Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 20 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την είχα βάλει στο μάτι αρκετούς μήνες. Τη μία ήταν διακοπές, την άλλη σε ρεπό, την παράλλη είχε περίοδο.. μεγάλη γκαντεμιά με την συγκεκριμένη, όπου με οδήγησε μάλιστα μία καυλωμένη βραδιά στο να επιλέξω κάποια άλλη που ήταν μάπα, για την οποία έχω γράψει και δεν ξαναναφέρω να μη χαλιέμαι άδικα. Πάμε στην Κωνσταντίνα λοιπόν.

Την ζήτησα την Πέμπτη που μας πέρασε, αν και αργά (23:10 περίπου κάλεσα) ήταν διαθέσιμη άμεσα ευτυχώς. Ζήτησα να έρθει κατά τις 12:30. 12:25 ήταν εδώ. Συνεπής μέχρι εδώ και η κοπέλα στο γραφείο που με έχει μάθει πια πολύ ευγενική και άμεση στην εξυπηρέτηση.

Εμφάνιση:

1. Προσωπάρα που στο site δε φαίνεται, καταγάλανες ματάρες, υπέροχα χείλια, άγρια ομορφιά.
2. Το κορμί όπως μου αρέσει. Αδύνατη αλλά με καμπύλες, το στήθος τεράστιο.
3. Φορούσε ένα μπλε φόρεμα λίγο πάνω από το γόνατο, πολύ σέξι αλλά κυριλέ σέξι, την κυκλοφορούσες παντού άνετα όπως ήταν ντυμένη.

Με το που εμφανίζεται στην πόρτα με χαιρετάει με φιλί στο στόμα, άνετη και χαμογελαστή. Μιλάμε λίγο στον καναπέ, της λέω ότι την "έψαχνα" δύο μήνες και χαμογέλασε, "άξιζε τελικά η αναμονή;" μου λέει, "θέλεις το κομπλιμέντο σου τώρα εσύ" σκέφτηκα και της λέω απλά "στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό" της λέω, με χαμόγελο να την πειράξω.. τέλοςπάντων 3 λεπτά μετά, μπαίνει για μπάνιο, γδύνεται πρώτα μπροστά μου, τέλεια, σκέφτομαι. Βγαίνει χρήγορα, δε χασομέρισε, ξαπλώνουμε στο κρεβάτι, αρχίζει να με γλείφει από το στήθος προς τα κάτω. "Χωρίς φιλιά στο στόμα;" σκέφτηκα.

Π Ι Π Α Ρ Α. Την περίμενα ακόμα καλύτερη από όσα διαβάζω εδώ, αλλά ήταν υγρή, με κοίταζε στα μάτια με καύλα και αν την άφηνα θα με τελείωνε με πίπα που σπάνια το καταφέρνει κάποια αυτό. Την σταματάω μετά από 12-15 λεπτά, μου φοράει προφυλακτικό και με καβαλάει.. φοβερή από πάνω η θέα με τα βυζιά της.

Την πήρα και στα 4, στα πλάγια, από πάνω εγώ, στο σεξ έγινε αμέσως πολύ ανοιχτή στα γλωσσόφιλα που τα μοίραζε απλόχερα, τελείωσα στο στόμα της. Αξίζει το δίωρο η κοπέλα, πραγματικά. Μία ώρα είναι λίγη. Σίγουρα θα την ξαναπάρω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 12, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Join.f, sexykonstantina και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Σεπτεμβρίου, 2019
Υποσημείωση:

Όταν με καβάλησε μετά την πίπα της, ήταν ήδη υγρή. Ούτε σάλιο χρειάστηκε να βάλει ούτε λιπαντικό ούτε τίποτα. Η γυναίκα το χαίρεται το σεξ.-
15 Σεπτεμβρίου, 2019
Θα έλεγες ότι είναι πιο κοντά στην Αλεξία ή στη Δήμητρα σε συμπεριφορά στο σεξ ?
17 Σεπτεμβρίου, 2019
Αδελφέ δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά καθώς έχω πάει μόνο με την Αλεξία. Πάντως αν σε συμπαθήσει δε νομίζω να σου πει όχι σε τίποτα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3