Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 11 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Κυριακή βράδυ και οι μοναξιές και οι καύλες στο κόκκινο οπότε τηλέφωνο στο γραφείο και μετά από μια μικρή αναμονή για να τσεκάρουν διαθεσιμότητα κλείστηκε το ραντεβού για το διαμέρισμά μου λίγη ώρα αργότερα. Τη Ζήνα πάει καιρός που την πρωτοσυνάντησα όντας ανεξάρτητη και τώρα στο γραφείο είχα κάποιους ενδοιασμούς αν θα είναι τόσο άνετη και "αληθινή". Κάθε αμφιβολία μου διαλύθηκε με το που έφτασε στην ώρα της. Εκτός του ότι μου φάνηκε ακόμα πιο γλυκιά και όμορφη από την περασμένη φορά με αγκάλιασε, με θυμήθηκε και αρχίσαμε τις περιπτύξεις ακόμα ακόμα από το ασανσέρ...ω να σου γαμήσω δηλαδή, να θες να είσαι κύριος και να μη σε αφήνει.ΚαπέλοΚαπέλο Το πρόσωπό της πλέον φαίνεται και στις φωτός και είναι 100% η πραγματικότητα, με τις ματάρες της να σε καθηλώνουν. Μικρό βυζάκι όμορφο φυσικό και σώμα στα γούστα μου ακριβώς, σφιχτό και με ένα κωλαράκι ολοστρόγγυλο και σφιχτό. Λίγες κουβέντες...αλλά κανείς δε γάμησε με κουβέντες και το κατάλαβε κ η ίδια και "χούφτωσε" κατευθείαν τον "λαγό" και σε χρόνο dt πέτυχε την ανόρθωση. Έπεσε χαμηλά, ξεκίνησε ένα αισθησιακό τσιμπούκι με περιποίηση των @@, στη συνέχεια του κορμού του πέους μου, βαθιές διεισδύσεις με το στόμα της στο πέος μου και κάθε τόσο αυτό το eye contact που το έχει εξελίξει και είναι ικανό να προκαλέσει εγκεφαλικά. Ανταπέδωσα στη συνέχεια στο πανέμορφο και πεντακάθαρο αιδοίο της, με ωραία ανταπόκριση, χωρίς βιασύνες, χωρίς θεατρινισμούς κλπ.

Πέρασμα προφυλακτικού και ξεκίνημα με τη Ζήνα από επάνω μου, με εμένα να την θαυμάζω όπως κουνιόταν, να ασχολούμαι με το όμορφο βυζάκι της, εκείνη να έχει γείρει πάνω μου ερωτικά και τα κορμιά μας ενωμένα τόσο όμορφα. Επόμενη στάση στα 4, όπου ανέβηκαν οι ρυθμοί, εκείνη έδειξε ανταπόκριση στο σωστό επίπεδο και μου έκανε εντύπωση πραγματικά πόσο έχει σφίξει το κωλαράκι της από τη γυμναστική όπως μου είπε κ η ίδια και έφαγε κ κάμποσες σφαλιαρίτσες στα κωλομέρια της. Τελευταία στάση ιεραποστολικό με φιλιά, δυνατό και βαθύ κάρφωμα με τα πόδια της ψηλά και εκείνη να έχει πάρει ωραία έκφραση στα μάτια της κάτι που με ερέθισε ακόμα περισσότερο. Το τελείωμα και αυτή τη φορά ήρθε στο πρόθυμο στοματάκι της όμορφης και σέξυ πιτσιρίκας με τα μάτια της να με "καρφώνουν" με νόημα...

Ζήνα λοιπόν, ξανά σε γραφείο, δεν με απογοήτευσε καθόλου, ίσα ίσα που συνεχίζει στο ίδιο καλό μονοπάτι τηρώντας υψηλές υπηρεσίες, άνεση χρόνου και ηρεμίας και πάντα σε κλίμα που "ξεχνάς" ότι είσαι με επαγγελματία...Άχαστη επιλογή ειδικά αν είσαι λάτρης του ντόπιου και πετίτ σωματότυπου!!

Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 08, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.524
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, GALLAS, Gingos και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού