Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 17 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Χαίρετε ημερομηνία ενδεικτική πρίν συνεχίσετε να διαβάσετε αυτή την κριτική προειδόποιω ότι ακολουθεί "σεντόνι" με σχόλια που πολλούς αφήνουν αδιάφορους οπότε όπως λένε και συνάδελφοι διαβάζετε με δική σας ευθύνηαπό εδώ και πέρα:
Εχοντας αποφασίσει για Terry κλείνω ραντεβού μια μέρα πρίν
Και εκεί που απομένουν περίπου 3 ώρες πρίν το ραντεβού μου στέλνει η συμπαθεστάτη ΚαίτηΈρωτας ότι η κοπέλα δεν αισθάνεται καλά η ίδια είπε ότι θέλει να έρθει στο ραντεβού αλλά η Καίτη της είπε καλύτερα να ξεκουραστεί και μπράβο στο γραφείο που συμπεριφέρεται ανθρώπινα στις κοπέλες γιατί πάνω από όλα η υγεία και μετά η δουλειά δεν στέλνουμε τις κοπέλες όπως να ναι στο βωμό του χρήματος.Μου λέει θες να πάρεις κάποια άλλη κοπέλα η να το αφήσουμε για άλλη μέρα;Ρωτάω ποιές είναι διαθέσιμες και προτείνει 3 κοπέλες Lesya η οποία δεν είναι μοντελέ αλλά από σέρβις σκίζει Layla πολύ καλή την έχω όμως δοκιμάσει και πάμε στο "μήλο της έριδος" την Σοφία.Της είπα αυτό που έχω ξαναπεί και στην Δωρα πως όταν την πρωτοείδα στις φώτο τρελάθηκα και κριτικές άψογες και εκεί που έλεγα θα την πάρω σκάει κριτική περί "ψωνισματος" και κράξιμο-ασέβεια σε μία κατηγορία πελατών όπου ανήκω και εγώ τους λεγόμενους "αγαπουληδες" και εκεί η Καίτη το πήρε "πατριωτικά" που λέμε και μου λέει αν θές μπορείς να πάρεις την Lesya αλλά την Sofia την ξέρω πολύ καλά είναι ένας άγγελος γλυκιά και χαρούμενη με όλους και είναι κρίμα να στιγματίζεται από μία και μόνο κριτική.Ηταν τόσο σίγουρη για την θετική έκβαση του ραντεβού που μου λέει αν δεν περάσεις καλά εγώ η ίδια θα σου δώσω τα λεφτά πίσω.
Ξέρω κάποιοι ίσως γελάνε τώρα που διαβάζουν και σκέφτονται ότι είναι τρικ του γραφείου για να μην χάνει πελάτες απλά θυμάμαι στο παρελθόν όταν ζητούσα κοπέλες από μόνος μου μου έλεγαν μην πάρεις αυτή έχει ύφος Ντίβας η μην πάρεις την άλλη δεν είναι στο στυλ σου οπότε δεν παίζει πάντα αυτό.Κλεινει το ραντεβού και ομολογώ πρώτη φορά ήμουν επιφυλακτικός και μαγκωμενος αλλά είπα στον εαυτό μου Steve εσύ θα πράξεις όπως πάντα το ωραίο σου δωμάτιο τα δωράκια σου και τα ερωτολογα που έχεις μάθει ρωσικά και ότι γίνει έγινε.
Έρχεται η Σοφία λοιπόν χαμογελαστή κλασάτη πανέμορφη καθόλου ύφος και τουπέ δεκτική και έτοιμη για όλα.Της βάζω κρασάκι παίρνει το δωράκι της έδειξε να ξαφνιαζεται θετικά(ω μοι μποζε είπε δηλαδή ω θεε μου)και εκεί που έχει μείνει με τα εσώρουχα και κάνει να πάει προς το μπάνιο κολλάει πάνω μου και αρχίζει να με φιλά με πάθος την αγκαλιάζω κιεγω και αρχίζει το χάιδεμα με φιλιά.Πρωτη φορά σκύβω και αρχίζω να την φιλώ σε όλο το κορμί με εκείνη να δείχνει πως το απολαμβάνει.Την γδυνω στα όρθια και βουτάμε στο κρεβάτι.
Φιλιά χάδια και με αρχίζει σε βαθιά υγρή πίπα με καραμέλωμα στα μπαλάκια είχα τρελαθεί όλες μου οι αναστολές είχαν πάει περίπατο είχα μια γυναικάρα στο κρεβάτι πρόθυμη για όλα Έρωτας γατάκι καλοσχηματισμενο ευωδιαστο το απόλαυσα σε 69 μετά από πάνω και τελείωσα τον πρώτο γύρο με ντογκι η θέα στα 4 είναι ονειρική σώμα με σολαριουμ απαλό δέρμα σαν βελούδοΓλώσσα έδειχνε να το ζει καθ'όλη την διάρκεια και στο ημίχρονο πήγαμε για ντουζάκι παρέα εκτίμησε που την έτριβα και την έπλυνα άρχισε να χαιδευεται πάνω μου έκανα κίνηση να την σκουπίσω και εντυπωσιάστηκε που ήμουν τόσο περιποιητικός.Δευτερος γύρος γλυψιματα φιλιά πιπουλα και μετά καρεκλατο μπροστά και ανάποδο και τέλος όρθια στον καθρέπτη όπου ακούμπησε καλά και τα 2 της χέρια έστησε την κωλάρα της και δεν σταμάτησε να αναστενάζει δεν τελείωνα όμως κλασικά πίπα όπου με βρήκε το τέλος να τον παίζω στο πρόσωπο της όσο μου σπατουλαριζε τις μπάλες και έτσι ξερόχυσα ευτυχισμένος.Μετα ντουζάκι πάλι μαζί κουβεντούλα εγκάρδιος χαιρετισμός και ντασβιντανια(αντίο εις το επανιδείν στα ρώσικα)
Εν κατακλείδι είπα θα πάω και ας μου βγεί και σε κακό σαν τον στίχο του παπαζογλου στον Αύγουστο καλή ώρα και τελικά πέρασα αξέχαστα τώρα αν η κοπέλα πήρε εντολή να τα δώσει όλα αν "ταρακουνηθηκε" απ την αρνητική κριτική αν υποκριθηκε και μέσα της είπε "κορόιδο εύκολο χρήμα" δεν το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει πλέον εγώ αυτό που είδα είναι μία κοπέλα πανέμορφη χωρίς τουπέ που εκτιμά ακόμα και τα μικροπράγματα σκούπισμα με την πετσέτα 2 γλυκόλογα στα ρωσικά λίγο κρασί και μερικά λουλούδια που στο φινάλε τα αξίζει και με το παραπάνω.
Συγγνώμη για την κριτική αρλεκιν σεντόνι αλλά ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας θεωρώ το bou εκτός από ενημερωτικό ερωτικό site και μια παρέα που ο καθένας βάζει το δικό του λιθαράκι σε αυτό το "σπόρ"
Υ.γ θα κλείσω με ευχαριστήριο στιχάκι για την Καίτη στο τηλεφωνικό:
Καίτη μου σε ευχαριστώ είχες δίκιο και δημόσια θα το πω
Η Σοφία φοβερή όπως μου το είχες πει,
Πέρασα μοναδικά να σαι πάντοτε καλά
Σου αξίζουν σχόλια θετικά γιατί μιλάς απ την καρδιά,
Σύντομα θα τα ξαναπούμε νέο κορίτσι για να βρούμε
Θα βρείς εσύ κάτι καλό για το στυλ μου το γλυκόΈρωτας

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 06, 2019
Διάρκεια
1 ώρα