Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 28 10
Call-Girls 19169
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τί να πεις που δεν έχει ειπωθεί ήδη; απλά με τη σειρά μου επιβεβαιώνω ότι η Alena προσφέρει αβίαστα μια σπουδαία σεξουαλική εμπειρία που κάθε πορνοπαίκτης πρέπει να δοκιμάσει!

Καταρχάς φοβερή διάθεση από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης - instant ice breaker - γελάει και είναι κοινωνική με τα συμπαθητικά αγγλικά της. Είναι όμορφη νεαρή Oυκρανή, ξανθή και γαλανομάτα. Σώμα δροσερό, σοκολατένιο (ίσως έχει παίξει solarium), άκρως ερωτικό με φυσικά στήθη καλοσχηματισμένα σαν αγάλματος και κωλαράκι αριστούργημα. Παρά τους 34+°C, βγήκε από το μπάνιο φορώντας έκφυλο υπερσεξουαλικό μαύρο σετ εσωρούχων, ζαρτιέρες και μαύρες ημιδιάφανες κάλτσες, κάτι που δείχνει ότι τιμάει τον πελάτη που την επιλέγει.

Στα του αγώνα, τα λόγια περιττεύουν, τα έχουν περιγράψει αναλυτικά οι συνάδελφοι άλλωστε. Πάθος στο φουλ, φοβερή κίνηση, γλωσσόφιλα, πόδια πάνω, πόδια κάτω, πίπα κομπλέ απ' όλα σπέσιαλ: dt, καραμέλωμα όρχεων...η γλώσσα να δουλεύει λάγνα πότε το ψωλοκέφαλο, πότε τον κορμό, πότε τα αρχίδια και πότε παρακάτω Ναι!! Κυρίως προς PSE πάει η φάση. Δεν θυμάμαι να έχω γλείψει τόσο πολύ μουνί άλλη φορά...Τρυφερό, υγρό, ζεστό...αμβροσία φίλοι μου. Στην αρχή οι κραυγές έχουν μια αίσθηση θεατρικότητας, αλλά στη συνέχεια γίνονται πιο φυσικές, αφού η κοπέλα απολαμβάνει πραγματικά το σεξ - το καταλαβαίνεις από τα υγρά της και τις μονίμως καυλωμένες, ευαίσθητες ρώγες της. Τελικά μερικές γυναίκες είναι φυσικά ταλέντα στο γαμήσι. Για να μην μακρηγορώ, εγγυημένη απόλαυση Προσκύνημα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 10, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.427
Πόντοι:
6.490
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Bentley, TurboLover και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2019
Μπράβο ρε παίχτη.. Πάντα τέτοια!!!Ναι!Ναι!Ναι!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1