Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 21 10
Call-Girls 25285
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με την Σάντρα. Ένα κοντοπούτανο που ξεχειλίζει καύλα. Η κοπέλα είναι πολύ πιο όμορφη απο τις φωτογραφίες , καύλα θα έλεγα. Μου άνοιξε την πόρτα και ήταν κρυμμένη απο πίσω... Αφού πέσαν οι πρώτες συστάσεις περάσαμε στα ενδότερα.Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο Ήμουν πολύ ντροπαλός και αγχωμένος επειδή πρώτη φορά συναντούσα call girl και η κοπέλα ήταν πολύ ευγενική μαζί μoυ , δεν μου είπε κανένα όχι και ήταν δεκτική σε όλα. Σε αντίθεση με όσα διάβασα απο άλλους η κοπέλα ανταποκρίνεται άψογα και σε gfe , υπερβολικά άψογα θα έλεγαΈρωταςΈρωτας . Έχει υπέρoxη κωλάρα, μικρό στήθος και φορούσε μια ρόμπα και ένα βρακάκι μαύρο. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα, τέρμα ευγενική , μιλάει αγγλικά μια χαρά , (σπάνια δεν καταλάβαινε μια λέξη) και είναι πολύ καλό παιδί. Γουστάρει το σεξ η κοπέλα, πολλά φιλιά, αγκαλιές κτλ. Το τέλος ήρθε με μια πίπα όνειρο παιδιά (με 2 λεπτα συνερχόμενα στο στόμα της , είχε έρθει το τέλος, δεν άντεξα.Προσκύνημα Σε τελειώνει για πλάκα στην πίπα, άνετα. Υγ. Όσοι λατρεύετε τα κοντοπούτανα να σπεύσετε. Απο ότι μου είπε σε 2 εβδομάδες θα φύγει και θα ξαναρθει απο Σεπτέβρη και προς Σαλόνικα μεριά . Θα την συνιστούσα με χίλια, θα περάσετε άψογα, σας το εγγυώμαι.. YΓ. Ευχαριστώ το γραφείο για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό και που μου έδωσε την δυνατότητα 2 φορές να μεταθέσω το ραντεβού πιο πέρα στην ώρα λόγω κίνησης , άγχους κλπ. Τέλος ευχαριστώ και την Σάντρα για τον τρόπο που μου φέρθηκε, μπορεί να μου ζήτησε τα λεφτά απο πριν, αλλά με αποζημίωσε με το παραπάνω, δεν το φανταζόμουν αυτό που θα πάθαινα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 16, 2019
Διάρκεια
30 λεπτά
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
K
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 panagos7, TurboLover, THV και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουλίου, 2019
Kαλησπέρα σε όλους παιδιά. Επειδή γράφω πρώτη φορά κριτική , η βαθμολογία που φαίνεται είναι εντελώς λάθος. Σε όλα 10 εκτός απο επικοινωνία που της βάζω 9 , γιατί αν και ξέρει αγγλικά και μιλάς άνετα υπάρχουν κάποιες λεξούλες που δεν της ξέρει, οπότε πρέπει να της εξηγήσεις.
Αν ξέρει κάποιος ας μου πει πως να την διορθώσω γιατί στις επιλογές μου είχε άριστα το 8 και το 7 σε κάποιες περιπτώσεις και πουθενά το 9 και το 10. Μην το αδικούμε το κορίτσι παιδιά. Εγώ της βάζω σε όλα 10 εκτός απο την επικοινωνία 9. Αυτά γιατί θέλω να είμαι δίκαιος.
ΥΓ.Το ότι ζήτησε χρήματα μπροστά το παραβλέπω γιατί ήταν πρώτη φορά.
K
kostas21d
17 Ιουλίου, 2019
Καλώς ήρθες Κώστα στο bou.Οταν είσαι νέος στο site με 0 κριτικές δεν σαφηνει το σύστημα για την μέγιστη βαθμολογία μετά από μερικές κριτικές θα μπορείς να βάζεις το μέγιστο.Επίσης και στα p.m πρέπει να απαντήσεις σε αριθμό πόστ ώστε να μπορείς να στέλνεις και να δέχεσαι μηνύματα.
17 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλώς σας βρήκα. Ναι μου το εξήγησε και ένας άλλος, ότι δεν μπορώ να βαθμολογήσω πάνω απο 8 επειδή είμαι νέος και θα μπορώ μετά απο κάποιες κριτικές Λύπη. Βέβαια το θεωρώ λίγο άδικο για τα κορίτσια γιατί έτσι και τα αδικούμε και μπερδεύουμε όλους τους υπόλοιπους , ενώ επίσης δεν θεωρώ ότι επειδή είμαι νέος , έχω λιγότερη αξιοπιστία. Για αυτό και πάντα μέχρι να μπορώ να βάζω και εγώ 9 ή 10 θα βάζω ένα ΥΓ. και θα αναφέρω την πραγματική μου βαθμολογία χωρίς τους περιορισμούς του site, τους οποίους και σέβομαι παρόλα αυτά γιατί εκτιμώ την δουλειά που γίνεται εδώ.
Τελοςπάντων, υπόσχομαι πάντα να γράφω κριτικές που θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θα αναφέρω και τα καλά αλλά και τα κακά όταν τα βλέπω. Έτσι και αλλιώς το τι θεωρούμε όμορφο σε μια κοπέλα είναι καθαρά υποκειμενικό. Μπορεί εγώ να την βλέπω καύλα εσείς όχι.
ΥΓ. Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν φορούσε μακιγιάζ κάτι που της πήγαινε τρελά , ενώ είχε και τα μαλλιά της πιασμένα. Να μαι ειλικρινής στην αρχή δεν την αναγνώρισα και εντελώς με αυτές τις δύο αλλαγές, γιατί δεν περίμενα να δω τόσο όμορφη κοπέλα κάτι που της το είπα και της άρεσεΜεγάλο χαμόγελο Οι φωτογραφίες την αδικούν πιστεύω, είναι πολυ ομορφότερη( για αυτό έβαλα ελαφρώς επεξεργασμένες).
K
kostas21d
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3