Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 5 10
Call-Girls 7036
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Λοιπον ας γραψω και εγω δυο πραγμτα για την κοπελα καθως βλεπω οτι εχει διθυραμβικες κριτικες..Να πω το ραντεβου οτι εγινε αργα στις 3 τη νυχτα και ισως για αυτο να μην πηρε την τροπη που ηθελα..Λοιπον εδω και μερεςπροσπαθουσα να κλεισω αυτην και αλλες δυο τρεις αλλα ητανε κλεισμενες..Τελικα υστερα απο πρωτροπη της Αντζυς μου λεει ειναι ελευθερη η μονικα στις τρεις..Ημουνα εξω ειχα πιει τα ποτακια μου και σκαω στ χοτελι..Πινω αλλο ενα περιμενω και χτυπαει η πορτα..Ανοιγω βλεπω το μωρο το οποιο ειχε πολυ προστυχοφατσα για αγρια γουστα κωλαρα βυζους πλαστικους απο οτι μου ειπε..Μπαινει μεσα κανω κινηση για φιλι τραβιεται..λεω δεν αρχισαμε καλα μου λεει παω να κανω μπανιο μπαινει βγαινει μετα απο λεπτα πεφτει κατω και με αρχιζει στην πιπα υγρη δυνατη το ζουσε..μετα ομως απο ενα 5λεπτο βγαζω μονη της προφυλακτικο και μου λεει πηδα με..κατσε λιγο βρε μονικακι εγω γουσταρα λιγο ακομα αλλα δε γαμιεται λεω ξεκινα ξεκιναω τη στηνω στα 4 αρχιζω σφυρικοπημα εδδειχνε οτι της αρεσε μετα γυρισμα απο μπροστα τη γλειφω λιγο της τον χωνω και μετα απο 5 λεπτα ηρθε το τελος στην κοιλιτσα της..μπανακι τσιγαρακι και λιγο κουβεντα.εδω να πω οτι αγγλικα εχει ενα θεμα μιλαει ελαχιστα μου πε οτι ειχε παει μυκονο αλλα δεν ειχε δουλεια και γενικα μου εβγαλε μια ωραιοπαθεια οτι εγω ειμαι που ωραια ασχολουμαι μονο με μενα στη ρωσσια καθομαι και κατι τετοιες παπαριες..επισης το προγραμμα της μου φανηκε καπως μηχανικο...δεν ξερω μπορει να ητανε η ωρα η κουραση μπορει να βαριοτανε ξερω γω μπορει να μην ταιριαξαμε κιολας..Σιγουρα δεν τα εκλαωα αλλα δεν περασα και σουπερ οπως με αλλες του γραφειου που εχω γραψει..Αν θα την ξαναβλεπα εβαλα ισως για να της δωσω αλλη μια ευκαιρια σε αλλο timing και ΩΡΑ..αυτα απο μενα καλα γαμησια παιδια..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 07, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα