Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 4 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 3078
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Βασικά εγώ για την Ντενίς τηλεφώνησα στο γραφείο αλλά δεν υπήρχε διαθέσιμη ώρα και η τηλεφωνήτρια μου πρότεινε την Αλίνα που άκουσε πολύ καλά λόγια από πελάτες που την έστειλε και είχε κενό την ώρα που την ήθελα… Ήρθε στο ξενοδοχείο με μια μικρή καθυστέρηση όμορφα ντυμένη με γόβες, φόρεμα μακρύ και σέξι εσώρουχα…
Αν και μιλάει καλά αγγλικά δεν κλέβει χρόνο με περιττές κουβέντες και όταν της έδωσα τα χρήματα με ευχαρίστησε και πήγε για ντουζάκι. Βγαίνει γυμνή και σκουπίζεται μπροστά μου επιδεικνύοντας το μαυρισμένο σώμα της από τα μπάνια.. Έχει ωραία κωλάρα, το στήθος της είναι σχετικά μικρό αλλά στητό… Φιλάει παθιάρικα με γλώσσα και της αρέσει το χάιδεμα σε όλο το σώμα… Με το που τον έβγαλα σκύβει και με αρχίζει στην πίπα … με μία κίνηση τον καταπίνει ολόκληρο ενώ τα χέρια της ήταν απασχολημένα με τα αρχίδια μου… Πίπα Οσκαρική με τρελή διάθεση για πούτσα… Την έγλυφε, την ρουφούσε, την έφτυνε και μετά την κατάπινε για πλάκα με δυνατά ρουφήγματα στο πουτσοκέφαλο μέχρι που δεν άντεχα άλλο και τελείωσα στο στόμα της μέχρι την τελευταία σταγόνα…
Κάναμε μαζί ντουζάκι και στην συνέχεια προσφέρθηκε να με κάνει λίγο μασάζ αλλά πάνω που άρχισε να μου αρέσει με γύρισε ανάσκελα και ξεκίνησε μια πίπα σαν να μην υπήρχε αύριο… Τρελή διάθεση για την πίπα και ο πούτσος μου δεν άργησε να γίνει και πάλι παλικάρι… Με μία κίνηση μου έβαλε το προφυλακτικό και κάθισε πάνω μου παίρνοντας τον όλον μέσα της…
Έπαθα πλάκα με την Αλίνα, η γκόμενα δεν κάνει βίζιτες για να πάρει μόνο φράγκα αλλά το ζει και το ευχαριστιέται εξίσου για να μην πω ότι και παραπάνω και φανώ υπερβολικός… Αφού βίωσα έναν οργασμό της είπα να αναλάβω πρωτοβουλία και τα ινία του σεξ στήνοντάς την στα τέσσερα ανοίγοντας τις τρυπούλες της διάπλατα έκανα μια περασιά με την γλώσσα μου από το μουνάκι της που έσταζε στην κυριολεξία… Καυλιάρα η Αλίνα δεν με άφησε να χαλαρώσω στιγμή, με το που έριχνα τους ρυθμούς μου ανέβαζε τους δικούς της και καρφωνόταν με ορμή στην πούτσα μου… Πρέπει να βίωσα 3-4 οργασμούς της έντονους με όλα τα σχετικά: αναστεναγμούς , βογγητά , λαχανιάσματα και αρκετές κουβέντες στην γλώσσα της που αν και δεν καταλάβαινα τι έλεγε μου άρεσε έτσι που τα έλεγε…
ΓΑΜΑΤΗ η ώρα μου με την Αλίνα!!!.... Την επόμενη φορά που θα την πάρω, γιατί θα την ξανά πάρω σίγουρα θα είναι για δύο ώρες για να τσεκάρω τις αντοχές μου και τις επιδώσεις μου στο σεξ, η γκόμενα είναι αστέρευτη από διάθεση και υγρά και η δουλειά που διάλεξε της πάει γάντι!!... Ορμάτε αλάνια η Αλίνα είναι αστέρευτη και ορεξάτη!!...
Προσκύνημα Προσκύνημα Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 06, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς