Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 4 10
Call-Girls 4839
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εχω καθισει εδω και λιγη ωρα για να γραψω δυο λογια για την σημερινη μου εξορμηση και σκεφτομαι ποσο μπορει να διαφερει η εμπειρια που αποκομιζει ο καθενας μας στα ραντεβου του.
Ετοιμαζομουν λοιπον να γραψω με χαρα για το κασκαντεριλικι που εκανα σημερα αλλα ως δια μαγειας βλεπω οτι υπαρχει ηδη κριτικη της σε παλαιοτερο προφιλ της και μαλιστα ειναι και αρνητικοτατη .
Προς στιγμη μαλιστα αρχισα να αναρρωτιεμαι μηπως κατι δεν εκτιμησα σωστα . Ενθυμουμενος ομως την ολη φαση δεν εχω να θυμηθω κατι αρνητικο .
Απο την ωρα που μπηκα στο δωματιο μεχρι την ωρα που εφυγα δεν με χαλασε κατι . Παρολο που εμφανισιακα δεν ειναι του απολυτου γουστου μου ( βασικα φτιαχνομαι με πιπινια ) προκειται αντικειμενικα
για γυναικαρα . Ισως 2-3 κιλα να περισευουν αλλα οχι κατι ακαλαισθητο . Πεντακαθαρη , προσεγμενη , αρωματισμενη , πολυτελη εσωρουχα και full διαθεση . Η αισθηση που δινει ειναι της εμπειρης high society γκομενας που θα σου κανει ολα τα χατηρια προκειμενου να σε ικανοποιησει . Δεν θα μπω σε διαδικασια αναλυτικης περιγραφης , Αυτο που θα πω ειναι οτι δεν ειπε οχι σε τιποτα . Φιλια , δαχτυλα μπρος , πισω , ουτε μα και μου ουτε this is extra και αλλα αυτου του ειδους . Παρολο που με δικη μου πρωτοβουλια ειχα πληρωσει απο την αρχη , οταν τελειωνα με ρουφηξε με ολο της το ειναι και καταπιε οτι της εδωσα αδιαμαρτυρητα . Στο social εδειξε καλλιεργημενη και με καλουτσικα αγγλικα . Γενικα ειχα μια πολυ καλη εμπειρια που με χαρα θα επαναλαμβανα . Ιδιαιτερα αν το anal γινει πιο προσιτο (+70 τωρα) θα σπευσω διοτι παω στοιχιμα οτι πρεπει να το εχει...........
Αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια με την κοπελλα . Ελπιζω οσοι την προτιμησετε να το ευχαριστηθειτε τοσο και ακομα περισσοτερο .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 20, 2019
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
90€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
24 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.500
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bartender 74, delipas, james034 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Σεπτεμβρίου, 2019
Άντε τώρα να αποφασίσεις...μάλλον θα την δοκιμάσω και αυτήν...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1