Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 3 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
... θα σου τα ξανακουμπήσω ... (ώρες - ώρες είμαι πολύ σκληρός ...Μαλακία)
Το γραφείο καλά ,σπίτι όλοι καλά ,τα συνηθισμένα δηλαδή ... κ.τ.λ. και πάμε στο θέμα μας .
Το οποίο είναι το κορίτσι με το κόκκινο φουστάνι.
Γιατί παλιές / επεξεργασμένες φωτογραφίες ;Συζητώ το να μην είναι δικές της.Δεν απέχει πολύ από το κορίτσι της διπλανής πόρτας.Σε σχέση με το κορίτσι που βλέπετε έχει + 10 - 15 κιλά, χωρίς όμως να κάνουν την μεγάλη ζημιά (της κάνουν ζημιά μόνο στο κάτω της κοιλιάς ,κατά τα αλλά έχει καλή κατανομή).Είναι σαν φούσκωσε.Αν πάλι σας αρέσει η καμπύλη και το «λαδάκι» στο «φαγητό» μάλλον θα χουφτώσετε πρόθυμα ,όπως θα χουφτώσετε πρόθυμα και το καλό 2άρι φυσικό στήθος της .Αν την δεις από πίσω είναι κάτι παραπάνω από μια χαρά .Στις φωτογραφίες δεν θα δείτε σ΄ αυτές τα δόντια για τα οποία υπάρχει κάποιο ζήτημα.Θα πω μη φυσιολογικά-τέλεια αλλά όχι άσχημα-αποκρουστικά.

Κακά ; Ίσως .Γιατί το παραμύθι συνεχίζει αλλιώς ...:

Και σε βάζει κάτω και σε κάνει να αναρωτιέσαι: «εγώ την πηδάω ή αυτή;»,«ήμουν τόσο γκόμενος και δεν το ήξερα;»,«μήπως να κάνω έξτρα +20 € το γλυφομούνι;» ...(θα ζητούσα μόνο 10 αλλά σε δευτερόλεπτα παρατηρήθηκε ραγδαία αύξηση στη θερμοκρασία ) και πολλά άλλα τέτοια παράλογα ...

Πάντως πέρα από τα αστεία δύσκολα μπορεί να πει κάποιος είτε ότι υποκρίνεται είτε ότι δεν είναι ενεργή στο σεξ.Γενικά είναι εξαιρετικά εύφλεκτη ... ρώγες κ.τ.λ και νιώθεις πως σου δίνεται .Το φιλί της έχει ένταση,πάθος(σα να λέμε Ουκρανή από την Κόρδοβα).Ξέφευγε όμως από το τυποποιημένο του χώρου ή είναι μια παράδοξη εκδοχή του .Κάποια στιγμή με μπλόκαρε, ήθελα τόσο τη συνέχεια που αν δεν σταματούσα δεν ξέρω τι θα έκανα.Με τρέλανε ...

Και σαν να μην έφτανε το «δυνατό» της στο σεξ , στην υποδοχή και στις ανάπαυλες βλέπεις να είναι ένα υπέροχο και χαμογελαστό κορίτσι,με μια ζεστασιά που σε κάνει να θέλεις να ανοιχτείς μιας και μαζί της νιώθεις τόσο άνετα .Μοιραία θα οδηγηθείς στη συμπάθεια Έρωτας .Και το γλυκό δένει ... Η κυρία «τέλεια ψευδαίσθηση» ή το κόκκινο φουστάνι με τις άσπρες βούλες .Η καλύτερη μου εμπειρία τουλάχιστον στο κλαμπ .
Πάντως εμένα μετά το 3ο ουίσκι μου έφυγε η επιθυμία να την ξαναδώ την ίδια μέρα .
«... κόλαση υπάρχει μονάχα για τους ζωντανούς ...» αυστηρά και only .

Έχει και bonus rumor :
Μια φορά και έναν καιρό ...
... ένα ξανθό μα μουνάκι έπαιρνε πίπα σ΄ ένα παιδάκι ... :pipa1:
... τι καλό ζουζουνάκι ,τι περιποιητικό μα μουνάκι ... :springsmile:
... γλυκούλι και ταλαντούχο μα μουνάκι κάνε μου και ένα cimάκι ... Γιούπιιι!
... και τότε το ζουζουνάκι λέει στο παιδάκι "I'm not doing cim." ... :effemine:
... και τότε του πέσαν από αυτιά μέχρι τα φύλλα απ΄ τα δέντρα ... :zombie:

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 15, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Littlejohn
Ενεργό Μέλος
12
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, kaavlas, jimiadis και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουλίου, 2019
χαχαχα, ο καλυτερος τίτλος κριτικής έβερ!! Προσκύνημα

Καπέλο
25 Ιουλίου, 2019
Αδερφέ, χωρίς καμία διάθεση παρεξήγησης, διάβασα 3 φορές την κριτική σου, και πάλι νιώθω πως δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο ποιητής...
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
25 Ιουλίου, 2019
με 180 ευρω σχεση αποδοση τιμης δεν παιζει 10,

θα επρεπε να το κανετε 5 φορες από τον κωλο για να παιζει 10 σε αυτην την τιμη.

δηλαδή μια ξανθια 1,80 που γαμησα με 30ευρω πριν ένα μηνα 20χρονο χωρις κοιλιες ποσο επρεπι να βαλω σε σχεση με την τιμη? 20? 30?

θα το ελω παντα σε φερραρι και λαμποργκινι δεν υπαρχει vfm, είναι τεραστια η τιμη τον παρονομαστη που κανει μικρο το κλασμα. είναι σαν να πηγαίνεις σε μια στα μπουρδελα και σου κανει μονο χειραψια για 30 ευρω.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 172663
25 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

1 ποτήρι νερό σπίτι σου είναι τζάμπα . 1 λίτρο νερό σε ξενοδοχείο κάνει 2-3 €.
Αν το καλοκαίρι καίγεσαι από τη δίψα να προτιμάς κρύο νερό .

Αν τον παίξεις σπίτι σου είναι τζάμπα . Η τιμή για 1 ώρα με το κορίτσι είναι από 140 €- 180 €.
Αν οι υπηρεσίες θεωρούνται μόνο σαν ποσότητα καλά κάνεις και το λες ... ή διαφορετικά το 10 δεν είναι
μου άνοιξαν τα πόδια για 5 €.Το 10 είναι θέλω ξανά ειδικά αν δεν μπορώ να το αποκτήσω εύκολα.Γιαυτό αξίζει να δώσω λεφτά.
Ωραία η φερράρι αλλά αν δεν τα δίνει ;Και εδώ είναι η διαφορά ,αυτή τα δίνει και εσύ κάτσε ζμπρώχνε τη λαμποργκίνι ...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4