Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 9 10
Call-Girls 6453
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μολις ειχα γυρισει απο διακοπες και οι καυλες ειχαν βαρεσει κοκκινο..Παιρνω τηλ στ γραφειο το σηκωνει η αντζυ..Της λεω 10 μερες ασφαιρος θελω κατι πολυ δυνατο για pse μου λεει ειναι κλεισμενες ολες αλλα παρε Ναταλυ δεν θα το μετανιωσεις..Οκ λεω κλεισαμε..Πινω τα ποτακια μου χαλαρωνω και περιμενω..Χτυπαει η πορτα ανοιγω και βλεπω εναν αγγελο μπροστα μου κομπλαρα με ενα χαμογελο ενα ναζι κατι ματακια αλλο πραγμα..Φοραγε ενα λευκο παντελονι τακουνακι και ενα ροζ μπλουζακι απο πανω..Νυχακια περιποιημενα μαυρο χρωμα..κοντουλα γυρω στ 1,60 ωραιο σωματακι μου πε οτι ειναι personal trainer..Λοιπον παιδια η κοπελα ειναι πιο gfe φαση φιλαει συνεχεια δε ξεκολλαει απο πανω σου δε σε αφηνει σε ησυχια..Παιχτηκαν δυο γυροι η μια με πιπα σιγα σιγα ποτε πιο γρηγορα γλυψιμο στις μπαλες και τελειωμα στη μουρη της ενω επαιχα το μουνακι της σιγα σιγα δεν ηθελα γρηγορα και με εκανε μουσκεμα το μικρο μου..Εγω αν και ειμαι pse φαση δε ξερω με την συγκεκριμη γουσταρα το gfe γιατι το μωρο ητανε μια σκετη γλυκα..Αναβω τσιγαρακι γυρναει απο το μπανιο και στα καπακια ξεκιναει πιπα καβαλημα απο πανω στα 4 πλαγια ποτε σιγα ποτε πιο γρηγορα να βογγαει και να φωναζεικαι αλλο και αλλο και χυσιμο δευτερο στη παλτη της..Πρωκτικο δεν δοκιμασα αν και γουσταρω πολυ δεν προλαβα..Τι να σς πω τωρα το μωρο για μενα αξιζει εχει ενα προσωπο αλλο πραγμα για τα δικα μου τα γουστα..εινια πιο πολυ fe φαση δεν ξερω αν σηκωνει και πολλες αγριαδες αλλα εγω περασα πολυ καλα..αυτα απο μενα παιδια..καλα γαμησια..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 19, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα