Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 26 10
Call-Girls 32140
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τη ΕΥΑ την συναντώ για 4η φορά. Κι έτσι όπως το βλέπω όταν θα έρχεται θα την ξαναβλέπω, υπολογίζω κάθε δίμηνο.

Δεν έχω να πω πολλά, πέρασα για μία ακόμη φορά υπέροχα. Το όλο πακέτο που προσφέρει, τουλάχιστον σ’ μένα, το πιπίνι αυτό με ικανοποιεί απόλυτα.

Μικρή, όμορφη, με πολύ καλό σώμα , έχει από τα καλύτερα στήθη που … κυκλοφορούν, κανονικό σε μέγεθος, γεμάτο, στητό με ρώγες που ανταποκρίνονται και γουστάρει το άτιμο πλάσμα να παίζεις μαζί του. Έχει στενό μουνάκι και οι υπηρεσίες που προσφέρει με μεγάλη διάθεση είναι πολύ καλές, μόνο που δεν αφήνει δάχτυλα. Εκεί που δεν παίζεται είναι στο στοματικό. ΑΠΙΘΑΝΟ. Deep Throat, Mouth Fucking και Face Fucking τα έχει για πλάκα. Εγώ πραγματικά χθες πέραν των άλλων ευχαριστήθηκα Mouth Fucking και Face Fucking.

Κι από δουλειά όπως μου είπε η ίδια δεν έχει παράπονο αλλά και το γραφείο μού είπαν ότι έχει μεγάλη πέραση, εξάλλου εγώ το ραντεβού το έκλεισα δύο μέρες πριν.

Κάποιες λεπτομέρειες φίλοι μου κάνουν τη διαφορά στα ραντεβού και τα απογειώνουν , όπως:

- Μπαίνοντας στο δωμάτιό της μόλις με είδε το κορίτσι έπεσε πάνω μουγια αρκετή ώρα με σφικτές αγκαλιές και πολλά πολλά φιλιά, σαν να είμαστε ερωτευμένοι.
- Στο τέλος, είχαμε κάνα δεκάλεπτο ακόμη, είμασταν αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι και με πλακώνει στα φιλιά παντού, γλυκά φιλιά σε όλο μου το σώμα, κυριολεκτικά σε όλο μου το σώμα κι όταν της έλεγα ευχαριστώ εκείνη μου έκλεινε το στόμα με γλωσσόφιλα.

Είναι από τα κορίτσια μάγκες μου που αν έχεις χρήμα και είσαι αδέσμευτος άνετα το ξοδεύεις μαζί της.

Άντε και να περνάμε όλοι καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 06, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες