Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Call-Girls 320540
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
την μικρη ΙΟΛΗ την εχω συναντησει τρεις - τεσσερες φορες στα τοσα χρονια.τελευταια τωρα το καλοκαιρι.για το ολο παρουσιαστικο δεν θα πω πολλα,οτι εχει λεχθει ειναι ακριβεστατο.μινιον κοπελα με μικρα βυζακια,που τα κανεις οτι θες,κοντουλα με στεγνο σωματακι.εμενα μου αρεσουν οι λιγο πιο μπαμπατσικες ,γιαυτο εβαλα επτα.προσωπακι γλυκο καθημερινο.γενικα δεν ειναι το τουμπανο που θα πεις αμαν,αλλα ειναι καλη σε γενικες γραμες.συμπεριφορα παρα πολυ καλη ,οπως και διαθεση και συμετοχη σε υψηλα στανταρ.επιπλεον μιλας ανετα μαζι της για οτιδηποτε.εμενα μαγγες,για οσους ενδιαφερει δεν μου κανει ομως για ελληνιδα,μπορει να κανω λαθος,δεν με πειραζει ομως.τωρα στα του τελευταιου ραντεβου,ειχαμε δυνατο μιτιγκ,με τις πρωτες χαιρετουρες.χαμουρεμα και γλωσσοφιλα εξ αρχης και εισοδο στο δωματιο.αφου ημουν φορτωμενος,της λεω δεν θελω τωρα τσιμπουκι.το στελνω για γρηγορο φρεσκαρισμα και το περιμενα ορθιος πανω στο κρεβατι,ειχα κανει ως συνηθως τα μπανια μου.μου ερχεται,της λεω σαλιωσετον λιγο και την πλακωνω στο γλυφομουνι και γλυφοκωλι.οταν τακτοποιηθηκε μου τον σαλιωσε λιγο ακομα,προφυλακτικο και κατευθειαν στην σουφριτσα της.ροδελα μικρη και σφιχτη που χορτασα γαμισι,αν και δεν αντεξα πολυ,καθοτι ειπαμε.χυσιμο στο στομα οπου τα εφτυσε μετα.αναπαυλα και μετα παιχτικε ο δευτερος γυρος,με πολυ παιχνιδι,γαμισι σε διαφορες παραλαγες και στο πατωμα ακομη,μουνακι και στο φιναλε παλι σουφριτσα.τελειωμα στο σωμα και βυζακια τωρα.μπανακια ,κουβεντουλα αν και δεν ειναι το φορτε της,πρεπει να μιλας εσυ ποιο πολυ,αποχωρηση.εδω να πω ,πως το συνολικο πακετο που προσφερει εναι πληρες γιαυτο και το κοστος τσιμπιμενο.πιο καλα θα ηταν ενα εικοσαρι τριανταρι πιο κατω.και αυτο γιατι δεν ειναι και η ουαου γκομενα.παντως ειναι καλη εως πολυ καλη σε ολα.την συνιστω και θα την ξαναπαρω γιατι περναω καλα με μια προσχαρη μικρουλα που της αρεσει να γαμιεται.τιμιο και καλο κοριτσακι.αυτα παιχτες μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 07, 2019
Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σεβαστός
Εγγραφή:
27 Φεβ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
5.037
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koumanidas, livermak, THV και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2019
Ναι οκ, σύμφωνοι όπως τα λες αλλά ως προς την καταγωγή κάνεις λάθος. Είναι Ελληνίδα φίλε Frank. Θέλω επίσης να σου πω ότι κι εγώ περνάω καλά. Μπορεί με πρώτη ματιά να φαίνονται πολλά τα χρήματα αλλά τα αξίζει και με το παρά πάνω. Δεν λέει πουθενά όχι. Την έχω συναντήσει κάμποσες φορές και θα συνεχίσω να την βλέπω...
26 Αυγούστου, 2019
Τιμή φίλε μου ξέχασες να μας πεις...
26 Αυγούστου, 2019
φιλε μου και ολοι οι αλλοι φιλοι,ως προς την καταγωγη,ειπα οτι μπορει να κανω λαθος.δεν με πειραζει εμενα ομως.μια ιδεα μου ηρθε απο την περιρεουσα ατμοσφαιρα και οχι μονο στο τελευταιο ραντεβου.δεν θα αντιπαρατεθουμε γιαυτο.σημασια εχει οτι το συμπερασμα που βγαινει απο ολους οσους την εχουν συναντησει και δεν τους χαλαει αυτος ο σωματοτυπος,ειναι οτι το κοριτσι αξιζει απο ολες τις πλευρες και ο καθεις περναει καλα μαζι της.απ οτι κυκλοφορει εναι μεσα στις τρεις τεσσερες καλυτερες.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3