Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 8 10
Call-Girls 8679
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συννενοηση με γραφείο με μυνήματα από τη παραλία και κλείσιμο Βικτώρια στο κρεολή για μια ώρα.
Έφτασε με σχεδόν 10 λεπτά καθυστέρηση αλλά γινόταν και ένας χαμός εκείνη την ώρα οποτε δικαιολογημένα.

Ψηλό αδυνατούλι με ματαρες και καλή διάθεση με το που πέρασε μέσα, φιλί στη πόρτα πεταχτό,ντύσιμο ωραίο και ωραίο πέδιλα γόβες με περιποιημένα μανικιούρ πεντικιούρ λευκό.
Πήγε αμεσως για ντουζακι και βγήκε με τη πετσέτα, σώμα καθαρό,ατριχη παντού.
Βυζάκι μικρο...ωραίο αλλά μικρό.

Κωλαρακι πολύ πολύ ωραιο που δυστηχως δε το δίνει ούτε δαχτυλακια δέχεται,μόνο τη γλώσσα πέρασα από κει.
Γλυψιμο στη κλειτορίδα που μου είπε γουστάρει πολύ με αναστεναγμούς και τρέμουλα.

Περάσαμε στη πίπα όπου είναι αρκετά καλή,όχι τόσο στη τεχνική όσο στο ότι γουστάρει να παίρνει,σε σημείο που ήθελε να με τελειώσει έτσι.
Σκούφο και βουρ για τον αγώνα, στον αγώνα φιλούσε με γλώσσα, πιο πολύ gfe,τη πήρα σε αρκετές στάσεις,δεν έκλεψε καθόλου
Τελείωμα ένα, και αυτό στο προσωπάκι της γιατί έχει ωραία φάτσα για χύσιμο συναγωνιστές η κορασίδα,ήθελα να της τα δώσω να τα καταπιεί αλλά πήγαινε πολύ το μαλλί εκείνη την ώρα και δεν το έκανα,αλλά αν τη ξαναπάρω σίγουρα θα της τα δώσω στόμα.

Μου πρότεινε και μασαζακι μετά αλλά δεν ήθελα καθώς έπρεπε εγώ να τη κάνω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 01, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί