Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Call-Girls 320633
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η βαριά καγκελόπορτα έκλεισε με θόρυβο πίσω μου. Ουράνιες μελωδίες πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα, κι ένα γαλαζοπράσινο σύννεφο εμφανίστηκε μπροστά μου. Δεν ήθελα και πολλά για να καταλάβω. Ήμουν φάτσα κάρτα με τον Ύψιστο. Χαμήλωσα το κεφάλι σε ένδειξη σεβασμού, αλλά με ένα νεύμα του μου έδωσε να καταλάβω πως έπρεπε να σηκωθώ και να τον πλησιάσω.
-Καλώς τον. Πως κι από τα μέρη μας;
-Τι ερώτηση είναι αυτή, Κύριε; Εσύ δεν αποφάσισες πως θα έρθω; Πριν από 5 λεπτά ήμουν στο κρεβάτι μου ευτυχισμένος…
-Ναι, έχεις δίκιο αγαπητέ μου, το είχα λησμονήσει.
-Λησμονείς και Εσύ, Κύριε;
-Ο ψυχολόγος μου είπε να προσπαθήσω να αφήσω πίσω τα λάθη του παρελθόντος.
-Δηλαδή η ανθρωπότητα είναι ένα λάθος;
-Περισσότερο μια αμήχανη στιγμή, τέκνο μου… Όπως όταν προσπάθησα να εξηγήσω στον Μικρό ότι δεν έχει παππού…
-Τώρα που αναφέρθηκες στον Μικρό, για πες μου, αλήθεια έχει δώσει επιστολές Του στον Βελόπουλο;
-Δεν μπορώ να ακούω πάλι τέτοια… Αυτά που ακούγονται από κάποιον εκλεγμένο (ονόματα Εγώ δεν λέω) για υπογεγραμμένες επιστολές του Μικρού, μούφες είναι. Δεν ξέρει να υπογράφει. Σταυρό βάζει να γίνεται και η σύνδεση. Να σου πω, όμως την αλήθεια, τώρα που το καλοσκέφτομαι, λέω να κατέβω κι εγώ υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Τόσους και τόσους ανύπαρκτους και πουθενάδες έχετε ψηφίσει, ένας ακόμα δεν νομίζω να σας χαλάσει.
-Κύριε, πως καταφέρνεις και έχεις τόσους ακόλουθους;
-Κοίτα, το παν είναι να μην παραμυθιάζεις τον κόσμο, τουλάχιστον όχι περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Τους λες τα πράγματα ως έχουν χωρίς φρου φρου κι αρώματα . Ο Μικρός τι κατάλαβε ; Όλο τεχνάσματα, θαύματα, και ιστορίες για αγρίους και φίδια. Τον οδήγησαν πουθενά; Το είδες και μόνος σου – με δώδεκα ακόλουθους ξεκίνησε κι εκεί έμεινε, άσε που ο άλλος τον έδωσε για τριάντα ψωροαργύρια… Τέτοιοι τσίπηδες είστε. Να μην σου πω ότι ακόμα με ενοχλεί εκείνος ο εβραίος ο ταβερνιάρης, για έναν λογαριασμό που άφησε τόνγκα ο Μικρός σε ένα δείπνο – Μυστικό θαρρώ τον λέγανε.
(3 και κάτι ώρες πριν)
Παρόλο που υπήρξε μια σχετική δυσκολία μέχρι να συνεννοηθώ με την Ιόλη , αρχικά με mail ( όπου με τάραξε στις ερωτήσεις), και μετά από τηλεφώνου, εντούτοις, η κοπέλα ήρθε ακριβώς στην ώρα της. Επειδή η κριτική έχει γίνει , ούτως ή άλλως , μυθιστόρημα, θα είμαι τηλεγραφικός.
Ντύσιμο ότι να ναι, αλλά δεν μπορώ να ψέξω την κοπέλα, καθόσον εξ αρχής μου είπε ότι ήταν έξω και δεν ήταν ντυμένη κατάλληλα, και όταν με ρώτησε αν θέλω κάποιο ιδιαίτερο ντύσιμο, εγώ της απάντησα «έλα όπως είσαι».
Στην εμφάνιση , το πρόσωπό της πιθανόν να σας ξενίσει, αλλά έχει αυτό το βλέμμα που λέει «ήρθα, και θα σε βάλω κάτω να σου τινάξω τα κλαπέτα». Στο σώμα, είναι κοντούλα και μικρωκαμωμένη, με βυζί 1-1.5 (το πολύ). Άνετη, απλή και χαμογελαστή, θα σε κερδίσει με την συμπεριφορά της, αρκεί να μην είσαι κανένας Τάταρος. Στο κρεβάτι, όπως θες να το πας , θα ακολουθήσει. Και αγκαλίτσες/φιλάκια/χαδάκια για τους πιο αγαπούληδες, και hardcore έως extreme καταστάσεις. Στην πίπα θέλει λίγο βελτίωση, όπου το παίρνει μεν μέχρι τις αμυγδαλές, αλλά βάζει και αρκετό δόντι. Αυτό είναι ίσως και το μόνο μείον. Όσες στροφές και να ανεβάσεις αντέχει και ακολουθεί. Τρελαίνεται να το παίρνει από πίσω, και σε σφίγγει για να μπεις πιο βαθιά και πιο σκληρά μέσα της, κι επειδή είναι λεπτοκαμωμένη, όπως γουστάρεις να την βάλεις στο κρεβάτι, θα κάτσει, κι ότι αεροπλανικό θέλεις θα στο κάνει. Είναι VFM ; Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Η βασική χρέωση είναι 120 ευρώ + 50 για το άναλ. Δεν είναι και λίγα. Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι ότι ήρθε για ραντεβού 1 ώρας, την κράτησα 3, με τελείωσε 4 φορές, και την τελευταία φορά όταν είδα κι απόειδα επειδή δεν μπορούσα να τελειώσω και τραβήχτηκα, της είπα «μέχρι εδώ ήταν κούκλα μου, δεν…» «Τι δεν» , μου λέει, «για έλα εδώ», γονάτισε, επί ένα τέταρτο – ίσως και παραπάνω τον είχε στις αμυγδαλές, και τελείωσα (ότι μπορούσα να βγάλω την τέταρτη φορά , εν πάσει περιπτώσει) στο πρόσωπό της. Κάτι τέτοια κάνετε εσείς οι πιτσιρίκες σε μας τους μεσήλικες, και μετά μας στέλνετε συστημένους να μιλάμε με τον Θεό.

(πίσω στον Παράδεισο)
-Για το 2020 πώς τα βλέπεις τα πράγματα Κύριε; Θα πάμε παρακάτω, ή αυτό ήταν και τέλος; Γιατί κατά κεί μου φαίνεται ότι το πας.
-Με δουλεύεις ρε μεγάλε; Μέσα στο 2019 η ΝΑΣΑ ανακαλυψε νερό στον Άρη, ο Κούλης βγήκε πρωθυπουργός, ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο … Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνω για να καταλάβετε πως είναι ώρα να τα μαζεύετε σιγά – σιγά και να μου αδειάζετε την γωνιά;
-Δηλαδή θα γίνει ο Αρμαγεδδών που λές τόσους αιώνες; Έχεις κάποια συμβουλή για τους πιστούς σου;
-Βασικά, ναι. Να ντυθείτε ελαφρά. Όπως και να ‘χει τέκνα μου, θέλω να το δείτε θετικά. Δεν θέλω να δείτε τον Αρμαγεδδώνα σαν το τέλος του κόσμου, αλλά σαν μια καινούρια αρχή.
-Καινούρια αρχή; Για ποιόν;
-Για μένα, φυσικά ρε παίχτη…. Εσείς θα είστε ψητοί. Τι να σας κάνω να σας κρατήσω, τρακτεροκουδουνόβλαχοι, ακούλτουροι, γιδαρμέχτες; Για να μου τα κάνετε κάθε πρωί πλανήτες με τις προσευχές σας; Ποιον να πρωτοικανοποιήσω;
-Τι ψητοί Κύριε; Τον τελευταίο μήνα βρέχει συνέχεια. Λέπια βγάλαμε. Τι καλοκαίρι είναι αυτό;
-Ρε φίλε, ούτε Εγώ τρελάθηκα, ούτε ο καιρός. Απλά προσπαθώ να αποφασίσω αν προτιμώ να σας κάψω ή να σας πνίξω.
-Γιατί όμως τώρα, Κύριε; Τόσα εκατομμύρια χρόνια , παρακολουθείς τις εξελίξεις αμέτοχος;
-Αμέτοχος δεν ήμουν ποτέ, αγαπητέ. Απλά μια φορά και Εγώ, στα τόσο εκατομμύρια χρόνια, είπα να κοιμηθώ λιγάκι, το καλοκαίρι του 2004, και σηκώσατε το Γιούρο, στην Πορτογαλία.
-Κάτι τελευταίο έχεις να μου πεις πριν φύγω; Κάποια συμβουλή μήπως;
-Έχετε φτάσει 7 δις. Ή ξεκινήστε να πεθαίνετε πιο γρήγορα, ή ξεκινήστε να γαμάτε πιο έξυπνα.
-Κύριε, μήπως μπερδεύεσαι; Γιατί μου τα λες εμένα αυτά; Εγώ είμαι ήδη πεθαμένος; Αλλιώς πως σου μιλάω;
-Φυσικά και είσαι πεθαμένος αγόρι μου. Όταν, 50αρης άνθρωπος, γαμάς τρεις ώρες μια πιτσιρίκα ασταμάτητα, το μόνο που μπορεί να ακολουθήσει, είναι να σε ρωτήσει ο Άγιος Πέτρος αν θέλεις δωμάτιο απλό ή με θέα…
-Έχεις δίκιο, Κύριε, είπα χαμηλώνοντας το βλέμμα, μάλλον το παράκανα με την Ιόλη.
-Νωρίς το κατάλαβες...Και τώρα θα μου επιτρέψεις, τέκνον μου, αλλά το πρόγραμμά μου είναι φορτωμένο.
Έκανα να φύγω , όταν η φωνή Του με διέκοψε.
-Κι αν ποτέ θέλεις να μιλήσεις σε κάποιον , μην διστάσεις. Η πόρτα Μου είναι πάντα ανοιχτή. Εδώ θα είμαι, άλλωστε δεν πολυβγαίνω αυτόν τον καιρό.
-Μην σπαταλήσω τον πολύτιμο χρόνο σου, Κύριε, απάντησα
Ο Θεός χαμογέλασε.
-Ο χρόνος μου, αγαπητέ, είναι η αιωνιότητα …
Μετά τιμής
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
ΥΓ. Ο έχων ούς ακουσάτω τι το Πνεύμα λέγει ταις Εκκλησίαις . Τω νικώντι δώσω αυτώ φαγείν εκ του ξύλου της ζωής, ο έστιν εν τω Παραδείσω του Θεού μου. (Αποκάλυψις Ιωάννου, 2-7)

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
3 ώρες
Κόστος
350€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Λ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, geroksouras, George_1969 και 34 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουλίου, 2019
Αστέρι η Ιόλη. Πολύ καλές υπηρεσίες, δεν λέει όχι σε τίποτα, σε βαθμό να έχω ενοχές κάθε φορά που ζητάω κάτι επειδή το κάνει αμέσως. Πάνω απ' όλα όμως, είναι πολύ καλό παιδί. Αναμένω την ημέρα που θα μου πει ότι φεύγει από τον χώρο, αφού θα έχει πετύχει τους στόχους της. Θα χαρώ ιδιαίτερα. Μέχρι τότε, θα την ξανά συναντήσω αρκετές φορές..
19 Ιουλίου, 2019
Παιδια αυτα τα σεντονια δεν διαβαζονται
19 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Παιδί, μην το διαβάζεις.
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
19 Ιουλίου, 2019
Πρώτα γάμισες κ μετά πέθανες ή το αντίθετο ? Η κριτική έχει κενά...
Ούτε το σεντόνι του champions League δεν είναι τόσο μεγάλο.
19 Ιουλίου, 2019
Ίσως η πιο άκυρη περιγραφή που έχω διαβάσει
και πραγματικα δεν καταλαβαίνω τον λόγο μια αληθινής ερωτικής περιγραφής να είναι στην μορφή μυθιστορήματος.
Δεν το λέω κακό προαίρετα.
19 Ιουλίου, 2019
Εγώ πάντως την χάρηκα την ανάγνωση. Καπέλο
20 Ιουλίου, 2019
Θεός Αιδοιόλειχε!! Καπέλο
20 Ιουλίου, 2019
Να την δοκιμάσουμε και παρεούλα, μιας και μας ξέρει και τους δυό πολύ καλά;
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8