Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 6 10
Call-Girls
7988
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Λοιπον δευτερα βραδυ και ειχα κατι καυλες που δεν περναγαν με τιποτα..Τηλ στ γραφειο κλασσικα το σηκωνει η Αντζυ..Λογω της ωρας δεν ειχαμε πολλες επιλογες και μου λεει παρε Τζενη ειναι και του γραφειο ειναι και πιο pse φαση στην προτεινω..Ανοιγω τη βλεπω στ σααιτ καθως δεν την ειχα παρατηρησει και τελικα ειχε δικιο..Καθομαι πινω τα ποτακια μου χτυπαει η πορτα ανοιγω και βλεπω ενα εκφυλο μωρο με πορνοβλεμμα να με κοιταζει να μπαινει μεσα με αερα με φιλαει και καθεται στ κρεβατι..Γενικα εχει αερα η γκομενα απο οτι μ ειπε θελει να εχει το πανω χερι και το δειχνει δε με χαλαει αυτο εμενα..Απο φατσα ειναι εκφυλη πολυ σιγουρα σε κανα κωλομπαρο η σε κανα κλαμπακι το βραδυ θα το εβλεπες..Βυζακι καλο αλλα λιγο πεσμενο σωμα ψιλοχαλαρα αλλα οκ...Δεν εχει σουπερ ουαου αλλα οκ νορμαλ..Λοιπον η τυπισα φιλαει ροθφιχτα ολη την ωρα δε σε αφηνει σε αρπαζει κατεβαινει κατω με γδυνει με ρουφαγε για ωρα πολυ δυνατη πιπα φτυσιματα γλυψιμο τριγυρω ολο μεσα μια αργα μια πιο δυνατα γενικα σου βγαζει τσοντα λιγο η φαση..δε ξερω εμενα μου ειπε πως παιζει ρολο και ο παρτενερ ισως της το εβγαλα και εγω...Γαμιεται καλα και της αρεσει δεν ειπε οχι σε τιποτα....Μου ειπε οτι ειναι 21 αν και φαινεται μεγαλυτερη και οτι ειναι απο Μολδαβια αλλα μεγαλωσε στην Ελλαδα καθως τα ελληνικα της ειναι πολυ καλα..Αυτα απο μενα να γαματε και να περνατε καλα παιδια..
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 14, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουλίου, 2019
Έχω δοκιμάσει αδερφέ, για την ηλικία της είναι πολύ ταλαιπωρημένη, τη σώζει που είναι καλή στο σερβις
8
8anos8
20 Ιουλίου, 2019
Φιλε στο σερβις εναι δυναμη τωρα το ταλαιπωρημενη δε ξερω τι εννοεις ακριβως εμενα παντως ηρθε χαμογελαστη και με διαθεση να με ικανοποιησει..
S
stavros_alani
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2