Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.3 1 10
Call-Girls 2563
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Για πρώτη φορά θα γράψω καπάκι μετά το ραντεβού.
Το ψυχανεμιζόμουν πως θα μου κάτσει στραβή μετά από τόσα όμορφα ραντεβού αλλά ο πούστης ο Μέρφυ το τερμάτισε!!

Από το πρώτο της βλέμμα αντιλήφθηκα ότι έχω να κάνω με πολύ ιδιαίτερο άτομο. Αυτή η κάβλα που βγάζουν οι πολύ πετυχημένες της φωτό απλά δεν υπάρχει. Πιο πολύ την έκοψα για καθηγήτρια Αγγλικών με το αυστηρό της στυλ. Αν και φοβήθηκα ότι θα πάει στράφι η συνάντηση, θες το ωραίο της κορμί, θες η ρέντα στις συναντήσεις μου φέτος, συνέχισα.

Κάνα τέταρτο πριν την έναρξη, με ένα αυστηρό τόνο, μου μιλούσε για διάφορες παπαριές για να σπάσει τον πάγο. Εκεί με ρώτησε στεγνά αν θέλω κάτι extra, ανακοινώνοντας μου τον τιμοκατάλογο λες και ήμουν σε Goody’s!
Τη ρωτάω αν θα κάνει ντους,γελάει, μου λέει δε χρειάζεται! Γδύνεται, στέκεται όρθια γυμνή στο κρεβάτι παρατηρώντας τα αντικείμενα γύρω και σκάλωσε σε μια φωτογραφία. Με το αυστηρό της ύφος με ρώτησε αν είναι η μητέρα μου και μόλις απάντησα θετικά την γύρισε για να μην τη βλέπει! Pa mal….

Ρωτάει για σκουφοπίπα ή άνευ, τι να πω…., βγάζει μωρομάντηλα και ψεκαστικό και με ραντίζει.. Τελειώνει, σαρκαστικό μειδίαμα και πάει να ξεκινήσει. Εκεί τη ρώτησα γιατί δεν ψεκάζει και το δικό της πράμα, μου λέει είναι καθαρή και μετά ψεκάζεται χαμογελώντας μου με σαρκασμό συνεχώς.

Αερόπιπα, όλον μέσα αλλά ένιωθα να κλέβει. Δε γαμιέται λέω…. Πάω να τη φιλήσω, δεν ήθελε και επέμεινα οπότε με το ζόρι μου έδωσε φιλί ξαδέλφης. Τη γυρνάω 69, στήνεται και όταν πλησίαζα τραβιόταν. Προσπάθησα να την χαϊδέψω με χέρια, τινάχτηκε μόλις ένιωσε το δάχτυλό μου και μου το απαγόρευσε. Εκεί αλλάζει στάση και κάνει κατακόρυφο με το στόμα στο πέος μου και όταν προσπαθούσα να τη γλύψω τραβιόταν…ξανατραβιόταν…

Τη ρωτάω γιατί το κάνει και μου αρχίζει μια κατήχηση για θέματα υγιεινής και καθαριότητας και εκεί μου γύρισε το μάτι! Κρύφτηκε κι ο πούτσος και χάθηκαν όλα! Η μαντάμ τα γάμησε. Με ένα στυλ καθηγήτριας, όλο ντάρλινγκ μη αυτό, διακοπή στην πίπα και να κάνει γκριμάτσες….Το έργο έληξε!

Αν έχει μάθει να την γαμούν χαπακωμένοι ή πιωμένοι που δεν παίρνουν πρέφα και την πέφτουν για ύπνο, εγώ δεν έψαχνα τέτοια φάση.

Είχε περάσει μισάωρο της είπα ντύσου φεύγεις και πήρα το γραφείο για να συνεννοηθώ τι χρήματα να δώσω. Αυτή άρχιζε να φωνάζει και να μου λέει ότι δε με φιλούσε γιατί μύριζε η αναπνοή μου από χαλασμένα δόντια (!!!!!) (παρεμπιπτόντως τα βουρτσίζω πάντοτε πριν από κάθε συνάντηση). Κι εκεί μου έσκασε το πρόβλημα ότι πήγε 2 μέρες Μύκονο και δεν της άρεσε καθόλου και προφανώς είχε και άλλα θέματα για τα οποία ήθελε να γυρίσει στην Ισπανία που ζει!

Αποτέλεσμα: Πληρώθηκε κανονικά για μισή ώρα που κακοπέρασα και με πρόσβαλε και δε με σεβάστηκε ως πελάτη. Με χάλασε όλη της η συμπεριφορά και παρά τις συγνώμες του γραφείου.

Υ.Γ. Δυστυχώς για μένα σε μια κριτική δεν περιγράφεται, όσο γλαφυρά κι αν προσπαθήσεις, αυτή η αρνητική αύρα της γυναίκας που σε αντιμετωπίζει ως μαθητούδι που θα κάτσεις μόκο, να κάνει αυτή όσα νομίζει για μια πετυχημένη συνεδρία. Και όταν ειδικά σε προσβάλει και την πληρώνεις κι από πάνω νιώθεις ως ο GRANDE ΜΑΛΑΚΑΣ.

Αν κάποιος με νιώθει υπερβολικό ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
12.204
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, thesaint, geny24 και 39 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Αυγούστου, 2019
Ήταν όντως Μύκονο με το dream girls...στα παπάρια μας βέβαια Καπέλο
30 Αυγούστου, 2019
Επιβεβαιώνω 100%. Απλά εγώ πλήρωσα ολόκληρη την ώρα Κεφάλι σε τοίχο!
30 Αυγούστου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@ pilofori: Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση! Η πολλή κόκα έχει παρενέργειες ειδικά στη Μύκονο....

@ mamoulakis: Κι εγώ μετά την επικοινωνία με το γραφείο πλήρωσα αντίτιμο 1 ώρας για ουσιαστικά ένα δεκάλεπτο εικονικής πίπας, προσβολών και άχυστος!!!Θυμός
30 Αυγούστου, 2019
Να αλλαξεις οδοντοκρεμα φιλε..
Σπασίκλας
30 Αυγούστου, 2019
Boom τι ειναι????Χμμμ;
Λογικα οτι προκειται περι τουβλου ε?
Δ
ΔΑΜΟΣ
30 Αυγούστου, 2019
Πού είναι η αντιμετώπιση τώρα του προσωπικού του γραφείου που όλοι εκθειάζετε όταν σοβαρός πελάτης έκανε παράπονα; Να τη χέσω εγώ τη συγνώμη, τα λεφτά τα τσίμπησαν...Ματάκι
31 Αυγούστου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είπα να σωπάσω αλλά με τσιγκλάτε και με πνίγει το δίκιο..

@ ΔΑΜΟΣ: Το boom σαν τίτλος σημαίνει ότι τα τίναξε όλα στον αέρα με τη συμπεριφορά της η μαντάμ.

@ mallias20: Επειδή σ'αρέσει να τα κάνεις πουτάνα μεσιέ μου, να σου πω προσωπικά ότι ποτέ δεν εκθίαζα ούτε προσκυνώ κανέναν και τίποτα πλην της μητέρας μου και της Παναγίας! Αυτό όμως δεν μου στερεί το δικαίωμα να είμαι ευγνώμων στα παιδιά του γραφείου που τόσο καιρό στάθηκαν όπως έπρεπε και με τη φιλκή διάθεση που αναζητώ, δίπλα μου και από όσα αντιλαμβάνομαι και σε άλλους πελάτες. Ξέρεις, ξέρω και όλοι όσοι περιφέρονται στο ΥΑ γνωρίζουν τι συμβαίνει με αυτό το γραφείο. Ο καθένας επιλέγει μια πολιτική για να αυξήσει τον τζίρο του. Να αναγνωρίζεις έστω και με υπερβολή αυτές τις υπηρεσίες δεν είναι κακό. Τουναντίον.. Το θέμα είναι τι γίνεται σε περίπτωση κόμπλας, ειδικά όταν υπάρχει feedback για το άτομό σου από πολλές κοπέλες και έρχεται μια γιατί κάπως την είδε και σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου.... Εκεί το κάθε γραφείο πρέπει να εχει το plan B stand by... To κόβω εδώ γιατί δεν κάνει να πω άλλα...
31 Αυγούστου, 2019
Συνεννόηση με το γραφείο τα λεφτά στο τέρμα και τέλος.Ναι!
31 Αυγούστου, 2019
Απαράδεκτο πρώτα το γραφείο κ μετά η κοπέλα. Έπρεπε να μην πληρώσεις κ να σου κάνουν δώρο άλλη . Εμείς φταίμε που τους τα σκαμε.
31 Αυγούστου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι όντως μ'αρέσει να τα κάνω πουτάνα όταν βλέπω παράλογα πράγματα...όπως το να εκθειάζουμε υπαλλήλους μαστροπών λες και είναι ψυχολόγοι. Τα έχετε μπερδέψει λίγο μεσιέ μου, ναι να δεχτώ να με εξυπηρετήσουν και να με καθοδηγήσουν να προτιμήσω κάποια κοπέλα που ίσως περάσω καλύτερα μαζί της, αλλά μέχρι εκεί. ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΕΓΏ γιατί δεν έχω πρόθεση να προσβάλω κανέναν και η ένστασή μου είναι στη στάση του γραφείου. Ακόμη και μετά τη φόλα που έφαγες γράφεις κριτική με την συμπεριφορά του γραφείου ως καλή. Από τότε που βγήκε η συγνώμη...γνωρίζεις τη συνέχεια. Οφείλεις να απαιτήσεις κάτι παραπάνω αφού η μαλακισμένη όχι μόνο σε φόλιασε αλλά σε προσέβαλε και σαν άνθρωπο.Καπέλο
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2