Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 18 10
Call-Girls 25957
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Τηλεφωνο στο στανταρακι πλεον πρακτορειο για εμενα και επικοινωνια με την απιστευτη Αντζυ. Αυτη η τηλεφωνητρια μονο που ακους την φωνη της αμεσως φτιαχνεσαι να παρεις γυναικα για γαμησι σου μιλαει αισθησιακα παντα ευδιαθετη και καλοσυνατη σου αλλαζει την διαθεση και κανει τα παντα να σε εξυπηρετησει. Για να μην μακρηγορώ παω κατευθειαν στο θεμα. Τετοιο μουνι σαν την Μαργκο σε Πρακτορειο ειχα πολυ καιρο να δω. Πραγματικα απιστευτα ομορφη κουκλα. Προσωπο που το βλεπεις και χαζευεις χειλαρες ματαρες ζυγωματικα ωραια μαλλια καυλα κοιταγμα. Απιστευτο μουνι επαθα πλακα πραγματικα. Την κοιταζα σαν μαλακας και αυτη το καταλαβαινε και γελαγε μια γλυκα μια προστυχα. Γυναικαρα που σε στελνει για τσαι. Ακομη και ανθρωποι περπατημενοι που εχουνε δει πολλες ωραιες γυναικες θα παθουνε πλακα με αυτο το μουνι. Με τα τακουνια ποιο ψηλη απο εμενα που ειμαι 1,83 σωμα πολυ θηλυκο κωλαρα ωραια στητα βυζια δερμα μωρου και μοσχομυριζε παντου. Πλεον για εμενα το your angels με Μαργκο , Εντζυ , Κιρα που θα γραψω κριτικες για εμενα περναει σε αλλο επιπεδο. Λογω οτι ειχα αρκετα χρονια μαγαζια νυχτα δεν ενθουσιαζομαι ευκολα με την ομορφια καποιας γυναικας. Η Μαργκο με εστειλε κανονικα την κοιταγα αποσβολωμενος δεν πιστευα οτι τετοιο μουνι θα το γαμησω με τοσα λιγα λεφτα. Εχουμε δει μερικα πολυ λιγα η αληθεια πολυ ωραια μουνια στο your angels. Απο προγραμμα σε μεγαλο ποσοστο οι περισσοτερες σχιζουνε απο εμφανιση εως τωρα τα πραγματα ητανε αρκετα μετρια. Μετα την Ερικα και 4 με 5 αλλες πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ ωραιες γυναικες μαζεμενες στο your angels. Αν συνεχιστει αυτο το επιπεδο το πρακτορειο θα πεταξει πολυ μακρια απο ολα τα αλλα. Δυστυχως αυτο ειναι και λιγο επιφοβο. Επειδη ομως εχω ξεφυγει τελειως απο το θεμα που μας ενδιαφερει προχωραμε στα ενδότερα. Θανατηφορος συνδυασμος η Μαργκο μοντελου που ξερει να γαμιεται και ειναι και πολυ καυλιαρα. Για εμενα το απολυτο πακετο σε 140 ευρο δεν πιστευω οτι βρισκεται ευκολα. Ελαχιστες φορες μετρημενες στα δαχτυλα εχω γαμησει τετοιο μουνι σε τετοια λεφτα. Πιπα βαθια με φτυσιματα απαλο γλυψιμο στην γυρω περιοχη κοιταγματα με πονηρια και καυλα και αλλες φορες γελωντας πονηρα. Να εχει βγαλει την γλωσαρα της και να σε γλυφει ετσι τετοιο μουνι σε στελνει αδιαβαστο πραγματικα. Αφου με εκανε τουρμπο με πηρε απο το χερι μονη της απο τον καναπε στο κρεββατι με φιλησε με παθος με γλωσσα και απαλα στα χειλια μου με χαιδευε παντου αισθησιακα εβαλε κατω απο τον κωλο της 2 μαξιλαρια ανοιξε τα ποδια της και με εβαλε μεσα της. Την κρατουσα απο τους ωμους της για κοντρα κα την σφυροκοπουσα πολυ δυνατα με φιλαγε στον λαιμο στα χειλια με κοιταζε μετα εκλεινε τα ματια της αναστεναζε και μου ελεγε στα Ρωσικα ποιο δυνατα ποιο δυνατα το εβλεπες καθαρα το θεομουνο δεν προσποιειται γουσταρει της αρεσει θελει να γαμηθει δυνατα. Μετα απο 15 λεπτα δυνατο σφυροκοπημα μου λεει ελα να αλλαξουμε σταση και τουρλωνει την κωλαρα της στηνεται και εγω αποσβολωμενος σαν ρομποτ υπακουω σε αυτα που μου λεει. Την καρφωνω στα τεσσερα εχει στηθει πολυ καλα με σπασιμο μεσης και τουρλωμενο τον κωλο της και εγω πιανω στα πλαγια κατι ψιλα χερουλια που βρηκα απο το σπασιμο της μεσης που εχει κανει και γαμαω αλυπητα και ριχνω ξυλο στα κωλομερια της. Η απιστευτη καυλα γυρναει και σε κοιταει με τις ματαρες της και την προσωπαρα της με απιστευτη καυλα στο προσωπο. Οπως γαμαω νοιωθω συσπασεις τρεμουν τα ποδια της σταματαει πεφτει μπρουμητα και φωναζει χυνω στα Ρωσικα. Τι επαθα ο δυσμοιρος με αυτο το μουνι που με εμπλεξες ρε your angels και κοντευω τα πρωτα αντα. Θελεις να με μαζευεις? Αφου ησυχαζει λιγο ξανατουρλωνει τον κωλο της και μου λεει ελα θελω και αλλο. Εσυ μπορει να θελεις κοριτσι μου αλλα εγω και 30 λεπτα που κρατηθηκα με εσενα ειναι θαυμα σκυψε τωρα και παρτα ολα στην μαπα. Τι κανει αυτη η γλυκια και ομορφη μοντελα? Τα γλυφει ολα αφου τα μαζευει με τα δαχτυλα της. Φιλοι συναγωνιστες τα ειδα ολα δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι και να λεω αν δεν το δειτε για τι μουνι μιλαμε. Ντους ποτακι και σιγα μην δεν ξαναγαμησω. Ετοιμος μονο που την κοιταω και φιλιομαστε για δευτερο γυρο. Ξεκινημα παλι με πιπα και τωρα αυτη να με γαμαει παρα πολυ καλα σε αρκετες εναλλαγες και καλυτερη αυτη που κουναγε με τον κωλο της σαν βραζιλιανα τον πουτσο μου περα δωθε σαν να χορευε πανω του. Γυρισμενη να βλεπω την κωλαρα της και δαχτυλο στην κωλοτρυπιδα. Μετα ξανα γαμησι απο μπροστα με δεμενα τα ποδια της με σχοινια που μου ειπε της αρεσει πολυ και αλλη φορα να φερω και χειροπεδες. Χυσιμο αυτη την φορα μεσα στο στομα της που τα αφησε να τρεχουνε πανω της και με κοιταγε ολο καυλα. Ξερω σας λεω μην χασετε το ενα μουνι μετα το αλλο αλλα πραγματικα εχουνε πεσει πολυ δυνατα μουνια στην σειρα. Αλλες πολυ ομορφες οπως Μαργκο Αλλες τρομερες στο προγραμμα Νικα. Αλλα παιδια οποιος εχει λεφτα μην χασει αυτο το απιστευτο μουνι. Παρτε το και θα με θυμηθειτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 31, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
118
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 gmyst, mick11, Sproxe Garsia και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Αυγούστου, 2019
Ψωνίζοντας γενικά από παντού,αυτό το μαγαζί τελευταία έχει φέρει κοματια αλλού επιπέδου σε τιμές συμβατών και μπράβο τους
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1