Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 16 10
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Βυθισμένος σε διάφορες σκέψεις, ασύνδετες με την καλοκαιρινή ανεμελιά, διαπίστωσα για ακόμη μια φορά πόσο απλά είναι κάποια πράγματα στη ζωή μας και μεις τα κάνουμε πολυσύνθετα λες και πάμε να πιάσουμε το τζόκερ μετά από 5-6 τζακ-ποτ!

Απλός και όμορφος ο έρωτας και ξαφνικά τον κάνουμε δαιδαλώδη λαβύρινθο και χάνουμε την ουσία…. Δυστυχώς ο κανόνας του ότι ανεβαίνει κατεβαίνει , πήρε σάρκα και οστά στις σκέψεις μου και συνδυαστικά με κάποιες αναποδιές σχετικά με τις διακοπές και την απαραίτητη ξεκούραση-χαλάρωσή μου, έφεραν στενοχώρια και αρνητικές σκέψεις.

Τοίχος λοιπόν μπροστά και μια φωτογραφία που μου ξύπνησε τάσεις απόδρασης και φυγής. Η φωτογραφίες της Λόλας με ταξίδεψαν σε εξωτικούς προορισμούς.. Με τη σιγουριά ότι δεν θα υπάρχει άμεσα διαθέσιμο ραντεβού κάλεσα στο τηλέφωνο και προς έκπληξή μου η απάντηση της κοπέλας του γραφείου ήταν θετική.

Ετοιμάστηκα και σε λίγο βρισκόμουν στο ξενοδοχείο της Συγγρού. Φτάνοντας στο ασανσέρ, ένας ψηλός και άτσαλος σε συμπεριφορά υπάλληλος του ξενοδοχείου με τη στολή εργασίας, στέκεται μπροστά μου και με επιτακτικό ύφος με ρωτάει:

«Είστε θαμώνας του ξενοδοχείου;» ….
«Όχι..»
«Που πάτε;;;»
«Επάνω σε μια φίλη.."

Θυμώνει με ξυνίλα, περαμερίζει, τον προσπερνώ αδιάφορα και εισέρχομαι στον ανελκυστήρα.
Σημ. Μήπως από το γραφείο να δουν λίγο αυτό το θέμα;;; Διαβάζω και σε άλλες κριτικές παρόμοιες τακτικές στο εν λόγω ξενοδοχείο….

Με αυτό το σκηνικό και τις προσωπικές δύσκολες σκέψεις μου, προς στιγμή σκέφτηκα να το ακυρώσω αλλά είχα ήδη φτάσει στην πόρτα της… Διστακτικά χτύπησα το κουδούνι και στο άνοιγμα αντίκρυσα ένα κατά πολύ ομορφότερο κορίτσι από αυτό των φωτογραφιών!
Ένα τεράστιο χαμόγελο που στόλιζε μια αρμονική λευκή οδοντοστοιχία, πρόσωπο αψεγάδιαστο, μαλλί σάμπα, κορμί λαμπάδα και άκρα επιμελώς περιποιημένα. Άριστο σύνολο! Οι φωτογραφίες της έχουν υποστεί αρνητική επεξεργασία!!!

Καλωσόρισμα με αγκαλιά και φιλί, αύρα θετικότατη και κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή μου. Όλα στο 10 με το καλημέρα!
Μπήκα στο ντους για το απαραίτητο φρεσκάρισμα, με τη σκέψη της μελισσούλας μου… ένα τσικ της και τα παρατούσα όλα για πάρτη της! Η δύναμη του έρωτα και της φύσης δεν νικιούνται!!!!

Η Λόλα με περίμενε ξαπλωμένη, ημίγυμνη, με το λαμπερό της χαμόγελο υπό τους ήχους λατινικής μουσικής.
Φιλάει πολύ όμορφα και προδιαθέτει ρυθμό gfe. Το κορμί της αρμονικό, με ένα στήθος ποίημα, όχι το ελαφρώς πτωτικό των φωτο. Δέρμα από άλλο πλανήτη και μυρωδιά σαγηνευτική.

Το στοματικό της δείχνει τη διάθεσή της να βρει τα κουμπιά σου και το βλέμμα της δεν ξεκολλάει όση ώρα έχει απασχολημένο το στόμα της. Πόσο να αντισταθείς σε αυτή την αίσθηση… Με πολλές εναλλαγές έντασης και τρόπου δεν μένουν πολλά περιθώρια αντίστασης.
Το μιγάδικο γατάκι της, όμορφο, πεντακάθαρο και προκλητικό, αντιδρά άμεσα σε επαφή με τη γλώσσα και εκείνη κλείνει τα μάτια και με πνιχτές κραυγούλες σε προτρέπει να την απογειώσεις.

Ήταν πολύ χαλαρωτική και αισθησιακή η όλη κατάσταση και την παρέτεινα όσο μπορούσα μέχρι να με πάρει μέσα της. Αδιάβροχο και καβάλα μου. Με τις γκριμάτσες της με έκανε να νιώθω ο σούπερ προικισμένος και σε κάποιες φάσεις έχανε το τέμπο της, προφανώς από τον πόνο. Δεν είχα καμία διάθεση να την τυραννήσω και αλλάξαμε στάση σε ιεραποστολικά όπου η διείσδυση ήταν η μέγιστη αφού δεν κρατάει άμυνα. Σου δίνει πράσινο φως ζητώντας σου έμμεσα να τη σεβαστείς και να μην τη μεταχειριστείς σαν σκλάβα. Δεν το αξίζει..

Είναι μοναδική εμπειρία να έχεις αυτό το εξωτικό κορίτσι με αυτή τη διάθεσή και να είναι άνετη μαζί σου. Σπάνια εμπειρία. Αν και δεν ήμουν απόλυτα εκεί, κατάφερε να με ταξιδέψει σε ερωτικούς ρυθμούς σάμπα και χάρηκα το κορμί της απ’άκρη σ’άκρη.

Ο χρόνος κύλησε όσο όμορφα τόσο τάχιστα και ολοκληρώθηκε η συνεδρία μας με το τελείωμα στο κορμί της κοιτώντας με στα μάτια!
Ως οικοδέσποινα ήταν άκρως φιλόξενη και παρά το χαμηλό επίπεδο Αγγλικών της επικοινωνήσαμε μια χαρά.
Σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης μου χαμογελούσε και με φιλούσε.

Δεν ψάχνω γενικότερα για σεξομηχανές, επομένως την όποια έλλειψη τέχνης ή ρυθμού την καλύπτω με τη δική μου εμπειρία. Το παν είναι η παρτενέρ να είναι δεκτική και να τη φέρεις σε κατάσταση να θέλει και αυτή να το ζήσει όχι ως υποχρέωση υπηρεσιών αλλά ως εμπειρία.
Επιπλέον για μένα, το ότι η εμπειρία μου με τη Λόλα ξεπέρασε κατά πολύ τα προσδοκώμενα, μου αφήνει την αίσθηση του απόλυτα πετυχημένου ραντεβού.
Έφυγα με το χαμόγελο και με δυνατότερη αυτοπεποίθηση ότι κάτι καλύτερο θα ξημερώσει για τα θέματά μου.

Στα φιλαράκια μου που είναι σε διακοπές εύχομαι να περάσουν αξέχαστα και σε όσους δε φύγουν να περάσουν οι μέρες τους όσο καλύτερα γίνεται!

Spipis71 αφιερωμένη σε σένα και ξέρεις το γιατί.....

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
12.213
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 OUROBOROS, roughfucker, messinia και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Αυγούστου, 2019
Αγαπητέ μου φίλε σε ευχαριστώ για την αφιέρωση Καπέλο
11 Αυγούστου, 2019
Μετα τις κριτικές σας θα είναι η πρώτη "μελαχρινή" που θα δοκιμάσω,
θα την πάρω για αρκετές ώρες και σύντομα θα γράψω και εγώ μια κριτική.
Συνεχίστε boys!!!
11 Αυγούστου, 2019
Νομίζω ότι η κοπέλα είναι από τις περιπτώσεις που πάντα θα "χάνει" λίγο στις φωτο και θα είναι καλύτερη από κοντά. Γίνεται και αυτό καμιά φορά!
Τελικά τα νιάτα και η ομορφιά είναι ανίκητα !! Μακάρι να μας ξανάρθει !!
12 Αυγούστου, 2019
Δείχνει κουκλί και απτός φωτό είναι μελαμψο σε ωραίο σημείο, από κοντά είναι σε αυτό το επίπεδο ή πιο μαύρο????
K
Kostikas8
13 Αυγούστου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Απο κοντα σαφως καλυτερη και πιο εντυπωσιακη, στηθος πιο ζουμερο
χρωμα εχει σοκολατί, ενα κλικ πιο πανω απο το φωτισμο στις φωτο
review reaction 1 mysterious
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5