Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 4 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Αυτή την φορά το ενδιαφέρον μου τράβηξε η Αλεξία με τα κατάξανθα μαλλιά και τα πράσινα μάτια. Το ραντεβού έκλεισε εύκολα για την Τετάρτη τις πρώτες απογευματινές ώρες σε γνωστό μου ξενοδοχείο.
Τυπική στην ώρα της, ήρθε όμορφο ντυμένη με ένα μπλέ κοντό φορεματάκι και σανδάλια. Σε σχέση με τις φώτο της δεν έχει διαφορά αν και εμένα μου φάνηκε λίγο κοντούλα αλλά πιο γλυκιά στο πρόσωπο. Αρκετά καλά τα αγγλικά της και το σόσιαλ μαζί της είναι ευχάριστο γιατί είναι χαμογελαστή και ευδιάθετη… Το δυνατό της σημείο είναι τα πράσινα μάτια της και το αμέσως επόμενο είναι οι βυζάρες της… τριάρι+ για να μην πω τεσάρι , σφιχτό με ωραία υφή για να μην ξεκολλάει από πάνω του η γλώσσα και τα χέρια…
Πεντακάθαρο, άτριχο και υγρό το μουνάκι της το ευχαριστήθηκα στην στάση 69 με γλώσσα και με δάχτυλα!.. Επαγγελματική θα την χαρακτήριζα την πίπα της με πολύ καλό ρεπερτόριο, μπόλικα σάλια , λίγο χέρι και βάθος μέχρι το λαρύγγι…
Η πρώτη κατάθεση έγινε στο πρόσωπο ενώ εκείνη την στιγμή μου έγλυφε τα αρχίδια και χάιδευε την κλειτορίδα της… Κάναμε μαζί ντουζάκι για τον ιδρώτα και τα χύσια μου που τρέξανε μέχρι τα στήθη της… Ακολούθησε ένα μικρό διάλειμμα για τσιγάρο και λίγη κουβεντούλα πριν τον δεύτερο γύρο που ξεκίνησε με ένα αρκετά καλό μασάζ στην πλάτη και το σβέρκο. Στην συνέχεια αφού γύρισα ανάσκελα ξεκίνησε πίπα που την κατέχει καλά μέχρι σε σημείο να λέω ότι κατέχει την μαύρη ζώνη στην πίπα!..
Έβαλα το προφυλακτικό και ξεκίνησα εξερεύνηση στον εσωτερικό της κόσμο σε δύο τρείς στάσεις ( cowgirl, doggie, missionary ) σε έντονους ρυθμούς και εντάσεις που η Αλεξία έδειξε τρελό κέφι για γαμήσι με βογγητά και αναστεναγμούς που πιστεύω ότι ακούστηκαν και στους δίπλα. Η δεύτερη κατάθεση έγινε στο προφυλακτικό ενώ ήμουν μέσα της και ξεσάλωνα αναζητώντας την λύτρωση της εξπερμάτωσης …. Που όταν ήρθε με έριξε στο κρεβάτι αποκαμωμένο και μούσκεμα στον ιδρώτα θαρρείς και δεν υπήρχε κλιματιστικό!..
Μέχρι να πάρω τις ανάσες μου και να στανιάρω λιγάκι η Αλεξία είχε κάνει ντουζάκι και ντυνόταν για να φύγει γιατί την εξαντλήσαμε την ώρα.
Πέρασα καλά με την Αλεξία και πολύ πιθανό να την ξανά πάρω στο μέλλον … είναι όμορφη κοπέλα δοτική, ευχάριστη με ωραίες μεγάλες βυζάρες πράσινα μάτια και πολύ καλή πίπα!!...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 17, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Alex.Xen., mancunian1986 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουλίου, 2019
Κάτσε ρε φίλε δε χρέωσε +20Ε το χύσιμο στη μάπα?

Π

21 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Βασικά το ότι έχυσα στο πρόσωπο ήταν ατύχημα που ευθυνώμαστε και οι δύο: εγώ γιατί δεν πρόλαβα να τραβηχτώ ενκαιρα και αυτή που ενώ τραβιώμουν δεν μου άφηνε το αρχίδι και την πήραν τα ζουμιά. Δεν είχα ζητήσει τέτοια υπηρεσία και δεν μου το κουβέντιασε η κοπέλα ότι της οφείλω 20 ευρώ για τα ζουμιά που την πήρανε.
Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε με την απάντησή μου.
M
mugsans
24 Ιουλίου, 2019
Δεν μου άφηνε το αρχίδιΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3