Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 136 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Φοβερό γλυφοκώλι, γλυκύτατη η Χριστίνα, φιλική παρέα! Ευκαιρία να επανέλθω σε μια μοναδική εμπειρία,λίγο πριν, που δεν δημοσιεύτηκε, λοιπόν: Ιόλη - Χριστίνα, το Duo Inferno!

Βράδυ στο Κέντρο, μετά από μακρύ ταξίδι, κατέληξα... πού;;

Στην αγκαλιά της Ιόλης (θεϊκός κώλος, χείλη πάνω-κάτω να τα ρουφάς και να πεθαίνεις) και της Χριστίνας xxx (τρύπες-γλυκιές, ζαλιστικές και ανεπανάληπτες)!

Η Ιόλη (τη γνωρίζω εδώ και καιρό) είναι μια μικρόσωμη ομορφιά, γλυκιά, ευγενική, αλλά πραγματική υδρογονοβόμβα! Πατουσάκια υπέροχα, απίστευτος, ελαστικός πρωκτός και μουνόχειλα που δεν αντέχεις να τα πιπιλάς. Το κορίτσι τα κάνει όλα, μόνο του, παρέα με άνδρες-γυναίκες, χωρίς φόβο αλλά με πάθος!

Η Χριστίνα είναι η τελευταία μου ανακάλυψη. Δεν πίστευα πως θα μπορούσα να βρω νέα γυναίκα, άγνωστη (με βοήθησε η Ιόλη), που να την εμπιστευτώ και να νοιώσω τόσο άνετα μαζί της! Υπέροχος κώλος με ελαστική, άνετη τρύπα, δουλεμένη αλλά σφιχτή. Μεγάλο στήθος (δεν είναι αυτό που ψάχνω, όμως διαβάστε παρακάτω), φοβερά σεξουαλικό, χωρίς να κρέμεται, και πατουσάκια που τα έγλυφα για ώρα, και η Χ καύλωνε!

Ανάμεσα τους, λοιπόν, ο ευτυχισμένος-εγώ! Η μία να γλύφει την άλλη, να χύνουν βογγώντας, να τον παίρνουν από όλες τις τρύπες, να δέχονται (ελαφρύ) ξύλο παντού, να αγωνίζονται ποιά θα με ευχαριστήσει περισσότερο! Η Ιόλη με το μικρό στήθος και τις σκληρές ρόγες, να το τρίβει πάνω στο εντυπωσιακά μεγάλο, με τις ανάλογες ρόγες της Χριστίνας!

Δύο σκηνές, για να κλείσω:

η Χριστίνα μου κάνει (παθιασμένο, της αρέσει!) γλυφοκώλι, που, παρότι δεν είμαι φίλος (ντρέπομαι), με τρέλανε, ενώ η Ιόλη τη γλύφει απο πίσω, χώνοντας της ένα μεγάλο βύσμα στον πρωκτό, μέχρι που χύνει! Αχ! Να είσασταν εκεί!...
ετοιμάζομαι να τα δώσω όλα στην Ιόλη (στόμα), η Χριστίνα είναι στο μπάνιο, ακούει όμως τί γίνεται και τρέχει, να δει την Ιόλη να τα παίρνει και να τη γλύφει μετά!... έλιωσα...

Τελευταίο: η καλλιέργεια της Ιόλης είναι γνωστή, αλλά γι αυτή της Χριστίνας, να ξέρετε πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο, εκλεπτυσμένο και ευγενέστατο κορίτσι! Μιλάει δε και γαλλικά!
Στον αποχαιρετισμό μας της είπα merci (ο δύστυχος, με το ζόρι έμαθα κάποια γράμματα, τί το ήθελα;), μου απαντά αμέσως « je vous en prie (!) » και συνεχίζει για λίγο να μου μιλάει (τέλεια) γαλλικά! Εάν δεν είχα δώσει τα πάντα δύο φορές, θα ήθελα να την πάρω και πάλι, αμέσως!

Κορίτσια, ευχαριστώ!!! Ραντεβού στο τέλος του μήνα, θέλω κι άλλα πολλά και καλά!!!

Συναδελφοί, μη τις χάσετε! Κοστίζουν (όπως όλα τα υπέροχα πλάσματα στη γη), αλλά το αξίζουν, και θα σας μετακομίσουν στον Παράδεισο! Θα νοιώσετε τόοοοσο καλά, κοινωνικά ανεβασμένοι και σεξουαλικά άρχοντες! Ναι! Ιόλη και Χριστίνα, το Duo Inferno!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 21, 2019
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
12 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
135
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Πέτροςαλανι, ser2000, chris1955 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Αυγούστου, 2019
Καλησπέρα φίλε μου..160 ευρώ για 2ώρες και πρωκτικό?
16 Αυγούστου, 2019
Και γω την ίδια απορία έχω, duo για 2 ώρες με πρωκτικό 160€ ???? Αν όντως είναι έτσι, τότε σπεύσατε ......
17 Αυγούστου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εννοώ, μόνον η Χριστίνα! Αυτό μου ζήτησε! Έδωσα κάτι παραπάνω...
17 Αυγούστου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Απάντησα! Τόσα μου ζήτησε! Στην προηγούμενη συνάντηση, με την Ιόλη, φυσικά έδωσα παραπάνω, και στις δύο!
18 Αυγούστου, 2019
Αυτό θα πει ...με γαλλικά και πιάνο
23 Αυγούστου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευκαιρία να διορθώσω ένα malentendu : 80€ η ώρα, ναι, αλλά με πρωκτικο 20€ επιπλέον τη φορά, κάθε φορά, 20€ επιπλέον το λεσβιακό, συν το δώρο της φιλίας! Θέλετε να σας τα εξηγώ όλα; Θέλετε να με καταστρέψετε, δια της περήφανης ανακοίνωσης του πραγματικού ποσού της συγκεκριμένης βραδιάς; Θέλετε μου κάνει πρωκτικό η Εφορία; Pitié !!! Έλεος!!! Ναι!
08 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δηλαδή έδωσες 320€ συνολικά;
11 Σεπτεμβρίου, 2019
Επειδή πολλοί μου στέλνετε ερώτηση για τλφ. 1. Την κοπέλα δεν την ξέρω περισσοτερο από εσάς! 2. Μπείτε στο προφίλ της και θα το βρείτε!
11 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μάλιστα... γι αυτό σέρνομαι οικονομικά, άστα!
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9