Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 19 10
Call-Girls
35671
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Χρωστούμενη κριτική. Είδα ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα της Αγάπης που φεύγει για διακοπές μάλλον και επιστρέφει μετά από 20 μέρες .
Κρίμα το κορμί με τέτοιο μυαλό. Πιτσιρικά πιστεύω θα φτιάξει με τον καιρό.
Συνάντηση πριν λίγους μήνες και μπορώ να πω ότι συνεννοηθήκαμε πολύ εύκολα. Καθυστέρησε 20 λεπτά αλλά ΟΚ παρόλο που της είχα πει ότι δεν έχω πολύ χρόνο.
Άνοιγμα πόρτας και βλέπω μπροστά μου ένα ωραίο ξεκωλάκι που το βλέπεις στο δρόμο και θες να το σκίσεις. Σώμα πολύ ωραίο. Μπουμπούκι πραγματικά. Αν ξεφουσκώσει τα χείλη και βελτιώσει το ενδυματολογικό κομμάτι θα ανέβει άλλο επίπεδο. Με άναψε βέβαια.
Όπως έχουν πει πολλοί συναγωνιστές το κορίτσι δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θέλει να συνεχίσει αυτή τη δουλειά . Φιλί στην αρχή αρνήθηκε γιατί λέει καπνίζει . Με λίγη πίεση έπεσαν κάτι ψιλά αλλά τα απέφευγε κάτι που με ξενέρωσε. Πίπα στην αρχή χωρίς προφυλακτικό με πολύ χέρι αλλά ωραίο θέαμα .
Μετά μου έλεγε ότι έχει υγρά ο πουτσος μου και δεν θέλει και αυτά τα περιέργα που κάνουν τα 20χρονα και να βάλω προφυλακτικό. Στα τέσσερα είναι πολύ καλή και δέχεται σφυροκόπημα αδιαμαρτύρητα. Μηχανικά όμως. Ίσως δεν ταίριαξε η χημεία μας. Πρωκτικό που είχαμε πει δεν δέχτηκε γιατί είναι μεγάλο . Μια κρύα συνάντηση με ένα ωραίο μουνί . Ίσως στο δεύτερο - τρίτο ραντεβού να λυθεί .
Συνοψίζοντας είναι ένα νέο ωραίο καυλάκι που αν σοβαρευτεί λίγο και το δει επαγγελματικά αυτό που κάνει θα το ξαναπάρω πολλές φορές.
Ίσως τις δώσω μια ευκαιρία μετά από 2-3 μήνες να δω που βρίσκεται .
Κρίμα το κορμί με τέτοιο μυαλό. Πιτσιρικά πιστεύω θα φτιάξει με τον καιρό.
Συνάντηση πριν λίγους μήνες και μπορώ να πω ότι συνεννοηθήκαμε πολύ εύκολα. Καθυστέρησε 20 λεπτά αλλά ΟΚ παρόλο που της είχα πει ότι δεν έχω πολύ χρόνο.
Άνοιγμα πόρτας και βλέπω μπροστά μου ένα ωραίο ξεκωλάκι που το βλέπεις στο δρόμο και θες να το σκίσεις. Σώμα πολύ ωραίο. Μπουμπούκι πραγματικά. Αν ξεφουσκώσει τα χείλη και βελτιώσει το ενδυματολογικό κομμάτι θα ανέβει άλλο επίπεδο. Με άναψε βέβαια.
Όπως έχουν πει πολλοί συναγωνιστές το κορίτσι δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θέλει να συνεχίσει αυτή τη δουλειά . Φιλί στην αρχή αρνήθηκε γιατί λέει καπνίζει . Με λίγη πίεση έπεσαν κάτι ψιλά αλλά τα απέφευγε κάτι που με ξενέρωσε. Πίπα στην αρχή χωρίς προφυλακτικό με πολύ χέρι αλλά ωραίο θέαμα .
Μετά μου έλεγε ότι έχει υγρά ο πουτσος μου και δεν θέλει και αυτά τα περιέργα που κάνουν τα 20χρονα και να βάλω προφυλακτικό. Στα τέσσερα είναι πολύ καλή και δέχεται σφυροκόπημα αδιαμαρτύρητα. Μηχανικά όμως. Ίσως δεν ταίριαξε η χημεία μας. Πρωκτικό που είχαμε πει δεν δέχτηκε γιατί είναι μεγάλο . Μια κρύα συνάντηση με ένα ωραίο μουνί . Ίσως στο δεύτερο - τρίτο ραντεβού να λυθεί .
Συνοψίζοντας είναι ένα νέο ωραίο καυλάκι που αν σοβαρευτεί λίγο και το δει επαγγελματικά αυτό που κάνει θα το ξαναπάρω πολλές φορές.
Ίσως τις δώσω μια ευκαιρία μετά από 2-3 μήνες να δω που βρίσκεται .
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2019
δίκαιη κριτική και ακόμα πιο δίκαιος ο τίτλος. Κρίμα που το βλέπει ανώριμα, γιατί έχει όλα τα προσόντα να αφήσει εποχή.
E
escoman
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1