Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 12 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η συνάντησή μου με τη Μιλάνα ήταν μία συνάντηση από την οποία μετά από ελάχιστο διάστημα δεν θα θυμάμαι απολύτως τίποτα.
Η Μιλανα είναι μία συμπαθητική κοπέλα με μέτριο πρόσωπο και καλό γυμνασμένο τόσο όσο σώμα. Το ραντεβού έγινε λίγο μετά την 12η νυχτερινή και η μικρά ήρθε ευδιάθετη στο χώρο μου. Βλέποντάς την μιας και είναι κοντοπουτανο λέω από μέσα μου Καρέλη θα περάσεις καλά σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασα άσχημα όμως είναι αυτή η μετριότητα στην οποία συμβιβάζεσαι και δεν σου αφήνει τη γλυκιά γεύση της επιτυχίας, όμως δεν κλαις για την ώρα που έχασες.
Η Μιλάνα τα κάνει όλα, όμως άνευρα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, χωρίς να σου βγάζει καύλα, χωρίς να σου δίνεται. Πίπα στο στυλ αντε για να τελειώνουμε, είναι σίγουρο ότι γνωρίζει το αντικείμενο όμως είτε λόγω της ώρας είτε λόγω διάθεσης έκανε μία σχετική αγγαρεία. Φιλιά μου έδωσε όμως και αυτά έπρεπε να τα πάρω, να τα διεκδικήσω. Και στο κυρίως μενού δεν είναι ότι δεν έκανε κάτι όμως και εκεί σου άφηνε για το τελείωμα την αίσθηση ότι δεν θέλει να σου δώσει.
Η συνάντηση αυτή έγινε πριν από τη συνάντηση με τη Ζara από το ίδιο πρακτορείο και αν την είχα γράψει νωρίτερα η πριν τη συνάντηση με τη zara ίσως δεν ήμουν τόσο ελαστικός, ισως δεν στρογγυλευα την κριτική μου έστω και ελάχιστα οπως έκανα τώρα.
Η κριτική μου για τη zara είναι εδώ:
https://www.bourdela.com/call-girls/girls/zara4-glamourescorts/#jr_review_74860
Εν κατακλείδι με την Μιλάνα δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου όμως υπάρχουν τόσες επιλογές που σκέφτεσαι γιατί έτυχε σε μένα. Είναι σίγουρο ότι αν την πετύχεις στις καλές της θα περάσεις φανταστικά, είναι από τις γυναίκες που καταλαβαίνεις οτι εχει να δωσει, ότι εκεί που λες φτάνει αυτή θα συνεχίζει. Όλα αυτά φυσικά αν την πετύχεις ξεκούραστη, με κέφια και δεν ξέρω τι άλλο ακόμα. Καλή τύχη σε αυτούς που θα τη δοκιμάσουν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
24 Απρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
10.458
Πόντοι:
24.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Elganador, delipas, trikimia και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Αυγούστου, 2019
Αγαπητέ φίλε Καρέλη λυπάμαι αλλά δεν διαβάζεις τας γραφας Ματάκι

Αυτή είναι η Μιλανα και δεν αλλάζει με τις ώρες, τις μέρες, τους μήνες και τις χώρες...

Κρίμα γιατί ήταν σίγουρο ότι θα είχες μια μέτρια συνάντηση εφοσον είσαι παλιός παιχτης και έχεις κάποιες «απαιτήσεις» μετά από τα ένσημα που έχεις κολλήσει στο πορνοσπορ Γερο-μύστης
03 Αυγούστου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι η αλήθεια είναι ότι ... πήγα αδιάβασος Ευλόγησον τελικά χαχαχα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2