Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 5 10
Call-Girls
5239
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η νεαρή από τη Μόσχα το ξερει το τόπι .
Και έχοντας ξαναέρθει ξερει και το γήπεδο και τους παίκτες της Ελλάδας .
Η νεαρή δεν είναι βέβαια πιπίνι τα έχει πατήσει τα 30 αλλα έχει αλλα καλά .
Έχει δουλέψει στη Μόσχα σε ένα μασατζηδικο κ σε ένα μπαρ τύπου πας ψωνίζεις κ φευγεις .
Στα θετικά ...
Με ατού ότι τη δουλεια την ξερει μπηκε με αέρα στο δωμάτιο .
Ωραιο ντυσιμο κλασσατο με στενό μαύρο σακάκι κ αντίστοιχη στενή φούστα στυλ γραμματέας σε πολυεθνική .
Τσάντα , μακιγιάζ , λεπτομέρεια σε όλα μια χαρά .
Ξερει να κινηθεί κ ξερει τι αρεσει κ αυτό έκανε .
Άφησε τη τσάντα της τουρλωνοντας τον κωλο κ περίμενε την αποδοχή για να σφραγίσει ότι το ραντεβού ξεκινάει ,
ο πελατης θα κατσει , τα λεφτά θα τα πάρω κ προχωράμε οκ .
Θα κανεις μπάνιο της λεω αφού τη χουφτώνω κ ενθουσιάζομαι με ένα πραγματικά ωραιο , αδυνατο ,αχλαδωτο κωλαρακι
με πολύ ωραια αίσθηση .
Πάμε μαζί μου λέει αλλα δεν πήγαμε ποτε ...
Αφού γδυνομαστε , φιλιόμαστε , χουφτωνομαστε πηγαίναμε κ ξαναγυρίζαμε ώσπου διαπιστώσαμε ότι στο γαμοντους ούτε ένας
καλά καλά δε χωράει .
Η marina η αλιως maya η ακομα η φιλη της Anya η οπως θέλετε πείτε τη οκ αλλα εγώ θα την πω ότι είναι απλά τσόντα .
Φιλάει , χουφτώνει , γλύφει , ακολουθεί ξερει να καβλωνει τον άντρα .
Και ξερει ένα πολύ βασικό για εργαζόμενη .
Όσο αντέχει ο πελατης θα αντέξω κ εγώ και με το παραπάνω .
Ένα κλικ στο πρόσωπο κ στο στηθος καλύτερο κ θα ειχαμε αποθεωτική κριτικη χωρίς να σημαίνει ότι είναι άσχημη .
Ίσα ίσα είναι πολύ συμπαθητική κ κορμάρα .
Μαλλι ίσιο ξανθό εξτένσιον κ πολύ περιποιημένα άκρα .
Δέρμα απαλό , πεντακάθαρο κ πόδι αθλήτριας που επάνω στις γόβες είναι super .
Ίσως να την ξανά έβλεπα και αυτό γιατί πήρα ένα πολύ γεμάτο-γαματο προγραμμα κ όλα οκ .
Όταν εφυγε και ενώ άναψα ένα τσιγάρο κοίταξα γύρω μου και ειδα ένα δωμάτιο βομβαρδισμένο .
Αμέσως σκέφτηκα τι θα τραβήξει η συμπαθητική μεσόκοπη καμαριέρα που μου είχε φέρει το κρασί .
Θα με βρίσει λεω μαλακα με το δίκιο της .
Άφησα ένα δεκαευρω στο τραπεζάκι κ έφυγα με την ελπίδα ότι γλίτωσα τα μπινελικια της κυριουλας !!!
Και σε εσένα gkamourako έβαλα καλή κριτικη μέχρι οπως βλεπεις μέχρι να στα χώσω πάλι που φέρνεις τις ίδιες κ τις ίδιες .
Και όχι μόνο αυτό δε ξανά φέρνεις ούτε τη masha ,ούτε μια katya η μια polya .
Εδω στην Ελλάδα το ξαναζεσταμένο φαγητό το τρωμε μόνο αν είναι το αγαπημένο μας ...και αν ...
Γκε γκε ???
Και έχοντας ξαναέρθει ξερει και το γήπεδο και τους παίκτες της Ελλάδας .
Η νεαρή δεν είναι βέβαια πιπίνι τα έχει πατήσει τα 30 αλλα έχει αλλα καλά .
Έχει δουλέψει στη Μόσχα σε ένα μασατζηδικο κ σε ένα μπαρ τύπου πας ψωνίζεις κ φευγεις .
Στα θετικά ...
Με ατού ότι τη δουλεια την ξερει μπηκε με αέρα στο δωμάτιο .
Ωραιο ντυσιμο κλασσατο με στενό μαύρο σακάκι κ αντίστοιχη στενή φούστα στυλ γραμματέας σε πολυεθνική .
Τσάντα , μακιγιάζ , λεπτομέρεια σε όλα μια χαρά .
Ξερει να κινηθεί κ ξερει τι αρεσει κ αυτό έκανε .
Άφησε τη τσάντα της τουρλωνοντας τον κωλο κ περίμενε την αποδοχή για να σφραγίσει ότι το ραντεβού ξεκινάει ,
ο πελατης θα κατσει , τα λεφτά θα τα πάρω κ προχωράμε οκ .
Θα κανεις μπάνιο της λεω αφού τη χουφτώνω κ ενθουσιάζομαι με ένα πραγματικά ωραιο , αδυνατο ,αχλαδωτο κωλαρακι
με πολύ ωραια αίσθηση .
Πάμε μαζί μου λέει αλλα δεν πήγαμε ποτε ...
Αφού γδυνομαστε , φιλιόμαστε , χουφτωνομαστε πηγαίναμε κ ξαναγυρίζαμε ώσπου διαπιστώσαμε ότι στο γαμοντους ούτε ένας
καλά καλά δε χωράει .
Η marina η αλιως maya η ακομα η φιλη της Anya η οπως θέλετε πείτε τη οκ αλλα εγώ θα την πω ότι είναι απλά τσόντα .
Φιλάει , χουφτώνει , γλύφει , ακολουθεί ξερει να καβλωνει τον άντρα .
Και ξερει ένα πολύ βασικό για εργαζόμενη .
Όσο αντέχει ο πελατης θα αντέξω κ εγώ και με το παραπάνω .
Ένα κλικ στο πρόσωπο κ στο στηθος καλύτερο κ θα ειχαμε αποθεωτική κριτικη χωρίς να σημαίνει ότι είναι άσχημη .
Ίσα ίσα είναι πολύ συμπαθητική κ κορμάρα .
Μαλλι ίσιο ξανθό εξτένσιον κ πολύ περιποιημένα άκρα .
Δέρμα απαλό , πεντακάθαρο κ πόδι αθλήτριας που επάνω στις γόβες είναι super .
Ίσως να την ξανά έβλεπα και αυτό γιατί πήρα ένα πολύ γεμάτο-γαματο προγραμμα κ όλα οκ .
Όταν εφυγε και ενώ άναψα ένα τσιγάρο κοίταξα γύρω μου και ειδα ένα δωμάτιο βομβαρδισμένο .
Αμέσως σκέφτηκα τι θα τραβήξει η συμπαθητική μεσόκοπη καμαριέρα που μου είχε φέρει το κρασί .
Θα με βρίσει λεω μαλακα με το δίκιο της .
Άφησα ένα δεκαευρω στο τραπεζάκι κ έφυγα με την ελπίδα ότι γλίτωσα τα μπινελικια της κυριουλας !!!
Και σε εσένα gkamourako έβαλα καλή κριτικη μέχρι οπως βλεπεις μέχρι να στα χώσω πάλι που φέρνεις τις ίδιες κ τις ίδιες .
Και όχι μόνο αυτό δε ξανά φέρνεις ούτε τη masha ,ούτε μια katya η μια polya .
Εδω στην Ελλάδα το ξαναζεσταμένο φαγητό το τρωμε μόνο αν είναι το αγαπημένο μας ...και αν ...
Γκε γκε ???
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 23, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς