Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 4 10
Call-Girls 7043
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Βλέποντας τη Dasha από τις φωτογραφίες, διακρίνεις ένα φρέσκο πιπινάκι, ολίγον ντροπαλό, με κορμάκι γλυφιντζούρι και μια σχεδόν Μεσογειακή ομορφιά.
Υπάρχει μια μικρή επεξεργασία στο στήθος της που δεν είναι το εμφανιζόμενο σφριγηλό αλλά πιο επιθετικό και λεμονάτο.
Μια ελαφρή διαφορά στο πρόσωπο, που στις φωτό είναι τόσο παθιάρικο ενώ αυτό που αντίκρυσα είναι εξίσου όμορφο αλλά λιγότερο επιτηδευμένο, ενώ το κοσμούν δύο σχιστά ελαφρώς γαλανά ματάκια. Στρογγυλοπρόσωπο Ρώσικο ντελικάτο κορίτσι, της παραδιπλανής πόρτας με χειλάκια φυσικότατα που λαχταράς να τα γευτείς.

Η σοβαρή διαφορά έγκειται στο μαλλί. Το μπουκλέ καστανοκόκκινο έχει αλλάξει σε ξανθό με ανταύγειες και έγινε ίσιο. Η διαφορά αυτή αφαιρεί την γλυκύτητα της φωτογραφίας, ωστόσο προσδίδει έναν αέρα κλασάτου θηλυκού υποσχόμενου πολλά και ωραία!

Αυτό που δεν αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες, είναι η αύρα της κάθε κοπέλας και ο χαρακτήρας της. Σε μένα έχουν μεγάλη σημασία και τα δύο. Ντοπάρουν την εγκεφαλική λειτουργία.
Η αύρα και ο χαρακτήρας της Ντάσα είναι το περιτύλιγμα της ομορφιάς της. Ένα δώρο αξίας αναβαθμίζεται πάντα σε ένα πολύ ιδιαίτερο αμπαλάζ.

Κοιτώντας προσεκτικά τις φωτογραφίες της και ενώ το δίλημμα μεταξύ Ντάσας και Άσιας ήταν αμφίρροπο, στην Ντάσα διέκρινα την «οικειότητα» που έψαχνα σε σχέση με το πιο επαγγελματικό «εδώ είμαι και μετράω» της Άσιας.

Ήρθε φορώντας ένα μοναδικής ομορφιάς ένδυμα που κατέληγε σε χαλαρό σορτσάκι, με μεταξένια υφή και διάφορα λουλούδια τυπωμένα πάνω του. Την έκανε τόσο θηλυκότερη που οι άμυνές μου λύγισαν. Την χόρτασα με τα μάτια μου και κολακεύτηκε από το θαυμασμό μου.

Είναι ένα αληθινό και τίμιο πλάσμα που πραγματικά εύχομαι να σταματήσει γρήγορα αυτή τη δουλειά. Άνετα την ερωτευόμουν σε άλλη φάση της ζωής μου. Έχει να σου προσφέρει καλοσύνη, χαμόγελο και ανταπόδοση πολλαπλάσια όσων της κάνεις. Σε φιλάει, σε χαϊδεύει, σε λατρεύει με τα μάτια της και σε κάνει Θεό για όση ώρα την έχεις!

Βγήκε από το μπάνιο φορώντας ένα sexy μαύρο σετάκι εσωρούχων με ζαρτιέρες, που ενοχοποιούσε την αθωότητά της, ακριβώς πάνω στη διαχωριστική γραμμή μεταξύ αισθησιασμού και πάθους. Μοναδική στιγμή όταν γονάτισα και με slow motion κινήσεις της κατέβαζα τα δαντελένια μαύρα καλτσάκια.

Βυθίστηκα στο mode «full in love» και η μελισσούλα μου ήταν μπροστά μου εκεί! Η αγκαλιά μου υποδέχθηκε την Ντάσα των μικρών διαστάσεων και ξεκίνησε το ταξίδι των αισθήσεων, αγγιγμάτων, με τις βαριές ανάσες και τα πνιχτά βογγητά. Το βελούδινο δερματάκι της μύριζε υπέροχα, ενώ τα περιποιημένα της δαχτυλάκια έπαιζαν με τα δικά μου σε όλη τη διάρκεια της συνάντησής μας.

Τα χείλη μας μέχρι να ξεκολλήσουν πήρε χρόνο.. Κατέβηκε στο βασίλειό μου και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να με τρελάνει. Ακόμη και αυτό το ελαφρώς άτεχνο στοματικό, το έκανε με τέτοιο τρόπο που δεν ήθελα να το διακόψω.

Ξανά εχθρός ο χρόνος! Πάθος και βογγητά η μικρή σε έκσταση κι εγώ με ένα μυαλό στη σύγχυση! Πώς να διαχειριστείς την γλύκα των σκέψεων με την ηδονή των στιγμών.
Βρήκα πολλά κουμπιά της και η γλώσσα μου της μοίραζε απλόχερα ηλεκτροσόκ σε όλο της το κορμάκι. Ειδικά στο πανέμορφο γατάκι της που μόνο δεν νιαούρισε!

Ιδρώτας και χρόνος κυλούσαν σε κόντρα μέχρι που γλύστρησα μέσα της! Στενή αλλά φιλόξενη συμμετείχε έντονα με όλο της το είναι. Με κοιτούσε με πάθος και εγώ με τα μάτια κλειστά είχα αλλάξει ουρανό!
Το κορίτσι αυτό ήταν εκεί ολοκληρωτικά για μένα και έκανε όσα μπορούσε και ένιωθε για να περάσουμε τέλεια.

Μου άρεσε που περίμενε από μένα καθοδήγηση αλλά η ενέργειά της έβαλε φωτιά στο χώρο. Ακολουθούσε όποια στάση σκεφτόμουν δείχνοντάς μου ότι της αρέσει ότι ακριβώς της κάνω.
Με έκανε να νιώθω ότι είμαι με τη μελισσούλα μου και σα να μου ζητούσε να κάνω έρωτα με κείνην.

Σε ένα αργό και βασανιστικό ρυθμό τελείωσα μέσα της, σε μια παύση του χρόνου.

Αγκαλιαστήκαμε σαν τρελά ερωτευμένοι και προσπαθούσαμε να κουμαντάρουμε τους άτσαλους χτύπους των καρδιών μας.

Την σκούντηξα να πάει να ετοιμαστεί για να μην αγχωθεί που είχε περάσει ή ώρα. Σηκωνόταν και γυρνούσε να με ξαναφιλήσει!
Ο Ρωμαίος συνόδευσε την Ιουλιέτα του υποσχόμενος να την ξαναδεί. Έκανε να φύγει και γυρνούσε πάντα να με ξαναφιλήσει! Αρκετές φορές!

Δεν ξέρω τι συμβαίνει (ή μάλλον ξέρω…) και μου βγαίνουν τόσο όμορφες στιγμές με τις τελευταίες μου επιλογές. Μου το χρωστάνε μάλλον οι ουράνιες δυνάμεις.
Πέρασα αρκετά δύσκολες καταστάσεις σε παρατεταμένο χρονικό διάστημα, μα τώρα ζω κάθε φορά και ένα όνειρο.

Η μελισσούλα μου Έρωτας, είναι αυτό που υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά μου και θέλει το χρόνο του για να πάρει σάρκα και οστά. Αν οι άνωθεν δυνάμεις το επιτρέψουν…


Φίλοι και λοιποί μεσιέδες μου..
Έχω κάνει, ειλικρινά, προσπάθειες να συντάξω κριτικές περιεκτικές, λιτές και πληροφοριακές αλλά μάταια… Αποτυπώνω αυτό που βιώνω, σε μια μορφή αυτοβιογραφίας και σε πολλές περιπτώσεις απορώ, πόσο τυχερός είμαι που έχω ζήσει τέτοιες στιγμές.

Κάποιες φορές έχω ενοχές απέναντι στον αναγνώστη που ενδεχομένως να μην βρεθεί στην ίδια κατάσταση με την κοπέλα που βρέθηκα εγώ.
Είμαστε όλοι όμως τόσο διαφορετικοί… Δεν βιώνουμε, ούτε επιζητούμε τα ίδια πράγματα.

Με τον καιρό κατάφερα να γίνω καθίκι…. ρομαντικό όμως!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
12.216
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, kapetanioss, ΑΜΑΝ και 35 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2019
Από τις ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ κριτικές που έχω διαβάσει!!!! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ απλά Προσκύνημα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1