Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 19 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Δεν εχω ξαναγραψει κριτικη στο σαιτ,αν και διαβαζω συνεχεια ως αρρωστος βιζιτακιας...βοηθανε πολυ,οχι οπως στα αρχαια χρονια που επαιρνες τηλεφωνο απο αγγελια και στηριζοσουν στο ενστικτο σου για τις περιγραφες της τηλεφωνητριας και στην συμπαθεια που θα της ασκησεις μηπως σου στειλει κατι καλο...αν και εδω ακολουθωντας τις κριτικες εχω φαει φολα γυρω στο 30% που δεν ειναι ασχημο...σε ολα τα θεματα οι κριτικες στο ιντερνετ ειναι ανωνυμες και υποκειμενικες...για να μην το γαμαω αλλο ειπα να γραψω για την Michelle γιατι το τελευταιο της σχολιο ηταν ψιλοαρνητικο...την ειχα παρει το '16 και ειχα περασει ζαχαρη,3 ωρες σε GFE φαση,πολυ ερωτικα και ομορφα...τωρα ομως ηθελα 1ωρα τρελου γαμησιου με κατι που να μην εχει ξεπερασει την υπερβολη στη σιλικονη στα βυζια η τα κολλαγονα στα χειλια...και εκει ξαναειδα αυτο το πονηρο μουτρακι,οι φωτο δεν την αντιπροσωπευουν,η γκομενα ειναι το ιδιο ωραια στην πραγματικοτητα αλλα διαφορετικη απ'τις φωτο,το κορμι της ομως ειναι το ιδιο οπως φαινεται,οποτε για τους λατρεις του natural...απλα καταλαβα οτι ηταν αυτη που ειχα παρει παλια και καβλωσα με την εικονα αυτης της γλυκιας και καβλιαρικης φατσουλας...πηγα στο ιδιο hotel οπως και τοτε,μου ανοιξε το μωρο με τα εσωρουχα,μαυρο δαντελωτο brazil και σουτιεν ταινια να καλυπτει τα υπεροχα μικρα βυζακια με την μακρια ρωγα να εχει ξεμυτισει απ'την δαντελα...δεν με θυμηθηκε σε καμια φαση αλλα ουτε εγω της ειπα κατι...πρεπει να επαιρνε υπνακο γιατι φαινοταν αγουροξυπνημενη,αλλα μεχρι να τελειωσω το μπανιο μου ειχε οργανωθει πληρως και μολις βγηκα εξω μου επιτεθηκε στην κυριολεξια με κατι προστυχα γλωσσοφιλα χωρις τελειωμο...η μου εχωνε την γλωσσα ως τον οισοφαγο η μου εγλυφε τα μουτρα με μια εκφραση απιστευτης καυλας...μετα μου εβγαλε την πετσετα και μου πηρε μια λυσσαλεα πιπα,βαθια,υγρη,ολα αυτα που λεγονται εδω...την πεταξα στο κρεβατι μετα απο λιγο για να γλυψω ολες της τις τρυπες,υπεροχα...τα ζουμια της τα παρομοιαζω μονο με γινομενα νεκταρινια,σφαδαξε...μου ειπε οτι κανονικα κανει full body oil massage αλλα σε εκεινο το σημειο να περναγαμε στο sex γιατι ειχαμε φτασει 40' γεματα...περασαμε σε γερα σφυροκοπηματα σε πισοκωλητο με θεα ενα αγαλματενιο κορμι,μην ξεχασουμε το μεταξενιο δερμα...μετα το πρωτο ειδοποιητηριο αποφασισα να παρω ακομα μια ωρα καλλωντας με την μια το γραφειο που μου εδωσε το οκ...χαλαρωμενος πλεον που ειχα εξτρα ωρα,καυλαντισα κανα τεταρτο με το μωρο για να ανακτησω δυναμεις,ανεβασμενος χαβαλες με τελεια αγγλικα,σημαντικο...αισχρη πιπα μετα με μενα να γαμαω το στομα απο πανω ως το τερμα με αυτην να τον παιρνει αγογγυστα και να παιζει με την γλωσσιτσα συνεχεια...στην συνεχεια τρελο γαμησι σε 3 στασεις που δεν εχει τοσο σημασια οσο οταν εβλεπα αυτη την φατσουλα μες την καυλα...την απολαυσα μια τελευταια φορα οταν την εβαλα να μου γλυψει τα αρχιδια για να χυσω και αν και μου ειπε να την χυσω στο στομα,διαλεξα να χυσω πανω στην μακρια καυλωμενη της ρωγα που δεν υπαρχει παρομοια...ο λογος που εβαλα 5 στην τιμη ειναι γιατι ειναι η μονη γκομενα που ειναι σε tour απ'το συγκεκριμενο και ειναι 120e...ολες οι αλλες με τα 140,ποσα παλτα απο αυτες εχουν περασει...τεσπα,το μωρο τα σπαει και για 1 και 2 και 3 ωρες,προτιμηστε...οποιος το εχει διαβασει ολο αυτο πειτε μου να του στειλω γλυκα!!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 17, 2019
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
220€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, spipis71, THV και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2019
Την κοπελα την ειχα παρει οταν ειχε ερθει ξανα ελλαδα.η φωτο καμια σχεση μια ανεραστη και ξενερωτη γυναικα που στις διακοπες της το παιζει πουτανα για να κανει την αρπαχτη της.
12 Φεβρουαρίου, 2021
Αν και δεν γράφω συχνά (νέος σχετικά στο αγώνισμα), πολύ ωραία κριτική.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2