Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 136 10
Call-Girls
336565
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Διαβάζοντας τόσα και τόσα διθυραμβικά εδώ, είπα να δοκιμάσω.τι να πω; Έται την είχα πατήσει και με Τζένη Λατίνα (βουνό η γυναίκα, για λάτρεις του XXXXL, για να μη πω τίποτα χειρότερο) και με Ιόλη (η ξαδελφούλα από το χωριό...).
Αδιάφορη εμαφανισιακά κοπέλα κοντά στα σαράντα. Ευγενής και συμπαθής δε αλλά όχι για αυτό που την πήρα. Στα της διαδικασίας το κορίτσι βαριόταν εμφανώς και κόντεψε να με κοιμήσει κι εμένα. Συμπερασματικά δε χρειάζεται κάποιος να πληρώσει για τέτοια κατηγορία, υπάρχει αφθονία και διαθεσιμότητα δωρεά. Αφήστε την ταλαιπωρία να ρέχεις σε ξενοδοχεία, να κλείνεις ραντεβού κτλ.
Τελικά ισχύει το όπου ακούς πολλά κεράσια...
Έχω πλέον την αίσθηση ότι πολλά από τα μέλη εδώ είναι κάπως υπερβολικά στις κριτικές τους, δημιουργώντας, άθελα τους μάλλον, λάθος εντυπώσεις.
Αδιάφορη εμαφανισιακά κοπέλα κοντά στα σαράντα. Ευγενής και συμπαθής δε αλλά όχι για αυτό που την πήρα. Στα της διαδικασίας το κορίτσι βαριόταν εμφανώς και κόντεψε να με κοιμήσει κι εμένα. Συμπερασματικά δε χρειάζεται κάποιος να πληρώσει για τέτοια κατηγορία, υπάρχει αφθονία και διαθεσιμότητα δωρεά. Αφήστε την ταλαιπωρία να ρέχεις σε ξενοδοχεία, να κλείνεις ραντεβού κτλ.
Τελικά ισχύει το όπου ακούς πολλά κεράσια...
Έχω πλέον την αίσθηση ότι πολλά από τα μέλη εδώ είναι κάπως υπερβολικά στις κριτικές τους, δημιουργώντας, άθελα τους μάλλον, λάθος εντυπώσεις.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
και οι διάφοροι αγαπούληδες την παρουσιάζουν ως γκανιάν, σαν σχεδόν 7άρι στο πρόσωπο και 7,5άρι στο σώμα!!!
Το 10 στην συμμετοχή, στην διάθεση...το καταλαβαίνω, είναι θέμα χημειάς! Στα της εμφάνισης όμως εγώ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!
Συγνώμη δεν θέλω να προσβάλλω τη κοπέλα , άλλο sex αλλο έρωτας
Απλά δεν νομίζω ότι η συγκεκριμένη κοπέλα τυγχάνει αγαπουλίασης ....
οποιος γραφει κριτικη πρεπει να φερνει βεβαιωση απο οφθαλμιατρο, να αναγραφει την ηλικια του, ποσο καιρο πριν ηταν η προηγουμενη εκσπερματωση... με παρεα,
αν προηγουμενος ειχε πιει, τι, και ποσο. Αντε!!! μπας και γλυτωσουμε οι υπολοιποι χρονο χρημα και σπερμα.... στα ζουδια που τα βγαζετε μουναρες και δεν κανουν ουτε για κλασιμο στα μουτρα....