Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 9 10
Call-Girls 6435
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αυγουστιάτικες κάυλες και καθώς η Νάταλυ ήταν στο ζενίθ των κριτικών της κατά το tour της στην Αθήνα, ήταν σχεδόν safe bet, όπως και αποδείχτηκε.

Το ραντεβού έγινε incall σε ξενοδοχείο στην Συγγρού (ευτηχώς κατάφερα να χωθώ μέσα πριν αρχίσουν οι υπάλληλοι τις ηλίθιες ερωτήσεις σε ποιο δωμάτιο πάω και για ταυτότητες και μύγες και τέτοια..). Το κοριτσάκι (γιατί για κοριτσάκι πρόκειται) άνοιξε την πόρτα του, ομογολουμένως περιποιημένου δωματίου της σε σχέση με το τι έχω δει στο παρελθόν) με ένα καυτό μάυρο κορμάκι και τακούνια. Φωτογραφίες ακριβέστατες, μη σας πω ότι από κοντά δείχνει και καλύτερη.

Αφού συστηθήκαμε και πήγα για γρήγορα μπανάκι, βγήκα με την πετσέτα όπου το κορίτσι με περίμενε σταυροπόδι στον καναπέ. Γνωριστήκαμε για κανά 5λεπτο μέχρι που άρχισαν τα μπαλαμούτια, η πετσέτα έφυγε δια μαγείας και η μικρή βούτηξε με αρκετό ενθουσιασμό και άρχισε να γλείφει και να ρουφάει ότι καλό υπήρχε εκεί κάτω. Πολύ καλή πίπα σε όλο το μήκος του πέους, με ειδική μνεία στις μπάλες που τις περιποιήθηκε δεόντως. Την σταμάτησα γιατί θα της τα πέταγα στο πρόσωπο επί τόπου (όχι ότι θα με χάλαγε) και ανεβήκαμε στο κρεβάτι οπού συνεχίσαμε με ωραίο 69 (στο οποίο πάλι κόντεψε να με τελειώσει), μετά λάστιχο και 2-3 στάσεις, όπου σε cowgirl άδειασα βαθιά μέσα της και μετά με άφησε μέσα της για κανά 2λεπτο.

Η συνέχεια είχε αρκετά ευχάριστη κουβέντα, όσο καταλαβαινόμασταν δηλαδή γιατί τα Αγγλικά της είναι μέτρια. Γενικά είναι ένα γλυκό κοριτσάκι που ακόμα της "αρέσει" αυτό που κάνει. Τελείωνε το tour της αλλά της αρέσει η Ελλάδα πολύ, οπότε μάλλον θα ξαναέρθει για 3η φορά - το νου σας!

Μιας και είχαμε χρόνο, παίχτηκε κανονικά δεύτερος γύρος, ο οποίος άρχισε με βαθιά φιλιά και χουφτώματα εκατέρωθεν, πιπούλα και sex σε διάφορες στάσεις. Explosive τελείωμα με γλύψιμο αρχιδιών μέχρι τέλους και κατάθεση στο όμορφο στοματάκι της, όπου τα κράτησε και άφησε τα μισά να πέσουν πάνω στα βυζάκια της με χαμόγελο - τα υπόλοιπα στο μπάνιο!

Πέρασα πολύ καλά με την Νάταλυ και χαίρομαι που οι προηγούμενες κριτικές επιβεβαιώθηκαν και με το παραπάνω! Εάν ξανακατέβει Αθήνα θα είναι σίγουρη επιλογή, οπότε εάν την ξαναδείτε "χτυπήστε" την ανεπιφύλακτα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 22, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
golden21
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.487
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 muffer35, delipas, chris1955 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού