στα ραντεβού μου λογο πρόβλημα μέσης. Βελτίωσε την κρητική σου για να είναι και ποιο πιστή και φρόντισε να είμαι Αθήνα και το κυριότερο να δουλεύω κιόλας.
Καλό μεσημέρι από μένα.
20 Νοεμβρίου, 2019
Τζένη συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν είχα προσέξει ότι είχες σχολιάσει. Καταρχήν η συνάντησή μας είναι αρκετά παλαιότερη της κριτικής. Δεύτερον ότι λέω δεν έχει καμία αρνητική χροιά. Το κορμί σου όπως το περιγράφω για μένα είναι ωραίο. Δεν είναι αυτό που αρέσει σε κάποιους μία κοπέλα να είναι εντελώς skinny. Μην παρεξηγείσαι λοιπόν διότι μπορεί να μην εκφράστηκα σωστά αλλά έφυγα με πολύ ευχάριστες εντυπώσεις
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2