Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 5 10
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αρχές του χρονου είπα να δοκιμάσω την Αλεξάνδρα αν και ξεκίνησα για Kristina ή Angie αλλά δεν ήταν διαθέσιμες. Είχε πάει ήδη 00:30 όταν το πήρα απόφαση να καλέσω – είχα καύλες – οπότε κατέληξα στην Αλεξάνδρα που ήταν άμεσα διαθέσιμη και που είχα έτσι κι αλλιώς σκοπό να δοκιμάσω καθώς έχω διαβάσει πολλά θετικά σχόλια και οι φωτός της μου άρεσαν πολύ.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα σχόλια ενός πελάτη ότι είναι για 2ωρο για να την ευχαριστηθείς τον άκουσα και την έκλεισα για δύο ώρες. Συνεπής στην ώρα της. Ήρθε σπίτι μου χαμογελαστή και αεράτη. Έκανε μπάνιο και πήγαμε στο κρεβάτι, χαλαρώσαμε λίγο μιλήσαμε.

Είχα άγχος, φρόντισε να μου το εξαφανίσει με μία πίπα που κράτησε 10 λεπτά, μπορεί και 15. Με απογείωσε. Πρώτος γύρος ιεραποστολικό, μετά στα 4, μετά πάλι ιεραποστολικό. Τελείωσα στο στόμα της (πήρα το εξτραδάκι μου). Μπάνιο, διάλειμμα για τσιγάρο. Στην κουβέντα πολύ καλή, μιλήσαμε 15 λεπτά και δεν τα μετάνιωσα γιατί ένιωσα σαν να είμαι με την κοπέλα μου.

Δεύτερος γύρος πιο δυνατός. Με καβάλησε και χοροπηδούσε πάνω μου σαν τρελή. Ωραίο τατουάζ πίσω στη μέση χαμηλά που με τρελαίνουν, το απόλαυσα μετά καθώς με καβάλησε feverse cowgirl. Την πήρα σε όλες τις στάσεις. Στα πλάγια, στα 4, μπρούμυτα… μετά είχα πορωθεί τόσο που την πόνεσα και παραπονέθηκε. Αυτό που με ξάφνιασε πραγματικά πάρα πολύ, και ευχάριστα φυσικά: ήταν ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΗ.

Τελείωσα πάλι στο στόμα της. 2 ώρες άξιζαν και με το παραπάνω. Θα την ξαναπροτιμήσω σίγουρα αλλά σειρά έχει τώρα να δοκιμάσω κάποιες άλλες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 03, 2019
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
240€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί