Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εκτος της Μαργκο μου ειχε κανει κλικ απο τις φωτογραφιες και η Βικτωρια ετσι την ιδια μερα εκλεισα πρωτα την μια και μετα την αλλη για να τσεκαρω τι παιζεται. Φτανει με απολυτη ακριβεια στο δωματιο και βλεπω μπροστα μου μια εμφανισιμη κοπελλα με ενα καλοκαιρινο ωραιο φορεμα. Προσωπο ομορφο ωραια ματια χειλια ωραια μαλλια και περιποιημενα. Κατευθειαν με φιλησε και αφου καπνισε ενα τσιγαρο που μου το ζητησε ευγενικα μετα πηγε στο μπανιο. Σωμα ωραιο χωρις καθολου παχος κανονικο βυζι κανονικο κωλαρακι. Μου ορμηξε και με αρχισε στα παθιαρικα φιλια και μετα αρχισε την πιπα. Πολυ καλη πιπα με ωραια χρηση της γλωσσας τριψιμο των αρχιδιων και γλυψιμο στην γυρω περιοχη. Κοπελλα 28 χρονων εμπειρη στο σεξ και στις κινησεις της. Πολυ καλο γαμησι απο πανω με ανοιγμα των ποδιων δυνατα καθισματα αισθησιακα πανω κατω και εγω ανοιγμα στα κωλομερια και δυνατο γαμησι. Καυλωνει φτιαχνεται και αποζητει την απολαυση. Πολυ καλο στησιμο στο πισωκολλητο και καμμια δυσφορια στην δυνατη πιεση στο δυνατο γαμησι. Χυσιμο στο προσωπο χωρις κανενα προβλημα. Μια εμφανισιμη κοπελλα που θα περασεις αρκετα καλα θα βγαλεις γουστα και θα κανεις στο προγραμμα οτι γουσταρεις εκτος πρωκτικο. Πολυ καλη περιπτωση να δοκιμασεις κατι καινουργιο με σιγουρη την απολαυση. Δεν ειναι η τοπ αλλα ειναι απο τις περιπτωσεις οπως Η Ντενις Η Σαντρα Η Τζεσικα κλπ σε ποιο εμφανισιμο επιπεδο που θα περασεις ομορφα. Συναγωνιστες εσεις αποφασιζετε εγω λεω ναι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 31, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιαν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
5.578
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 muffer35, kwstasxat, mick11 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Αυγούστου, 2019
Ηλικιακά είναι όντως μόνο 28?? γιατί δείχνει για 35+
04 Αυγούστου, 2019
Γειά σου συνονόματε! Αν δεν κάνω λάθος Κώστας κι εσύ σωστά; Όπως πάντα, χαίρομαι να διαβάζω τις κριτικές σου οι οποίες είναι γλαφυρότατες, πράγμα το οποίο στο έχω ξαναγράψει. Εν τω μεταξύ, όντως είναι να σε τρελαίνει τι μουνάρες έχει μαζέψει το YourAngels, τι να πρωτογαμήσεις, αν κι εγώ έχω ξεχωρίσει 2.. Μάσα και Βικτόρια!!
Αυτό θα ήταν για εμένα το ιδανικό ΝΤΟΥο!!
Ίσως να το δοκιμάσεις.. Καλά να περνάς μαν!!!
04 Αυγούστου, 2019
Ειναι γυρω στα 30. Ουτε 28 ουτε 35. Κρατιεται ομως καλα.
05 Αυγούστου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πολυ καλο Ντουο διαλεξες αλλα η Μασσα φευγει αν δεν εχει φυγει ηδη. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια προσπαθω παντα να ενημερωσω για να περναμε ολοι καλα. Τωρα τελευταια γραφω ολο καλες κριτικες αλλα εχω πεσει σε πολυ καλες περιπτωσεις συνεχομενα.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4