Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 3 10
Γενική βαθμολογία

3.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

2.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Ενδεικτική ημερομηνία συνάντησης
Λοιπόν συνάντηση incall για μισάωρο να κάνω αναγνωριστική γιατί βρώμαγε το πράγμα από την κριτική του παίχτη από κάτω, αλλά δυστυχώς η τρέλα μου με τα βυζιά με ώθησε στο κασκαντεριλικι.
Δωμάτιο μικρό και χωρίς μπαλκόνι με ένα παράθυρο τύπου φωταγωγός…
Η κοπέλα βαριεστημένη τελείως αν και ήμουν το πρώτο ραντεβού νωρίς το απόγευμα.
Δωμάτιο σκοτεινό φουλ για να κρύβει διάφορες ατέλειες που θα αναφέρω παρακάτω.
Έκανα ντουζ και με περίμενε άγαλμα (ακίνητη-αμίλητη στο κρεβάτι χωρίς καν να βγάλει εσώρουχα και μια διάφανη μαύρη ρόμπα που φόραγε. Όρεξη μηδέν.
Πρόσωπο μέτριο, πολύ βάψιμο, ψεύτικες βλεφαρίδες, φακούς επαφής, πολύ πλατύ και στρογγυλό πρόσωπο όπως στις φωτο, σκυλί θα έλεγα.
Σώμα κοντή αρκετά, κάπου στο 1,60 μάξιμουμ (δεν με χάλασε εμένα αυτό) με αρκετά τατου. Καλό κορμί αδύνατο, καλός κωλος μικρός. Πάμε τώρα στο βυζί που ήταν και ο βασικός λόγος της παρακινδυνευμένης ομολογώ επιλογής μου.
Δεν ξέρω γιατί είπε ο “Athens” στην κριτική του, ότι το στήθος της είναι «απίστευτο» αλλά πραγματικά είναι χάλια το στήθος παιδιά.
Σιλικόνη 4αρι κάκιστης ποιότητας σκληρό και ειδικά στο δεξί της στήθος το σημάδι της επέμβασης ήταν από χασάπη κανονικότατα. Κάθετη τομή από την θηλή προς τα κάτω τελείως ξενερα λέμε.
Anyway αφού την μπαλαμουτιασα λίγο και είδα ότι δεν υπάρχει ελπίδα στο ορίζοντα, είχα ξενερώσει και αρκετά με τα βυζιά της που τα περίμενα υπερπαραγωγή, την σηκώνω στα όρθια για να είναι και λίγο άβολα, αφού βαριοτανε και δεν ήθελε όρθια, της έριξα ένα 10 λεπτο σκίσιμο σε έντονο ρυθμό και την κοπάνησα ξενερωμένος…
Δεν συστήνεται με την καμία λέμε….

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 05, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό