Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα σε όλους!
Γράφω αυτήτ τη κριτική με την ελπίδα οτι θα δώσει τις κατάλληλες πληροφορίες στους επόμενους ενδιαφερόμενους για την συγκεκριμένη κοπέλα.
Να είστε προετοιμασμένοι λοιπόν για μια ευχάριστη παρουσία η οποία στην αρχή είναι ήρεμη και μπορεί αν σκεφτείτε οτι δεν κάνει και πολλά, όμως το κορίτσι απλά είναι σαν να είναι η πραγματική σου κοπέλα και μόλις αρχίσει τη δουλειά βλέπεις οτι καλά έκανες και την πήρες.
Εμφανισιακά είναι όπως τη βλέπετε στις φωτογραφίες εκτός και αν υπάρχει κάποια ελιά ποθ δεν φαίνεται. Το σώμα της πανέμορφο και το πρόσωπο της είναι το πρόσωπο μιας ευγενικής κοπέλας που θα την ήθελες για παρέα και για κουβέντα.
Η τεχνική της στο σέξ είναι άριστη. Απόλυτα ευχαριστημένος έμεινα και απο την πίπα, την οποία έκανε χωρίς προφυλακτικό, και απο το στήσιμο της στο πισωκολλητό αλλα και απο τα βογγητά της τα οποία ήταν και αυτά μια υπέροχη μελωδία που έκανε την συνουσία μας να φτάσει σε ένα ανώτερο επίπεδο με αποτέλεσμα έναν υπέροχο οργασμό!Προσκύνημα
Αν θέλετε λοιπόν μια όμορφη κοπέλα να σας κάνει παρέα και να απολύσετε και ένα υπέροχο σεξ μαζί της, η Μιλα είναι οτι πρέπει. Αυτή είναι η άποψή μου και σύμφωνα με την εμπειρία μου μαζί της.Σπασίκλας

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 18, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
K
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, petergsp, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού