Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 3 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μετά απο καμιά δεκαριά μέρες διακοπές με ένα καθαρόαιμο άλογο στέπας, που με έφτααε στα όριά μου, άρχισα να νοιώθω πάνω μου τις οδυνηρές επιπτώσεις της απόλυτης διαστροφής που λέγεται Μονογαμία. Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Αποχαιρέτησα το καθαρόαιμο στο Ελ. Βενιζέλος, και λίγο αργότερα έπρεπε να κάνω κάτι για τις επιπτώσεις της μονογαμίας !! Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Τηλέφωνο στη Καίτη και ο διάλογος ήταν απλός.

-Καίτη, άσε τα σιγουράκια που δεν κλείνουν μπούτια και πρέπει να πάρεις αριθμό πρωτοκόλου για να κλείσεις ραντεβου μαζί τους, δεν είναι για μένα !! Με ξέρεις !! Τίποτα ''φρέσκο'' έχουμε ??

-Σήμερα πριν 2 ώρες ήρθε η Nelly !! Την είδες στο site ??

-Μμμμ την είδα. Μπορώ να την δω από κοντά σε 2 ώρες απο τώρα ??

-Βεβαίως !!

Η Nelly είναι Ρωσσίδα Μοσχοβίτισα ( έτσι δηλώνει Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο ) με όλο τον αέρα της Ρωσσικής γυναικείας αυτοπεποίθησης στο στύλ της. Είναι γύρω στο 1.72 και περίπου 28 ετών.

Πρόσωπο μέτριο. Γωνιώδες που σε κάποιους δεν θα αρέσει, αλλά σε κάποιους άλλους θα αρέσει πολύ γιατί βγάζει πολύ προστυχιά. Σε προδιαθέτει για σεξ και άγριες καταστάσεις. Πιστέυω ότ εξάρι στο πρόσωπο ίσως και να την αδικεί αλλα αντικειμενικά εκεί πάει.

Σώμα γυμνασμένο σφιχτό αθλητικό με καλή κατανομή και δυάρι ισως και διομυσάρι στήθος. Φαίνεται καθαρά ότι είναι ταχτική θαμώνας του γυμναστηρίου πράγμα που μου επιβεβαίωσε.

Μιλάει καλά Αγγλικά και είναι ιδιαίτερα πρόσχαρη και ευχάριστη, για αυτό και τα εννιάρια στην επικοινωνία και στη γενικότερη διάθεση.

Πάμε στις Υπηρεσίες. Ένα από τα καλύτερα στοματικά που μου έχουν ποτέ κάνει. Και μου έχουν κάνει πάρα πολλά !!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο Για τους λάτρεις της πίπας πιστεύω ότι είναι must.

Σεξ με καλή ανταπόκριση σε όλες τις στάσεις. Της αρέσει το ζεί, και μάλλον δεν οφείλεται αυτό σε εμένα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Mindreader
Τιμημένος
110
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 HEY_YOU!, Gingos, old boy και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Αυγούστου, 2019
Σταματα ρε να μου κλεβεις τους τιτλους θα σε μυνησω για κλοπη πνευματικων δικαιωματωνΘυμός
G
geroksouras
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1