Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 7 10
Call-Girls
15944
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Με την Μελίνα βρέθηκα την Τετάρτη το απόγευμα σε δικό μου ξενοδοχείο μετά από εύκολη συνεννόηση με το γραφείο της ήταν στην ώρα της έξω από την πόρτα μου…
Πρώτη εντύπωση: ξεκωλάκι… φορούσε καυτό τζιν σορτσάκι και ένα μπλουζάκι που πιο πολλά έδειχνε από ότι έκρυβε…
Άνετη , αεράτη μπήκε στο δωμάτιο και μου έσκασε και ένα πεταχτό φιλί γνωριμίας στο στόμα… Είναι νέα κοπέλα(21-22) αρκετά όμορφη, με ωραίο κορμί και κωλαράκι ποίημα… Αν και είναι πιτσιρίκα είναι καλή στην δουλειά της γιατί την βλέπει σαν διασκέδαση γιατί αγαπάει την πούτσα και δεν κάνει αγγαρεία στο σεξ…
Φιλάει με γλώσσα από το πρώτο λεπτό, της αρέσει το χαμούρεμα , τρελαίνεται για γλειφομούνι και ανταποδίδει με πίπα υψηλών προδιαγραφών… Τελείωσα και τις δυο φορές στο στόμα της με χαλαροτική πιπούλα μέχρι την τελευταία σταγόνα… Είναι πρόθυμη κοπέλα, δεν φέρνει αντιρρήσεις και γουστάρει να γαμιέται…
Είναι σίγουρο ότι θα την ξαναπάρω στο μέλλον… Είναι Ελληνίδα (κατά τι ήμισυ) δεν είναι τουράκι , είναι νέα , όμορφη και το μεγάλο της ατού είναι ότι γουστάρει να γαμιέται !!...
Εν συντομία αυτά για την Μελίνα φίλοι μου … Όσοι πιστοί προσέλθετε …
Πρώτη εντύπωση: ξεκωλάκι… φορούσε καυτό τζιν σορτσάκι και ένα μπλουζάκι που πιο πολλά έδειχνε από ότι έκρυβε…
Άνετη , αεράτη μπήκε στο δωμάτιο και μου έσκασε και ένα πεταχτό φιλί γνωριμίας στο στόμα… Είναι νέα κοπέλα(21-22) αρκετά όμορφη, με ωραίο κορμί και κωλαράκι ποίημα… Αν και είναι πιτσιρίκα είναι καλή στην δουλειά της γιατί την βλέπει σαν διασκέδαση γιατί αγαπάει την πούτσα και δεν κάνει αγγαρεία στο σεξ…
Φιλάει με γλώσσα από το πρώτο λεπτό, της αρέσει το χαμούρεμα , τρελαίνεται για γλειφομούνι και ανταποδίδει με πίπα υψηλών προδιαγραφών… Τελείωσα και τις δυο φορές στο στόμα της με χαλαροτική πιπούλα μέχρι την τελευταία σταγόνα… Είναι πρόθυμη κοπέλα, δεν φέρνει αντιρρήσεις και γουστάρει να γαμιέται…
Είναι σίγουρο ότι θα την ξαναπάρω στο μέλλον… Είναι Ελληνίδα (κατά τι ήμισυ) δεν είναι τουράκι , είναι νέα , όμορφη και το μεγάλο της ατού είναι ότι γουστάρει να γαμιέται !!...
Εν συντομία αυτά για την Μελίνα φίλοι μου … Όσοι πιστοί προσέλθετε …
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 21, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Αυγούστου, 2019
Άλλη μια μουναρα που έχω στα υπόψιν και θα τιμήσει τα 160 καλά που γράφεται κριτικές να μας βοηθατε
panagos7
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1