Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 3 10
Call-Girls 3270
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επιτέλους ήρθε η πολυπόθητη περίοδος των διακοπών μου… Όλα είναι ρυθμισμένα και τακτοποιημένα για το δεκαήμερο που θα επαναφορτιστώ για να βγάλω την χρονιά, αλλά πριν φύγω είπα να περάσω μια βόλτα από το δωμάτιο της Alina. Η Alina είναι 26 χρονών, ξανθιά με μπλε μάτια, στήθος φυσικό τριάρι και είναι το πρώτο της τουρ από ότι μου είπε τηλεφωνήτρια. Το δωμάτιο αν και δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο ήταν συ μαζεμένο , καθαρό και μύριζε ευχάριστα… Ευχάριστη και ευδιάθετη η Alina με υποδέχτηκε με εσώρουχα και τακούνια κάνοντάς την ακόμα ποιο ποθητή… Πολύ καλά τα αγγλικά της, καλύτερα από τα δικά μου αλλά δεν είπαμε και πολλά, τις έδωσα το δωράκι της και με έστειλε αμέσως για ντουζάκι… Όταν βγήκα προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει στο σκούπισμα αλλά με το που έσκυψε τον πήρε στο στόμα της και ξεκίνησε να μου κάνει πίπα στα όρθια… Αξιόλογη η πίπα της, η κοπέλα ξέρει από πίπα και την κάνει ορεξάτα…
Συνεχίσαμε στο κρεβάτι στην στάση 69 για να γευτώ το περιποιημένο μουνάκι της που ήταν ήδη υγρό. Έπαιξα με την κλειτορίδα της με γλώσσα και με δάχτυλα μέχρι την στιγμή που ήρθε ο πρώτος οργασμός μου και πλημμύρησα το στόμα της με σπέρμα… Ακολούθησε ένα γρήγορο ντουζάκι και λίγη κουβεντούλα μέχρι να επανέρθουν οι ρυθμοί μου για τον δεύτερο γύρο.
Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με μασαζάκι, συνέχισε με πίπα και αφού μου έβαλε το προφυλακτικό με καβάλησε προσφέροντάς μου θέα τον στρογγυλό κώλο και το μουνί της. Ακολούθησε η ιεραποστολική στάση και τελείωσα στο πισωκολλητό έχοντας κοκκινήσει το κωλαράκι της από τα μπατσάκια που τα ευχαριστιόταν εξίσου… Η ώρα πέρασε ευχάριστα και ηδονικά με την Alina, ήταν δοτική, θερμή, ακολουθούσε τους ρυθμούς μου δεν άκουσα αντιρρήσεις και φτηνές δικαιολογίες..
Ξεκίνησαν ωραία οι διακοπές μου, ξελάφρωσα σεξουαλικά και είμαι έτοιμος για να απολαύσω τις διακοπές μου αραχτός στην ακρογιαλιά!..
Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 16, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
523
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pannap, chris1955, pilotgr και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού