Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 17 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πολύ πρόσφατη συνάντηση με το κορίτσι. Τρίτη φορά που τα λέμε και πρώτη σαν ανεξάρτητη.

Εμφανώς ανανεωμένη, αδυνατισμένη (όχι ότι πριν ήταν χοντρή), με ρετουσαρισμένα νινάκια που για το γούστο μου είναι τέλεια και σαν μέγεθος και σαν σχήμα.

Όπως πάντα στην ώρα της και μετά από ενα γρήγορο ντουζάκι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Αφού ασχολήθηκα αρκετή ώρα με το στήθος της, έπεσε με τα μούτρα στον κάτω κύριο. Ωραία αργή πίπα με μπόλικες ματιές και περιποίηση των γύρω προαστίων. Πέρασμα ελαστικού και καβάλα στον άξονα τον οποίο εξαφάνισε στην ζέστη τρυπούλα της. Μπόλικα Φιλάκια και αρκετές κουβέντες κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου και το τέλος με βρήκε μεσα της.

Μπανάκι και από τους δύο μας, τσιγαράκι, κουβεντούλα και αμέσως το κορίτσι σε θέση μάχης. Έλενα εάν διαβάζεις την κριτική να ξέρεις πως σε έχω μάθει πλέον.... οταν ξαπλώνεις μπρούμυτα και τουρλώνεις τον κώλο σου είναι σαν να στέλνεις προσκλητήριο για γ@μήσι.

Αφού την περιποιήθηκα δεόντως, και λίγο πριν πέσει από το κρεβάτι από την κάυλα το κορίτσι τελείωσε με σπασμούς. Λίγο πίπα να ζεσταθούν τα υδραυλικά μου, λάστιχο και κατευθείαν πάτο τον οποίο κατάευχαριστήθηκα για αρκετή ώρα σε δύο στάσεις. Το τέλος δεν ερχόταν και αφού το γκρόβερ είχε άνοιξε για τα καλά, το κορίτσι ξανά έπιασε δουλειά με το στόμα. Πίπα με σάλια, φτυσιματα, 69, κατάματες μαλακισμένες, στριφολαρυγγόπιπα και άλλα πολλά μέχρι τελικά να καταθέσω στο στόμα της.

Εάν και λίγο τσιμπημένη η τιμή, το κορίτσι τα αξίζει 1000% και ξέρει να φτιάχνει τον άντρα. Δεν ξέρω εάν όντως πιστεύει τις ατάκες που μου είπε (Έλενα θα συμφωνήσω απόλυτα και για την τσόντα και για τον παρτενέρ), αλλά ότι και να ισχύει εγώ ένιωσα πως ο Rocco δεν πιάνει μια μπροστά μου ΚουλΚουλΚουλ.

Κλείνοντας, αυτό που με εντυπωσίασε είναι πως παρόλο που είχαμε καιρό να τα πούμε, θυμόταν πολλές λεπτομέρειες από τις προηγούμενες συναντήσεις μας.

Μια γνήσια μοιχαλίδα που ξέρει να ικανοποιεί σεξουαλικά και πνευματικά αυτόν που είναι δίπλα της. Εάν δεν είναι μετενσάρκωση της ποιό ποθητής εταίρας της αρχαίας Ελλάδας, τότε μας έρχεται σίγουρα από κάποιον μακρινό πλανήτη,ποιος ξέρει,ίσως απ'τον Άρη?
Άλλωστε, είμαστε όλοι πολίτες του σύμπαντος

Γαμάτε γιατί χανόμαστε....Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
SilverAries
Ανώτερος
Εγγραφή:
20 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
3.614
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 erethis72, kostis76, travestolagnos και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουλίου, 2019
170 η ωρα ????
17 Ιουλίου, 2019
> Ρε συ Σίλβερ,δεν είναι παντρεμένη η γυναίκα...Γιατί την αποκαλείς μοιχαλίδα που σημαίνει "αυτή που κερατώνει τον άντρα της" ?!
17 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έκανα και κάτι νταηλίκια για αυτό μαλλον τα +20. Ούτε ρώτησα ούτε με ενδιαφέρει. Για εμένα είναι προτιμότερο να δώσω κάτι παραπάνω ξέροντας πως θα το ευχαριστηθώ, παρά να κάνω ταρζανιές και να πετάω λεφτά.
17 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

+20 cim Μεγάλο χαμόγελο
17 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τα νταηλικια λοιπον χαχαχαχα εγινε φιλε περασες καλα ομως
18 Ιουλίου, 2019
φίλε μου βοήθησες με μια κριτική μάλλον φτιαχτεί Money Mouth αλλά μπερδεύτηκες Ματάκι μπέρδεψες την παλιά τιμή με την καινούργια Μεγάλο χαμόγελο συμβαινουν αυτα Σπασίκλας
18 Ιουλίου, 2019
Ναι!Ναι!Ναι!
19 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

"Η ασυγκράτητη Ελένη που την είπανε Ωραία, η γνωστή για τα καμώματα της οποίας σφάχτηκαν παλικάρια στην Τροία, έχει για πολλά χρόνια ταλανίσει τη σκέψη και το σώμα των ευαίσθητων, ανεξαρτήτου ηλικίας ανδρών.
Ήταν σύγκριση με την ωραία Ελένη, ίσως την ποιο γνωστή μοιχαλίδα της αρχαίας Ελλάδας
19 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ότι πεις φίλε μου
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9