Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 132 10
Call-Girls 476617
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Είναι η τελευταία ερώτηση και η απάντησή μου, στον πίνακα των αξιολογήσεων. Τι δεν καταλαβαίνετε;
Στα του γραφείου πρώτα. Άψογο σε όλα του. 2-3 μηνύματα και τέλος. Το κορίτσι δέκα λεπτά πιο νωρίς, έξω απ' την πόρτα. Πόρτα είπα; Αυτή η πόρτα, μόλις την άνοιξα, θα μ' έστελνε στον άλλο κόσμο. Είχα ζητήσει απ' το γραφείο αν γίνεται να φοράει μίνι και γόβες. Τι τα θες αυτά ρε παππού. Άστο το κορίτσι να έρθει απλά ντυμένο, μην πεθάνεις πριν απλώσεις τα βρωμόχερά σου στο κορμάκι του. Ανοίγω λοιπόν και βλέπω ένα απίστευτο πλάσμα να μου λέει καλησπέρα από το 1.85, μαζί εννοείται με τα 12ποντα. Έχω ξαναπεί, ότι στις κριτικές μου δεν θα διαβάσετε περιγραφές και λεπτομέρειες για το έκανα στο κρεβάτι με την οποιδήποτε κοπέλα. Εδώ μέσα κρίνουμε τις κοπέλες και όχι τους εαυτούς μας. Το εάν δέχτηκε δάχτυλο ή όχι, δεν είναι ένσ γεγονός το οποίο θα συμβει σε όλους. Ο λόγος καταλαβαίνετε ότι είναι προφανής. Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσονται και άλλα χαρακτηριστικά ενός ραντεβού, που περισσότερο εξαρτώνται από εμάς και λιγότερο από την κάθε κοπέλα. Στην κοπέλα μας τώρα. Ήρθε λοιπόν με ένα στενό κολλητό μαύρο φορεματάκι, διάφανο στο φως και τα ψηλά παπούτσια που ζήτησα. Θα το πω με απλά λόγια για να το καταλάβουν όλοι. ΜΟΥΝΑΡΟΣ λεβέντες μου. Φιλί με την μία, ξανά φιλί, αυτό χωρίς γλώσσα αλλά με πολλή καύλα. Τόση που το χέρι σου πάει κατευθείαν κάτω από το φόρεμα. Θέλουν γερή κράση τέτοιες περιπτώσεις. Απλά δεν φόραγε εσώρουχο. Την βλέπεις την μικρή, την αγγίζεις, διατρέχεις όλο της το κορμί με τα χέρια σου (και την γλώσσα) και ανακαλύπτεις ότι η φύση με κάποιες ήταν πολύ γενναιόδωρη. Πολύ όμως. Σώμα με θηλυκές καμπύλες , απόλυτη συμμετρία σε όλα, κώλος αριστούργημα, μαλί μαύρο μέχρι την μέση, προσωπάκι πανέμορφο. Με λίγα λόγια, αυτό το πλάσμα είναι για κλασάτους πελάτες. Δεν κάνει γι αυτούς που εκτιμούν το ότι διαθέτει δύο τρύπες μόνο. Στα χαρακτηριστικά του σεξ. Στοματικό αριστουργηματικό, με προσοχή και στα τρία φιλαράκια. Σεξ; Όπως και να την πάρεις δεν το χορταίνεις αυτό το κορίσι, γιατί για κορίτσι πρόκειται. Στο κονκλούζιον λοιπόν. Πήρα τηλέφωνο στο γραφείο, τους ευχαρίστησα και τους είπα ότι θ' ακολουθήσει κσι δεύτερη και τρίτη συνάντηση αλλά με δύωρο. Με μία ώρα δεν κάνεις τίποτα. Θα κλείσω λέγοντας ή μάλλον γράφοντας τι είπα στην Αριάνα φεύγοντας. Επειδή είχε κι άλλο ένα ραντεβού, το τελευταίο, της λέω μην πας με άλλο ντύσιμο. Να πας όπως ήρθες σε μένα, να του φύγει ο κώλος του τύπου. Μακάρι να με διαβάσει για να το επιβεβαιώσει. ..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 01, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Makedonas1971
Σεβαστός
Εγγραφή:
12 Ιουν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
8.076
Πόντοι:
2.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, Κουληςmr, Snadier και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

28 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2019
προμοσιον κανεις μπαρμπα στα γεραματα? ακου εκει παρε διορο να το χορτασεις αλλα φιλι χωρις γλωσα ναουμε και οχι για αυτους που θελουμε 2 τρυπες. Τι να θελουμε δηλαδης να τηνε παντρεφτουμε?
02 Σεπτεμβρίου, 2019
1η κριτική και για την κοπέλα και για τον κριτή, άριστα 10.
Χμμμ...
Χμμμ;
02 Σεπτεμβρίου, 2019
τι εθνικοτητα την κανεις τυπε ?
03 Σεπτεμβρίου, 2019
Φιλί χωρίς γλώσσα,,δάχτυλο δεν δέχεται από όλους (μάλλον κάνει μικροβιακό έλεγχο και έλεγχο μήκους νυχιών η κοπέλα πρώτα), δεν είναι για όλους αλλά για κλασάτους παίχτες (κατά τ'άλλα δεν μιλάς για τον εαυτό σου). Τέλος, προτρέπεις να σκάσουμε και 300 ευρώ να την κλείσουμε δίωρο.
Καταπληκτική επιθετική πολιτική marketing.Προσκύνημα
04 Σεπτεμβρίου, 2019
Πώς βάζεις 10 ρε τυπε,έχεις ξαναπάει με γυναίκα ή αποφάσισες αυτή να είναι η τελευταία σου???
04 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χωρίς γλώσσα ναι αλλά πότε; Με το που μπήκε. Μετά διάβασες κάτι γι αυτό που λές; Προμόσιον λοιπόν ε; Μην την πάρεις φιλαράκι, εσύ θα χάσεις. Αν όμως την πάρεις για μία ώρα, να βγεις και να δηλώσεις ότι έλεγες μαλακίες
04 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δηλαδή αν της έβαζα 10άρια στην τρίτη κριτική τι θα άλλαζε; Άκου φιλαράκι, εγώ το σ/κ θα την ξανά πάρω και θα σου στείλω σε pm το πόσο ακόμη καλύτερα πέρασα. Γιατί έτσι θα γίνει. Εσύ κάτσε διάβαζε και ψάχνε δράκους και φαντάσματα!
04 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Θα το έβαζα το στοίχημα ότι είναι Ελληνίδα φίλε μου. Τα χαρακτηριστικά της αυτό μου δείχνουν. Τώρα άν κάποια προ προ γιαγιά της ήταν "παρδαλή" και έκανε την κουτσουκέλα της και πήγε με αλλοδαπό, δεν μπορώ να το ξέρω. Τι να σου πω.
04 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

...και κάτι ακόμη "φίλε" hard rocker. Πρώτη κριτική δικιά μου, που το είδες;
04 Σεπτεμβρίου, 2019
Eμ?! 1η κριτική και να είναι Νο321 ο Μακεδόνας δεν γίνεται φίλε Hardrocker...άλλωστε αν ηταν πρώτη κριτική, δεν θα μπορούσε να βάλει σε όλα 10άρια!
Τώρα αν η συγκεκριμένη αξίζει για 10 σε όλα δεν το γνωρίζω...σαν κριτική φαίνεται λίγο προμοταρίστικη φίλε Μακεδόνα και σίγουρα με την βαθμολογία καρφώνεσαι!
Δικαίωμα σου βέβαια να ενισχύσεις κάποια που συμπάθησες, αλλά με το 10 σε όλα χάνεις την αξιοπιστία σου!!

Καπέλο
28 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3