Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 17 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ηταν 2:00 το βράδυ και προηγήθηκε το μεσημέρι μία άτυχη συνάντηση με κορασίδα του ίδιου πρακτορείου. Οι καυλες είχανε φτάσει στο κεφάλι και ήμουν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Είδα τη Σόφια στο site του γκλάμουρ και μου έκανε αυτό το κλικ που συνήθως γίνεται στην πορνοζωη μας επιλέγοντας μία κοπέλα. Ευχήθηκα η επιλογή μου να είναι η σωστή και έγινε επικοινωνία με το πρακτορείο.
Η Σοφία ήταν στην πόρτα μου μισή ώρα αργότερα. Ψηλή κοπέλα, όμορφο πρόσωπο, ευθυτενής. Αν την έβλεπες στο δρόμο έτσι όπως ήρθε σε μένα στις 2:00 plus το βράδυ, για όσους από σας έχουν δει τον εξορκιστή θα θυμούνται πως γύριζε ο λαιμός του μικρού κοριτσιού στην ταινία.  Βέβαιος θάνατος από σπάσιμο λαιμού. Μπήκε γρήγορα προς τα μέσα και κάθισε στον καναπέ, δύο λεπτά για τη γνωριμία και μου ζήτησε από μόνη της να πάει για μπάνιο.
Γυρίζοντας ήταν μόνο με το μπουρνούζι και αυτό το ξεφορτώθηκε μόλις ήρθε μπροστά μου. Πραγματικά όμορφη κοπέλα. Το πρόσωπο της αν και είναι καθαρά bimbo είναι και καυλωτικο. Σωματάρα πολύ δυνατή, δύο μέτρα πόδι, βυζιά φτιαγμένα. Καμία δυσαρμονία επάνω της. Το μόνο μείον που όμως το καταλαβαίνεις κατά την αφή είναι ότι ο dr που έφτιαξε τα βυζιά χρησιμοποίησε κάτι σαν πέτρα. Είναι πάρα πολύ σκληρά. Παραδόξως στο αισθητικό τους κομμάτι δεν είναι καθόλου άσχημα.
Η παρατήρηση δεν κράτησε παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα, η Σοφία έπιασε δουλειά αμέσως μου χάρισε απλόχερα γλωσσόφιλα και με περίσσια ζήλου βάλθηκε να με τελειώσει επί του καναπέως. Δύσκολο να συμβεί όμως αυτή δεν το ήξερε ακόμη.
Πήρα τη Σόφια από το χέρι και πήγαμε στα ενδότερα. Η Σοφία είναι ένα πλάσμα που δίνετε, αν και πολύ αργά δεν με άφησε να ησυχάσω ούτε δευτερόλεπτο. Πίπα για σεμινάριο, ολες οι στάσεις του Κάμα σούτρα, συμμετοχή full. Μου χάρισε ένα τελείωμα της αρχίζοντας στην αιδιολειχια και ενα με σπασμούς προς το τέλος. Την πήρα πάνω στο κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι πάνω σε ότι έπιπλο υπήρχε στην κρεβατοκάμαρα. Με τη Σοφία δεν θα ακούσεις ούτε μα ούτε όχι ούτε δεν μπορώ ούτε πονάω. Η Σοφία με αποζημίωσε και με το παραπάνω για την αποτυχημένη μεσημεριανή μου συνάντηση. Μετά από μιας ώρας δυνατό συνεχές σεξ και αφού η καημένη είχε τελειώσει δύο φορές γυρίζει και με ρωτάει με παράπονο why you don't cum? Και το ύφος της δεν ήταν στο στυλ αντε τελείωνε να φύγουμε, ηταν απολογητικό, του στυλ τι δεν έκανα καλά? τι έφταιξε? μήπως δεν ήμουν αρκετά καλή  και δεν τελειώνεις.
Για να μην μακρυγορώ η συνάντησή μου με τη Σοφία ήταν πολύ καλή έως εξαιρετική. Τέτοιες συναντήσεις είναι το καύσιμο στη ζωή ενός πορνογεροντα. Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο Αύγουστο χαιρετίσματα στα παππούδια και στους 8ποντους έως την επόμενη κριτική ... Hasta la vista!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
24 Απρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
10.458
Πόντοι:
24.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 linear, Elganador, delipas και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού