Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 10 10
Call-Girls
23544
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Με καθυστερηση 20 λεπτου λογω υπερβολικης κινησης μπηκε στο δωματιο η Τιφανυ λιγο αγχωμενη. Προσπαθησε να δικαιολογηθει για την αργοπορια αλλα την καθυσυχασα οτι ετσι γινεται παντα τις πρωτες μερες του Σεπτεμβριου οταν γυρνανε ολοι απο διακοπες και γινεται τρελοκομειο στους δρομους. Αφου βγηκε απο το μπανιο ηπιαμε χαλαρα το ποτακι μας και αρχισαμε να μιλαμε για διαφορα θεματα ωστε να χαλαρωσουμε και οι δυο μας. Ωραιο μουνακι με ωραιο κψλαρακι ωραια ποδια ωραια δουλεια στο φτιαχτο βυζι της και για μενα λογω σιλικονης στα χειλια που με ξενερωνει μετριο προσωπο αλλα ωραια ματια. Καλοχτενισμενα μαλλια πολυ βαψιμο που εμενα δεν μου αρεσει και καλοντυμενη και περιποιημενη παντου. Πριν τελειωσουμε το ποτακι μας αρχισαμε τα φιλια και ξαφνικα η Τιφανυ εσκυψε και αρχισε πιπα. Πολυ εμπειρη πολυ δυνατη η πιπα της με πολλες εναλλαγες και τεχνικες που ανετα για πλακα αν αφεθεις σε τελειωνει. Με καυλωσε παρα πολυ η πιπα της γιατι νοιωθεις οτι εισαι με μια εμπειρη εταιρα και της ζητησα προφυλακτικο και να κατσει απο πανω μου. Η γυναικα στην συγκεκριμενη σταση δινει ρεστα. Γαμιεται σε ολες τις γνωστες τεχνικες σκληρα αισθησιακα σαν βραζιλιανα και σου λεει βρωμολογα συνεχεια. Δυσκολα θα κρατιομουνα αν δεν ημουνα σε συγκεκριμενη ηλικια σε αυτη την σταση. Επιδιωκει δυνατο γαμησι στα τεσσερα για να σκιστει οπως λεει και στο ιεραποστολικο σε σπρωχνει απο τον κωλο δυνατα για να καρφωθεις στην μητρα της οπου ετσι παιρνει οπως μου ειπε μεγιστη ηδονη. Δεν σταματαει καθολου να γαμιεται μια ωρα συνεχομενα ακομη και να χυσεις. Μολις χυσεις σε τσιμπουκωνει αμεσως στον κανει τουμπανο και συνεχιζει το γαμησι. Λυσαρα που θελει να γαμηθει και να χυσει καθε φορα που γαμιεται. Εταιρα γεννημενη για αυτη την δουλεια γυναικα που σεβεται τα λεφτα που παιρνει και θελει να ευχαριστησει τον πελατη. Ενω την επιλεγουνε για gfe που το εκτελει αψογα απο οτι μου ειπε γουσταρει πολυ pse bdsm με δεσιματα δονητες παιχνιδια και ελεγχομενο πονο. Επεσε στο καταλληλο ανθρωπο γα τον ελεγχομενο πονο ψιλοπνιξιματα δεσιματα κλπ. Την επομενη φορα θα την ταχτοποιησω καταλληλα. Εκτος πρωκτικο που δεν γουσταρει συστηνεται ανετα για πολλα προγραμματα μαζι με ντουο και τα προηγουμενα που ειπα. Μουνι που κανει αυτη την δουλεια απο επιλογη της και παιρνει ηδονη ακομη και οταν παιρνει τσιμπουκι στον αντρα. Αν τα βρει μαζι σου γαμιεται σαν σκυλι αν οχι και παλι θα σε ικανοποιησει αλλα δεν θα παρεις ολο το πακετο της. Για εμενα μια πραγματικη εταιρα που τα λεφτα που θα δωσεις τα αξιζει και δεν θα το μετανιωσεις.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 10, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Kost74 respect φίλε επίσης ευχαριστώ για το γέλιο που μου πρόσφερες με τους "πουτσοπαιχτες"