Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
απογευμα σαββατου , τηλεφωνω στην καιτουλα και ζητω μια συγκεκριμενη κοπελα η οποια εχει καλες κριτικες και στην φωτογραφια μοιαζει με αγγελο.
1ο θετικο μετα απο πολυ καιρο η καιτουλα μου μιλησε λιγο παραπανω και με απετρεψε απο την επιλογη μου λογω οτι η κοπελα δεν ειναι αυτη την στιγμη ετσι οπως την βλεπεις λογω ηλιθιωδων κατ εμε επεμβασεων στο υπεροχο κορμι της.
προτεινει την εν λογω κυρια η οποια εχει κριτικες που με ικανοποιουν και κλεινω ραντεβου.
θα ξαναπω οτι δεν πιστευω σε φυσικοχημειες αλλα στο φιλοτιμο και στην διαθεση να τιμησει η κοπελα την αμοιβη της..
ειμαι καθετος σ αυτο...οποιαδηποτε αλλη αποψη μ εξοργιζει...
το κορυφαιο citytouraki οφειλει να ειναι κορυφαια ερωτικη ηθοποιος , ετοιμη να δωσει παρασταση , να μπει στο πετσι του ρολου της μουναρας γκομενας του εκαστοτε παρτενερ...
αλλιως ειναι πουστια και απο μενα τρωει κραξιμο...
περιγραφη....
συμφωνω σ ολα με τους προηγουμενους αλλα νιωθω οτι αξιζει περισσοτερης προσοχης απο 2 κριτικες απο καταξιωμενους συναδελφους του φορουμ...
οι φωτογραφιες ολοιδιες !!! υπεροχο κορμι τελοιες αναλογιες δεν πιστευω οτι κινδυνευει να χαλασει στην παροδο των χρονων αν κρατησει ιδανικο το κλασμα κιλων και υψους..δεν κανει γυμναστικη, αλλα τα ποδια της ειναι γυμνασμενα, ισως απο το πολυ σεξ...ειναι ομως υπεροχη διεισδηση [οχι χωνα]
2ο θετικο..
εκει που σκιζομασταν στο πισωκολλητο , με σταματα και παθαινω σοκ...παμε για κρεμα καραμελε σκεφτηκα...ομως
με πιανει απο το χερι και με οδηγει στον καθρεφτη [αυτα που διαβαζω απο σας..οχι σε πολυελαιο δεν ανεβηκα χαχα]
συνεχισαμε την σταση και πηρα το θαρρος να το κανουμε και στο σκαμπο ..
οπως καταλαβατε λατρευω να κανω πραγματα αλλα δεν τολμω να τα ζητησω ..αυτο ειναι μειον μου που λεει και ο λεπα
οσον αφορα την βαθμολογια , εβαλα τετοιους βαθμους ωστε για τις χαμηλες απαιτησεις που εχω απο τα σιτυτουρακια , να πιασει το 8,5
ευχαριστω την καιτουλα
ευχομαι το πρακτορειο να συνεχισει να υπαρχει , να μας χαριζει στιγμες δοξας..εεε ευτυχιας ηθελα να πω [κατ επεκταση αν παει καλα ,ενδομυχα ειναι και δοξας]

''παλιος''

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 13, 2019
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
90€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
delipas
Γλομπεο-Μύστης
83
Πόντοι:
24.351
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 163859, TOMCRUISE και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού