Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 9 10
Call-Girls
6453
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ανοιγω την πορτα του δωματιου και βλεπω μπροστα μου μια πολυ κλασατη γυναικα με ωραιο ντυσιμο και πολυ στυλ. Πολλες φορες η γυναικα δεν σε κερδιζει με την ομορφια της αλλα με το ολο πακετο. Εκει η Ναταλυ σκιζει. Δεν ειναι το μουνι που θα τρελλαθεις δεν ειναι το σωμα που θα καυλωσεις ουτε βεβαια ειναι καμμια ασχημη αρκετα καλη θα ελεγα αλλα εχει αλλα χαρισματα η Ναταλυ. Σοβαρη καλοσυνατη σικατη με ωραιους τροπους με μυαλο γυναικα για αλλες εποχες για αυτη την εποχη ειναι πολυ πισω. Οι φιλες της την κοροιδευουνε που διαβαζει βιβλια που δεν πινει βοτκα που δεν καπνιζει που δεν ασχολειται με το ιντερνετ που δεν γαμιεται γυρω γυρω με οποιον βρει. Ξερει οτι κανει αυτη την δουλεια και γιατι αν υπηρχε το χρημα δεν θα την εκανε. Ομως τωρα που την κανει πρεπει και θελει να την κανει καλα να ξεχωριζει οπως ξεχωριζει σαν ανθρωπος σε παρα πολλα πραγματα απο την ανουσια μαζα των σημερινων γυναικων. Αφου τα ειπαμε και καταλαβα με τι ανθρωπο εχω να κανω πηγε για το μπανακι της φορουσε οπως και τα ρουχα της φανταστικα μοντερνα εσωρουχα φουλ καυλωτικα. Μαλλι στην τριχα βαψιμο απαλο ωραιο ολα στην εντελεια. Για να παει να πλυθει ταχτοποιουσε τα ρουχα της και τα ρουχα μου στην σειρα και με ταξη. Γυναικα που αν δεν εισαι παντρεμενος και δεν την πετυχεις σε τετοια δουλεια την βουτας αρχικα κανεις σχεση και μετα οικογενεια και παιδια για τετοια γυναικα μιλαμε. Μπαινει για μπανιο και ερχεται γυμνη μετριο σωμα αλλα ειπαμε αυτη η γυναικα εχει αλλη γοητεια την αρπαξω και αρχιζουμε φουλ βαθεια παθιασμενα φιλια με γλωσσα. Πολυ καυλιαρα γυναικα οπου και να την φιλησεις καυλωνει γλωσσα ρογες κοιλια κλειτορειδα γινεται τουρμπο πολυ παθος πολυ καυλα η γυναικα. Αφου την εχω φαει οχι λογω του σωματος της αλλα λογω του ολου πακετου της σκυβει και με πλακωνει σε μια πιπα παρα πολυ καλη με πολλα παιχνιδια και εναλλαγες φτυσιματα γλυψιμο αρχιδιων χαιδεματα αρχιδιων deepthroat κοιταγματα στα ματια ρουφηγματα στο πουτσοκεφαλο αφου με εχει κανει τουρμπομε παιρνει με παει στο κρεββατι μου βαζει προφυλακτικο ανοιγει τα ποδια της τερμα και αρχιζει πανω κατω καθισματα σε αργο αισθησιακο ρυθμο και οταν τον καρφωνει ολο μεσα της αναστεναζει και κλεινει τα ματια. Μετα δυνατο ανελεητο γαμησι πανω κατω αφου φοβηθηκα μην βγω η παω στραβα και μου τον σπασει μετα μπρος πισω σε στυλ λατινοαμερικανας παρα πολυ καλη σε αυτη την σταση η Ναταλυ. Ανοιγμα ποδιων δυνατο σπρωξιμο απο μπροστα και χυσιμο βαθεια μεσα στο λαρυγγι οπου τα καταπιε ολα. Γυναικα για σπιτι αλλα και πουτανα στο κρεββατι η Ναταλυ κομπλε ολο το πακετο δηλαδη. Μπανακι ομιλια και για να μην κουραζω 30λεπτο σκισιμο σε 4 στασεις απο την κωλοτρυπιδα οπου ετριβε την κλειτορειδα της ασταματητα κοιταζε τσοντα στην τηλεοραση φωναζε καυλωνε και εχυνε απο οτι ειπε. Αληθεια Ψεμμα δεν θα το μαθουμε ποτε. Σφυροκοπουσα με ολη μου την δυναμη και αυτη μου ελεγε συνεχως ποιο δυνατα ποιο δυνατα. Η κυριλε γυναικα με το μυαλο η νοικοκυρα ειχε μετατραπει σε πολεμικη μηχανη σε καυλιαρα πουτανα. Χυσιμο στην μαπα που την γεμισα παντου. Κανενα προβλημα απο την Ναταλυ οτι και να ηθελα οτι και να εκανα σε οποιο ρυθμο και να πηγα καμμια απολυτως αρνητικη αντιδραση. Πραγματικα δεν περιμενεις οτι ειναι τοσο πολυ καυλιαρα οταν μπαινει που την βλεπεις κυριλε σοβαρη και με μυαλο. Ομως η γυναικα μεταμορφωνεται στο γαμησι. Πολυ δυνατο εργαλειο μπραβο της.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 21, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
190€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Αυγούστου, 2019
Καλημέρα Κώστα. Την έχω ήδη κλείσει για αύριο. Το γραφείο με έχει καταπλήξη πάντως με τις κοπέλες που συνεργάζεται και με την προθυμία εξυπηρέτησης. Μπράβο τους!
Makedonas1971
23 Αυγούστου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Τι κανεις Ιβαν καιρο ειχαμε να μιλησουμε? Ναι μην τους ματιασουμε τα πανε πολυ καλα. Μακαρι να συνεχισουνε ετσι για να γαμαμε ολοι μας καλα.
K
KOST74
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2