Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 74 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πρώτη μου κριτική εδώ, οπότε λίγη επιείκεια παρακαλώ!

Συνάντηση με την Έλενα το Νοέμβριο που μας πέρασε, είχε ακόμα δικό της χώρο στο Φάληρο όταν ερχόταν!
Εύκολη συνεννόηση από το τηλέφωνο για το κλείσιμο του ραντεβού 2 μέρες πριν. Το πρωί της ίδιας μέρας επιβεβαίωση για το ραντεβού μας στις 4.00. Εύκολο παρκάρισμα, παρότι δεν το περίμενα στο Ν.Φάληρο και κλήση στο κινητό για να μου ανοίξει την πόρτα! Παίρνω επί 20-25 λεπτά αλλά απάντηση καμία. Στην τελευταία μου κλήση πριν φύγω, μου απαντάει! Την είχε πάρει ο ύπνοςΚεφάλι σε τοίχο! Μου ζήτησε ευγενέστατα συγνώμη με την καυλιάρικη φωνή της οπότε γλύκανα αμέσως. Με παρακαλάει να της πάρω ένα πακέτο τσιγάρα μέχρι να κάνει ένα ντουζ και θα μου ανοιξει. Περιμένω μέχρι τις 5.00Κεφάλι σε τοίχο! και τελικά μου ανοίγει. Εκείνη περίμενε εμένα να την πάρω τηλ. κι εγώ σαν ευγενικός κύριος που δεν ήθελα να ενοχλήσω περίμενα εκείνη! συνεννόηση μπουζούκι κοινώς!!
Ανεβαίνω πάνω και μου ανοίγει με ένα άκρως καυλωτικό baby doll! Δυστυχώς όμως το πρόσωπό της δεν συνάδει ούτε με το σώμα της, ούτε πολύ περισσότερο με τη φωνή της! Η Κυρία όμως (με Κ κεφαλαίο) προς τιμήν της με ευχαριστεί πρώτα για την τεράστια υπομονή μου, "αλλος θα είχε φύγει και θα με είχε βρίσει" μου είπε, και μετά με ρωτάει γλυκά και τσαχπίνικα αν θα μείνω ή θα φύγω. Ξέρει ότι χάνει στο πρόσωπο, αλλά δε θέλει να στη φέρει. Σου λέει αυτή είμαι και αποφάσισε! Εγώ παρότι είχα αρχίσει να αγχώνομαι με το χρόνο, έμεινα και δεν το μετάνοιωσα.
Η Έλενα είναι μια πολύ γλυκιά και ερωτική γυναίκα, καθαρή, με ωραία και απαλή επιδερμίδα και πολύ καλό σωματάκι για την ηλικία της! Εγώ προτιμώ τη γυναίκα πιο ψηλή και με πιασίματα αλλά δε με χάλασε. Με χαλάρωσε και με ακολούθησε σε απόλυτους GFE ρυθμούς τους οποίους και γουστάρω. Πιστεύω ότι αντέχει και σε πιο δυνατούς ρυθμούς και προσαρμόζεται ανάλογα με τον πελάτη.
Σε γενικές γραμμές αφού ξεπεράσαμε την κακή συνεννόηση πέρασα αρκετά καλά. Με βοήθησε και ο χώρος της ο οποίος ήταν πολύ όμορφος.
Τώρα, αν θα τη ξανασυναντούσα, έβαλα ίσως, γιατί όπως είπα και παραπάνω, τη γυναίκα τη θέλω με καμπύλες, και πιστεύω ότι στα ίδια λεφτά και χωρίς δικό της χώρο πλέον (που ήταν ένα συν για μένα) μπορώ να βρω περιπτώσεις πιο κοντά στα γούστα μου! Τη συνιστώ πάντως σε όλους τους συναγωνιστές που είναι milfάκηδες και θέλουν να περάσουν μια ώρα με μια γλυκιά, αλλά και καυλιάρα ΓΥΝΑΙΚΑ !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 05, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
erethis72
Σεβαστός
6
Πόντοι:
1.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, kaavlas, Εκλεκτικός και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2019
...καλή αρχή φίλε Erethis72...ΜατάκιΜατάκι...
SG
Sproxe Garsia
01 Αυγούστου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστώ!! Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2